"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 410
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да, това с парите много бързо го забравиха, трябваше да го намерят някак и да има малко екшън, не малко хора изгоряха и никой нищо.

# 616
Някой да знае какво е истинското име на Ирина, че и харесах новата прическа, но никъде не намирам снимка?

Петя, стюардеса на Bulgaria Air  

"Стара" познайница и богата щерка от Бургас Laughing  Laughing

Аз я познавам в предната тема ви я бях описала . Такова същество като нея не съм срещала никъде.  Naughty И няма силикон в устните те винаги са били такива.
Barbed ето виж и прическата http://prikachi.com/images.php?images/353/8645353Q.png http://prikachi.com/images.php?images/354/8645354j.png
Благодаря ти, но аз нямам такава коса за съжаление. Хареса ми и ми трябва снимката на прическата и когато беше у леля Гинче (т. е в четвъртък епизода) там косата и е къса

Според мен е подстригана на пластове , със сешоара и подходяща четка  се  постига този ефект на прическа.Можеш и с преса за изправяне когато просто вземеш края на кичур и съвсем леко го завъртиш на пресата, но без да задържаш за да не се получи масур , точно за 10секунди.
да, но аз търся снимка с късата коса. Моята коса е на каре до раменете и такива букли няма как Sad

# 617
Пробвай със сешоара както ти казах и този вид четка.http://prikachi.com/images.php?images/866/8645866y.png
Ако има нещо пиши на лични за да не спамим повече темата. : )

# 618
Андрей тогава бая парички им взе.Лично Боби му даде доста! Та веднъж не се обадиха в полицията...а можеха да го намерят, не е непознат човек! Знаят му името , жена му или там каквато му беше онази ще знае някакъв адрес..Ама ЙОК бате .. Все едно изгубиха 2лв на пътя.Единствено Митко го ръчкаше отвътре ама и това се претупа на бързо

Интересно, че даже и мама  Софи не мърмори толкова, колкото за това, че е ипотекирал сервиза  Thinking Не е в неин стил...оставиха нещата така. Много поучително

# 619
Момичета извинявайтее сега превъртях да и вида прическата аз останах с впачатление, че е къдрава.Тя попринцип винаги като по-малка и беше така косата сега ще се поразровя и ще пратя снимки.
ИЗВИНЯВАМ СЕ ОТНОВО! МНОГО МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ!

# 620
  • София
Само на мен ли ми направи впечатление ,че още не са "лепнали" Теди на промото в началото ? А Стелчето веднага я туриха там с фотошоп, когато се върна от Лом,нищо ,че не живееше в квартирата.  newsm78 Да не би да е временно явление и да я махат ?? 

# 621
Преди я даваха с дълга, начупена коса, но в четвъртък на епизода беше скъса до раменете права коса. Ммого ми хареса, искам да намеря снимка, за да я покажа на фризьорката ми

# 622
  • София
Само на мен ли ми направи впечатление ,че още не са "лепнали" Теди на промото в началото ? А Стелчето веднага я туриха там с фотошоп, когато се върна от Лом,нищо ,че не живееше в квартирата.  newsm78 Да не би да е временно явление и да я махат ?? 
Това да беше кусура Joy

# 623
то май и Симона е няма, ама бая се задържа. Теди нв играе някаква кой знай каква съществена роля, така че може и да се махне

# 624
# 625
Пуснете си епизода на запис и си направете скрийншот на прическата й.

# 626
За тази прическа ли говорите? За съжаление тук не се вижда добре, само със скрийншот както казва **Sisi**...

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12745 … 4&oe=575656F0

# 627
Благодаря на всички ви bouquet

# 628
Kakво толкова и е на прическата?! Косата и е изправена без обем в корените, това е.

# 629
Ей, голямо търсене на тая прическа Crazy То па една "прическа"... просто подстригана права коса newsm78 или аз нищо не разбирам от прически.

Общи условия

Активация на акаунт