"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 400
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
... Боби ще върви към нея изгърбен като костенурка и ще каже "Я повтори?!".
Като костенурка-нинджа с коженото яке. Ако някой му разбере думите изобщо, щото той все едно е ял горещи картофи и се е изпопекъл така говори, половината думи са изгълтани. Crazy

Стела да я махат! Толкова безскрупулно и гадно човече в допълнение на нелицеприятност. Sick

Joy Joy Хаххаха не мога да спра да се хиля с тия горещи картофи  Joy

Дани вече с тия фалшиви деца няма да повярва като стане някой път наистина работата  hahaha

# 511
Толкова тъпотии снесоха, че направо не знам защо още гледам сериала. Сценаристите в движение го пишат тоя сериал. Пълно е с малоумни plot devices

Цитат
A plot device (plot mechanism) can be anything which moves the plot forward.[1]  
A contrived or arbitrary plot device may annoy or confuse the reader, causing a loss of the suspension of disbelief.

Мисля че нямаше по-тъп начин да обявят че Симона не е бременна.
София: "Кви са тея превръзки?"
Симона пред камерата: "Е хубу де, не съм бременна."

10 епизода влачиха тая бременност, и накрая сервираха че всичко е един фарс с едно изречение.
Капка въображение нямат тея сценаристи. Ученик от 8-ми клас може по-добре да направи цялата развръзка и разкритието пред зрителя/читателя.

А тоя нотариален акт дори няма да го коментирам. Предвид че Симона прави тестове за бременност без да е бременна, всякаква друга логика изхвърча през прозореца.

Joy Joy Joy

# 512
Оп, "тестове за бащинство" имах предвид  Embarassed

# 513
  • София/Стара Загора
Да вземем да им пуснем линк към темата поне да почерпят свежи идеи, които не са лишени от логика

# 514
Да вземем да им пуснем линк към темата поне да почерпят свежи идеи, които не са лишени от логика

+1  hahaha

# 515
Оп, "тестове за бащинство" имах предвид  Embarassed

Нямах предвид това, просто ми стана смешно

# 516
О, те четат, може да си напълно сигурна!  Flutter

# 517
  • Варна
Леле, момичета, много сте изписали! Grinning
Аз друго освен "Нали ви казах" няма да кажа относно въпроса с документите, Марина и апартамента.
"Нали ви казах!" и за Симончето и мнимата ѝ бременност.
 Joy hahaha Joy
Така де  Rolling Eyes  Сега относно Бранко... Мазничък и подозрителен! Хубаво, че поне Дани мислеше трезво на вечерята и открито показа, че не го харесва.
А тоз новият "приятел" на Боби му вкара мухата да си бие камшика. И малко по малко Бобчо (отново!) ще клекне.
Софчето снощи не ме дразнише, защото почти не я даваха.
Но леля Гинче кърти! Как ги събра Митака и бившата му (на която ѝ забравих името). Голям образ в лелята!  Joy

# 518
Бившата беше Ирина.

# 519
  • Варна
Да бе, Ирина. А тя не се ли прибра в Свиленград? Или и тя се е върнала в София?  newsm78

# 520
Следя епизодите сравнително отскоро, благодарение на темата вече съм в час.
Споменавате често майката на Митко. Спомяте ли си горе-долу в кой епизод се появява.?Интересно ми е да го изгледам, но нямам време да превъртам всички епизоди.

# 521
  • ГО
Не беше ли Венета бившата на Митко?
И още едно недоглеждане на сценаристите - бяха заминали в друг град, Митко остави жена си и се върна в София, ама леля му я извика за кафе и тя веднага отиде, все едно е била в другия блок.

# 522
Не беше ли Венета бившата на Митко?
И още едно недоглеждане на сценаристите - бяха заминали в друг град, Митко остави жена си и се върна в София, ама леля му я извика за кафе и тя веднага отиде, все едно е била в другия блок.
Не! Ирина беше  Wink

# 523
На тоя сериал сценаристите му са по - големи аматьори от актьорите им. Току що осъзнах , че  аз така и не разбрах какво е направила Сабина. Утрепала е някой ли , оженила ли се е тайно , че такава драма от турско дизи? newsm78

Родителите й са искали да я оженят за някого си в Златоград и тя да стане подчинена домакиня като майка си, но Сабина не искала и затова избягала в София без да им се обади. По едно време майка й дойде да се опита да я "вразуми" и да я накара да се върне, но когато тя отказа, майка й се отрече от нея.

# 524
  • I Love You 3000
Скрит текст:
На тоя сериал сценаристите му са по - големи аматьори от актьорите им. Току що осъзнах , че  аз така и не разбрах какво е направила Сабина. Утрепала е някой ли , оженила ли се е тайно , че такава драма от турско дизи? newsm78

Родителите й са искали да я оженят за някого си в Златоград и тя да стане подчинена домакиня като майка си, но Сабина не искала и затова избягала в София без да им се обади. По едно време майка й дойде да се опита да я "вразуми" и да я накара да се върне, но когато тя отказа, майка й се отрече от нея.

Значи си е чисто взаимствано от турско дизи Mr. Green
Следя епизодите сравнително отскоро, благодарение на темата вече съм в час.
Споменавате често майката на Митко. Спомяте ли си горе-долу в кой епизод се появява.?Интересно ми е да го изгледам, но нямам време да превъртам всички епизоди.

7 и 8 епизод бяха. Леля Гинче пасти да яде пред майка му. Голям смях падаше там. Joy Joy
http://www.vbox7.com/play:8a29667ac3
http://www.vbox7.com/play:c5a69c50e0

Това е само малка част от шоуто на маман на Митко. smile3521 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт