"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 702
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • Gotham City
Коя беше песента свиреща преди Дани да отиде при Симона? Thinking bouquet

# 286
  • I Love You 3000

Обаче , човека добре си го изигра. Имаше патос в гласа му, като говореше за земите си:) След леля Гинче , той беше най-добър тази вечер и трети градският Ромео. Второстепенките отвяха перчема на главните , какво да ви кажа hahaha hahaha hahaha hahaha

# 287
Новото попълнение в хитовия сериал „София - Ден и нощ“ Теди е всъщност танцьорка, разкри най-голямото еротично издание у нас HotZona.bg.

Истинското й име е Карина Николова и е също толкова атрактивна в живота, колкото и в сериала.

Още ден след първата си поява в риалити сапунката, участничката предизвика небивал интерес по форумите.

Коя е, с какво се занимава, ще се задържи ли за по-дълго във формата и най-вече – откъде ни е толкова позната.

Карина Николова е всъщност инструктор по танци в клуб „Салса дива“. Позната ви е може би от „Танцувай с мен – 3… стаен” – формат на „Шоуто на Слави“, където Карина помагаше на участниците.

# 288
Карина Николова е всъщност инструктор по танци в клуб „Салса дива“. Позната ви е може би от „Танцувай с мен – 3… стаен” – формат на „Шоуто на Слави", където Карина помагаше на участниците.
Знаех си! bowuu
Някъде по света имам племенница, която се казва Карина Николова... и която не съм виждала от 6 месечна. Дали не е тя. Thinking Crazy

Чак пък небивал интерес, айде да не се надценяват! Joy

# 289
да новата мацка я следвам във фейсбук от доста време Peace

# 290
  • SF
Това взе да става голяма боза.
Отвореният Боби никога не може да се пребори с никого - кой каквото му каже, това става!
Айде на купон! Абе ти луда ли си бе, къде си тръгнала!! Лелееее - малееее, тц тц тц. И накрая Симонка на купон. Заканва се на Дани, после му клекна. Дани го приспа с едно изречение "Обещавам, че никога няма да я нараня!" Той е в леглото на Рая - вече я наранява.
Големи глупаци са. Днес и Марина, която ми беше най-адекватна се предаде на тъпата си дъщеря.
Дани метна две бебешки дрешки и това му е бащината грижа.
Всички, на първо място София, обещават, че ще помагат за бебето и ще се грижат за него. Тъпи ли са? За едно дете не се помага само докато е бебе. София ще помага докато не го изпратят във ВУЗ ли? Тя не планира ли някога да има свой живот извън тази квартира? И Дани ще се грижи, но през това време ще живее при две други мацки. Да си беше заминал да снима, поне пари да може да им дава. Така за какво остана в София? Да крепи корема на Симона?

# 291
От последния пост не рaзбрaх сaмо зaщо Симонa дa не отиде нa дискотекa?  newsm78

# 292
София ще помага докато не го изпратят във ВУЗ ли? Тя не планира ли някога да има свой живот извън тази квартира?
Тя се изживява като Майката на всички Laughing Смешна позиция. Най-загрижена, най-отговорна, най-разумна, най-светната, най, най, най. Скучно. И нереално. И досадно!

# 293
Имам чувството, че ролите са измисляни според персонажите, явили се на кастингите. Те обаче вече са толкова много, че сценаристите ги забравят и затова се появяват хора, които изведнъж се изпаряват. Леля Гинче е най-добрата в този сериал.

# 294
  • I Love You 3000
София ще помага докато не го изпратят във ВУЗ ли? Тя не планира ли някога да има свой живот извън тази квартира?
Тя се изживява като Майката на всички Laughing Смешна позиция. Най-загрижена, най-отговорна, най-разумна, най-светната, най, най, най. Скучно. И нереално. И досадно!

Ами сериала се казва София - Ден и Нощ.  Mr. Green Кръстен е на нея. Дебне всеки и всичко денем и нощем  #Crazy

# 295
  • SF
От последния пост не рaзбрaх сaмо зaщо Симонa дa не отиде нa дискотекa?  newsm78

И правилно не си разбрала. В него никъде не пише Симона да не ходи на дискотека.
Обсъждах колко е мек и глупав Боби, не Симона.

# 296
Ами сериала се казва София - Ден и Нощ.  Mr. Green Кръстен е на нея. Дебне всеки и всичко денем и нощем  #Crazy
Да! В един момент и аз се замислих дали заради нея, и вездесъщата ѝ роля не се казва така сериала. Thinking

# 297
  • I Love You 3000
Леле,  сега ми просветна пък на кой ми прилича леля Гинче doh На лелята със Стийм Мопа. Със песни , със песни живота минавааааа  rotfImbo rotfImao

# 298
Цирк та дрънка. Кака Софка както беше хлътнала по Боби, тъй взе да си пише с някъв. Сцената с контрольоркате не можеше да бъде по-нелепа...  Joy
Симончето обаче си ги върти на малкото пръстче всичките, брилянтна е.

# 299

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт