"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 482
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
То оставете 2-те стаи, ами тя сама си го покани у тях, той отказа и тя като го целуна някак си се дръпна. Да не е наистина гей или нз и аз..

# 346
Или е голям играч, както и самата Галя предположи. Иска да й покаже, че не го интересува само секс, предпочита първо да я опознае докато онази не хлътне. Разбира се, не изключвам и възможността да е гей. И Галя пак си остава прецакана ако е така. Не й върви с мъжете нещо...

# 347
Гледах промото.
Тая пък София какво скача на една дамска превръзка? Все пак не е намерила използвана.  Mr. Green
Нормално е в дамска чанта да има превръзка, дори и през бременността. Получават се различни видове "течове" от време на време.  Laughing

Сценаристите нещо пак ще объркат работа и ще го избият на мислено, мислено недоизмислено.

Нали проекто бащите даваха секрети за ДНК? Нали лекар ги е взел? Не вярвам пикла като Симонка да има пари и ресурс да подкупи лекар. И от нея кръв взимаха за ДНКто. Нещо тия лекари нямаше ли да забележат, ако не е бременна? А тя защо да рискува да води двама льольовци при лекар, ако не е бременна?
Дано поне адекватно да измислят развръзката на историята.

# 348
Гледах промото.
Тая пък София какво скача на една дамска превръзка? Все пак не е намерила използвана.  Mr. Green
Нормално е в дамска чанта да има превръзка, дори и през бременността. Получават се различни видове "течове" от време на време.  Laughing

Е, чак пък "течове", като за дамска превръзка не мисля, че е нормално

# 349
Гъбички, бяло течение... аз слагах вечер глобули, които се изтичат през деня...  Sick направо си трябва нормална превръзка.
Ама сценаристите едва ли са мислили за такива подробности.   Mr. Green  Превръзка ли е = няма бременност.
Ами ела ме виж с превръзка и голям корем. Mr. Green

# 350
Може да е от преди бременноста да е останала просто в чантата и

# 351
Аз го гледах по Нова, докато се обличах за работа, не знам дали го има някъде в нета. Водещото беше, че Софи намира дамски превръзки в чантата на Симона, учудено я пита какво е това, а тя смутено почва да се обяснява, че били на приятелка

Изигра ги тая малката, всичките умници... Но тъпите сценаристи не успяха да излъжат нас. То така се прави тест за бащинство, без да си бременна и ти вземат материал. Лекарите трева пасат според сценаристите

# 352
  • ГО
Разбира се, че може да са от няколко месеца в чантата й, просто реакцията й ни кара да си мислим, че лъже. Ако беше казала, че са отдавна там - ок, ама при това мънкане и оправдаване излиза, че няма бебе и лъже всички.

# 353
Странното е както някой спомена, че ако няма бебе защо отиде с майка си в клиниката?

И аз се зачудих Дани, като си отказа работата, да беше работил да изкарва пари. Нито живеят заедно със Симона, нито са двойка, щеше да се прибира веднъж в седмицата или месеца, за да ходят на доктор, да види как върви бременността.

Тъкмо малко радост за Софи и то се оказа...младо гадже   hahaha

# 354
В тоя филм никой ли не използва презервативи?!?/това по повод, че и Рая може да се окаже бременна/ Като ги гледам как всеки спи с всеки, не е добър пример за сегашните тийнейджъри

# 355
В тоя филм никой ли не използва презервативи?!?/това по повод, че и Рая може да се окаже бременна/ Като ги гледам как всеки спи с всеки, не е добър пример за сегашните тийнейджъри
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 356
Подразни ме изказването на Рая като беше на интервюто, че 800 лв. са малко за София. Че са малко, така е. Обаче ми е любимо човек без образование, без квалификации и вероятно не владеещ дори един чужд език, да очаква пет цифрена сума. Някои явно смятат, че като дойдат в София и ще потекат реки от пари. И Поли имаше подобни изказвания.

Хлапето на София е забавно. И като й каза, че я обича се разхилих.

# 357
Ама откъде ви хрумна, че Рая ще забременее?  Laughing
Ще стане забавно Стела да забременее от Марио.

# 358
  • Mediterraneo
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Всъщност никак не е смешно. Презервативите предпазват не само от нежелана бременност и всеки уважаващ себе си човек трябва да мисли за всички последствия от безразборния и небезопасен секс. Малко като от средата на миналия век го докарват сценаристите  Tired

# 359
Именно, затова е смешно. Заради смешния сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт