"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 357
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
И аз харесвам Марина, но все пак понякога поведението и ми идва в повече . Жена на нейната възраст влиза в заведение и започва да крещи ...

Благодаря за новата тема  Peace

# 16
Бранко да не иска да я превърне в елитна компаньонка и да я вкара в някакъв капан ? newsm78 Rolling Eyes

# 17
Галя се надявам да прояви разум и да не приеме предложението за Италия. Този Бранко е съмнителен много. Не казва с какво се занимава и изобщо човек с малко интелект ще се замисли сериозно, когато след два дни познанство някой те кани в чужбина.
А вкусът на Боби за жени е интерес, меко казано...тази русата е типична чалга фенка и като визия и като поведение.

# 18
Може наистина да е някакъв сутеньор, иначе нямаше така да се дърпа. Тя Галя го целуна, той не помръдна.

# 19
  • густо майна Филибето
Може пък да е супербогат и да му е омръзнало жените да му се лепят заради парите. В този сериал току изскача отнякъде някой принц или добра фея Mr. Green

Според мен героинята на Софи не случайно носи това име , което означава мъдрост. Тя е като майката на къщата. Нормално е да настоява Симона да запази детето - първо, това си е човешки живот, не може просто така да се зачеркне. Второ - понякога последствията са стерилност.

Галя има страхотни и струва ми се доста скъпи дрешки. В сериала дали ползват някакъв гардероб или са със свои дрехи?

# 20
София все някакви пръсти размахва на всеки, крайни срокове поставя, решения взема вместо хората. Защо не приеме, че животът си е техен  Thinking

Не знам защо теста за бащинство се тълкува по метода на изключването. Щом не са Асен и Тома, значи е Дани... Всъщност още не е ясно дали Симона е бременна

# 21
  • София
Е как да не е ясно? Щом има тест за бащинство, значи е нременна. Те тези лекари не падат от небето да правят тестове без да има бременност.
А аз да питам, явно съм изпуснала нещо, София защо не може да има деца?

# 22
  • Пловдив
На мен пък ми е интересно как ще се завъртят сега нещата около Марио. Пак тъче на 2 стана...

# 23
Бранко да не иска да я превърне в елитна компаньонка и да я вкара в някакъв капан ? newsm78 Rolling Eyes
И аз това си помислих снощи....  Confused Надявам се да е от типа "принцът на белия кон" все пак, Галя го заслужава  Peace

София не съм разбрала, че е правила аборт, но снощи ми мина през ума, като я гледах колко настойчиво уговаря Симона да задържи бебето.  Rolling Eyes

Теди, Марио, Стела....за Сабина сценаристите нещо забравиха, че до онзи ден имаше връзка с Марио.  Whistling

# 24
София каза на Симона, че много хора искат, но не могат да имат деца и че тя самата би направила всичко за да може да има дете, но не може. Нещо такова беше. А по спомен май като станаха нещата покрай бившия й мъж се спомена/намекна пак нещо за аборт.

# 25
Галя има страхотни и струва ми се доста скъпи дрешки. В сериала дали ползват някакъв гардероб или са със свои дрехи?
Може и да са със свои дрехи. ММ забеляза, че Светлин постоянно ходи с едни бели дънки. Сега като се замисля и Рая е често с един екип с розово горнище Mr. Green
А Галя, колкото и да я харесвам визуално е златотърсачка, не знам как се беше хванала с онова момче от сервиза на Боби (забравих му името)  Grinning

# 26
Не съм писала скоро, но това е , защото мнението ми се пропокрива с вече написаното. Само за София не се сдържам да не кажа... Означавало мъдрост. Хубаво, да, така е. Но тя е вечно нацупена, говори сърдито с наставнически тон. Като ще им се меси,  нито един път не видях да говори спокойно с някой, да го успокои, да го подкрепи, тя само "Казах ли ти?" , това не е никаква подкрепа.
А при Сабина и Марио много бързо претупаха нещата, вече и в нов любовен триъгълник го намъкват.

# 27
И преди сме го коментирали - с техните си дрехи са, дори Рая била с балната си рокля на онази първа среща със Светльо Peace

# 28
Ако Бранко имаше такива намерения към Галя,мисля че щеше малко повече да поопипа почвата за по-сигурно и тогава да я кани.За един изпипан сутенъор не мисля че би избързал толкова.Поне се надявам да не е такъв,че Галя ми свиди...

# 29
  • София
Благодаря за темата!
Аз жалея за Митко. Сега няма и къде да се върне, заеха му стаята. Вързан е за "лудото Ленче", не знам още колко ще издържи. 😃

Общи условия

Активация на акаунт