"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 359
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
  • I Love You 3000
Благодаря за темата!
Аз жалея за Митко. Сега няма и къде да се върне, заеха му стаята. Вързан е за "лудото Ленче", не знам още колко ще издържи. 😃

Нали, и аз го мисля. Особено от промото, където май се оказа , че е пил разхлабително за слон.  Joy
А на мен ми направи впечатление едно нещо. Като дойде Марина в сервиза, Митко на два пъти йнаправи коментар , че била много хубава. Малко странно беше изиграно ,но ме наведе на мисълта тея откачени сценаристи да не са замислили нещо тук. Това вече ще е върха.   Laughing

# 31
Ееее, стига деее.....  ooooh! ooooh! ooooh!

# 32
Според мен Митко й направи комплимент, за да замаже малко нещата, че издаде за заведението на Боби.   Peace

# 33
В началото Камелия не изглеждаше толкова истерична

# 34
По-скоро Митко го направи, защото знае, че щом е там следват крясъци и разправии и се опита да я умилостиви малко от малко Peace

# 35
  • София
Оффф вече с тази Симона много се протакаха нещата.....Направо ми писна. Но и според мен нещо не ми се връзват нещата с бременността и.
Възможно е и да се окаже, че детето е на този Радо с който беше последно...а да лъже, че е от Дани само и само всичкото внимание да е към нея.

Митко според мен ще се върне в квартирата. Ще се сдобрят с Коко.

Но пак много интриги ще се завъртят около Марио, Теди и Стела.

Събинчето се кротна, а и явно още не и е минало и за това седи по настрани.

И на мен ми направи впечатление, че този Светлин въртеше едни и същи дрехи - два пантало и две блузи и едно яке. В почти всички серии. Според мен той ще се върне при онази Мики и ще се оженят.

Райчето според мен пак ще се залюбят с Дани за малко и пак ще се изпокарат и ще се разделят окончателно.

# 36
И как ще се върне Митко в квартирата като няма свободни стаи.
Първо трябва да изгонят Стела или Теодора като сгафи някоя.

# 37
  • София
И как ще се върне Митко в квартирата като няма свободни стаи.
Първо трябва да изгонят Стела или Теодора като сгафи някоя.

Ще спи отново при Коки в стаята. Или да някоя от двете ще сгафи и ще я изгонят отново.

# 38
  • Варна
Ее, той Митко си е такъв май! Винаги прави комплименти, той даже на Коко за новата шапка направи комплимент! Не смятам, че сценаристите са толкова извратени да забъркат нещо такова.

А таз Тедка да вземе да си отвори очите и да остави Марио на Стела (двамамцата са си един за друг!). Да се вземат Теодора и Камелия и да ги разкарат, че адски много ме дразнят!

P.S. Благодаря за новата тема bouquet
За анкета може да се зададе въпроса Колко време ще изкара барът на Боби

# 39
Малко и аз да се включа, с леко по-задълбочен анализ.

Бъркате наивност и невежество със злонамереност. По назад в темата имаше някакви истории че Симона е изфабрикувала цялата бременност, то едни подкупвания едни чудесии, до последно някои бяха убедени че цялата история е една лъжа.

Целия сериал е малко като сбор от малки разкази, които са под формата на притчи, затова има толкова много сюжетни линии които започват рязко и свършват рязко. Типажите са много концентрирани в определен аспект, за да се създаде по-голям и виден ефект, докато в реалността всички сме от нещо по малко, и затова ни изглеждат малко изкуствени

Боби който се мисли за бизнесмен, но единствената причина да е в това положение е заради сбор от обстоятелства. Нахвърля се в непознати води без много да му мисли, сляп е за околните и мисли че знае най-добре.
София която явно в миналото си е правила грешки и се опитва да налее акъл на другите, за да не ги правят и те, защото явно на нея е нямало кой да и казва на времето. Само че се вижда как всеки така или иначе ще направи каквото си е решил.
Сабина е от типажа хора които обичат да поставят етикети, вярва на стереотипи, и статуса е много важен за нея. Затова и постоянно споменава позицията си в работата и обича да командори. Върви по гъза на тези които вярва че са над нея, и третира като мишки тези които са под нея.
Коки е дете в тялото на възрастен човек. За него няма експертиза и обучение, и може да си ракетен инжинер, ако имаш правилните инструменти. На границата е да сметнеш че е умствено изостанал, но е до ниво до което поне до някъде може да се приобщи към обществото и да оцелее.  
Митко е воден от оная си работа. Обича жените като малки нежни снежинки и се оставя да го водят за носа. Обича чистите изживявания в живота, но когато реалността го удари, бяга с все сила.
Рая е наивното момиче което просто иска да работи това което харесва, да намери принца, да се ожени, да си направят деца, и да живеят щастливо.
Дани е грижовният батко. Иска да се усъществи, но постоянно нещо или някоя го дърпа надолу, всеки умаловажава неговите вътрешни борби, и е постоянно изкарван като лошия.
Марио е типичния играч. Обича живот на разврат, обича секса, обича да си играе. Следва се само от интереса си, и на емоционално ниво е дълбок като локва.
Симона е недорасла и безотговорна. В нейната глава още живота е барбита и кенове, оставя се на течението на живота, и очаква някой друг да я измъкне от калта, когато сгафи. Постоянната борба между родителите ѝ за това кой е по-добрия, я е вкарал в мислене че двамата ще се борят кой повече ще я спаси.
Стела е типичния комплекс "колко ме желаят". Цялата ѝ визия е почти там, но не напълно, затова се опитва да компенсира като си играе с мъжете, за да доказва пред себе си колко е желана.
Светлин е богатото синче. Целия му живот е диктуван и подпомаган от родителите му. Въпреки че е бил научен както трябва на морални ценности, и да оценява кое е правилно и кое не, той не е се е измъкнал от семейното иго. Не е направил нищо сам, и съответно всичко което има той, се определя от родителите му. Предпочете парите вместо Рая, защото няма да издържи и един ден, без това което родителите му са давали цял живот.  
Галя на мен лично ми е много нереален характер, защото е красива, състрадателна, давателна, помага на всички в беда. Но не това е нереалното, а това че има хора на този свят които биха се възползвали от тези качества, и биха ги сринали до земята. За мен тази персона е трудно обяснима как е стигнала до тук, без да си я илюстрирам като човек който е излязъл от машина за хора, където описваш какво искаш, и се пръква живо същество (т.е. изцяло под въображението на сценаристите).

Може и да има леки разминавания, но ме домързя да бъда малко по-конкретен. Това което имаме до тук е персони с хиперболизирани личностни ценности. А сериала сам по себе си е съвкупност от кратки сюжетни линии, чиято цел е да покажат както правилни, така и грешни решения, че каквото и да си мислим, няма как да преценим какво ще се случи, и най-важното е да се поучим от миналото и да даваме най-доброто от себе си.
Разбира се всичко това е размито от реалността че сценарий се пише трудно, и това как си представяш нещата в главата си, не означава че ще ги изнесеш в същия вид на зрителя.

Целия сериал, от начин на правене, до краен резултат, е абстракция на "Разликата между очаквания и реалност"

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 12:45 от clockwork_blue

# 40
А мислите ли, че Поли ще се върне? Simple Smile

# 41
Според мен Поли няма да се върне.

Учудвам се, че били със собствени дрехи в сериала. Светлин и в реала ли така смешно се облича?
 Joy

Аз предлагам анкета "Кой е бащата?":
 - Дани
 - Моториста
 - Симона не е бременна

# 42
Добре де, тя не може ли да си сметне долу-горе кой е бащата? Simple Smile Нали лекарите казват в коя седмица е. Тя не е била с 4-мата по едно и също време Mr. Green

# 43
Явно на нас ни се вижда, че е била с тях по различно време, а всъщност в сериала е минало малко време..

# 44
  • Cyberspace
Снощи не успях да гледам епизода и съдейки по кпментарите, май не съм пропуснала нищо чак толкова важно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт