"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 421
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
На мен ми е интересно как и кога другите ще разберат, че малката пикличка не е бременна.

# 496
На мен ми е интересно как и кога другите ще разберат, че малката пикличка не е бременна.
Докат си мажат филии за закуска или вечеря... тя ще им каже "ми хубу, не бях бременна" и гото'о!

Аз искам да разплетат триъгълника на Марио и двете кифли, ама искам нещо зрелищно.

# 497
  • Berlin
София ще се усети. Peace

# 498
Не съм адвокат, но мисля, че имуществото придобито по време на брака се дели, но не и в случай на покупка по време на бракоразводно дело. В смисъл...Марина има право на половината, ама само в този сериал. То кой пък ще е луд да купува имоти докато е в развод!  Joy

Преди няколко години чух следния лаф:

Жената е като КАЛКУЛАТОР (за бакалски сметки само с 4-те основни аритметични действия)

(+) Събира проблемите
(-)  Изважда ти от доходите
(х) Умножава разходите
(/) РАЗДЕЛЯ ИМУЩЕСТВОТО !!!  Joy Joy Joy

# 499

Е как, родителите ѝ ще почнат да се карат, ще почнат кавги, на Симона ще ѝ писне и ще каже пред всички че не е бременна. Всички ще замълчат, майка ѝ ще гледа шокирано, Боби ще върви към нея изгърбен като костенурка и ще каже "Я повтори?!". Симона ще каже че е така, че е излъгала, и защо го е направила. Майка ѝ и Боби ще се хванат за главите. Сабина ще почне да крещи "Е как може да лъжеш за такова нещо", Дани случайно ще подчуе и ще почне да вика че е зарязал работа заради нея. Симона ще се разциври като малко бебе и ще отиде в стаята си, и ще почнат "интервю коментарите" пред камерата, всеки кво мисли, как може.
Следващия епизод никой няма да помни че нещо се е случило.

# 500
... Боби ще върви към нея изгърбен като костенурка и ще каже "Я повтори?!".
Като костенурка-нинджа с коженото яке. Ако някой му разбере думите изобщо, щото той все едно е ял горещи картофи и се е изпопекъл така говори, половината думи са изгълтани. Crazy

Стела да я махат! Толкова безскрупулно и гадно човече в допълнение на нелицеприятност. Sick

# 501
  • София
Привет на всички! Супер темичка!  Следя сериала отскоро, но определено е зарибяващ Simple Smile

Идвам с въпрос, защото или недоразбрах нещо, или проспах, или е издънка на сценаристите Simple Smile

Симона щом не е бременна, откъде е взела положителния тест?  newsm78

# 502
Ааа, прочети си сама назад. Всички възможности са обсъдени в последните 10 страници.

# 503
  • София
Ааа, прочети си сама назад. Всички възможности са обсъдени в последните 10 страници.

Значи нищо не съм проспала, благодаря! Отивам да чета Simple Smile

# 504
- Никой освен нея не видя положителния тест
- Никой освен нея не беше при гинеколога когато я проверяваше
- Не допусна никой до докторите

До тук добре. След това..

- Двама отидоха да си направят тест за бащинство. Мистерия е върху какво са тествали. Линк.

Цитат
Неинвазивният тест за бащинство по време на бременността се прави с използване на свободно циркулиращата ДНК на зародиша (sfDNA), която се изолира от кръвната плазма на майката, заедно с ДНК пробите от майката и от предполагаемия баща. ДНК на плода в кръвта на бременната се образува в процеса на разпад на откъснали се от плацентата по естествен път  зародишни клетки. Обикновено количеството на тази ДНК е 5% до 30% от общото количество ДНК в кръвта на майката. Тази технология се различава от тези в други лаборатории, защото те извличат ДНК на детето от самите зародишни клетки, циркулиращи в кръвта на майката.

- Отиде с майка си до гинеколог за аборт. Беше на крачка пред това да отвори вратата, преди Дани да ги прекъсне. По никакъв начин не се намеква че Симона се бавеше умишлено, заради малкия шанс Дани да се появи.

- Дани не е правил никакви тестове.
- Никой не я закара за да проверят за всякакви други неща които може да са нужни, витамини, изолиране на възможни болести на плода и всякакви тестове за стабилността на бременността.
- Симона играеше големи театри покрай това дали да запази бебето или не.

В крайна сметка, по скоро се усеща все едно сценаристите първо са тръгнали с това че е бременна, и после са решили че всъщност не е бременна. Много неща не се връзват с развитията в последните епизоди.

# 505
  • ГО
Привет!

Там, от където майка й взе нотариалния акт.  Crazy

И аз разпалено обяснявах на моя мъж, как щом има положителен тест, значи е бременна и има фалшив отрицателен, но не и фалшив положителен, ама - на - Симончето е имала положителен тест, ама без бременност. Whistling
... Боби ще върви към нея изгърбен като костенурка и ще каже "Я повтори?!".
Като костенурка-нинджа с коженото яке. Ако някой му разбере думите изобщо, щото той все едно е ял горещи картофи и се е изпопекъл така говори, половината думи са изгълтани. Crazy

Стела да я махат! Толкова безскрупулно и гадно човече в допълнение на нелицеприятност. Sick
Изгърбена костенурка  hahaha Страхотно попадение!
Стела, освен, че е болезнено слаба, има ужасен жълтеникав тен, рехава косица, която е същия цвят, като кожата й. Не ми харесва това момиче и това е.

# 506
  • София
Ето го моментът, който ми се губи - Симона не показа ли теста на София?

# 507
Стига вече а този тест. В нета може да се купи положителен тест. Joy

# 508
Абе като гледам колко са интелигентни всички, може и тест + червен флумастер да свършат идеална работа.  Laughing

# 509
Ето го моментът, който ми се губи - Симона не показа ли теста на София?

Преди прегледа при АГ , Симона каза , че е направила два теста , единия е бил отрицателен ,а другия положителен . За това и отиде на преглед , а там вече не се разкри какво става та до вчера докато сама не си призна Peace

Общи условия

Активация на акаунт