"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 375
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Леля ГинчИ много добре си играе ролята Wink

# 601
Коя е тая Петя Стоянова ? newsm78 Не мога да я разпозная
Ирина - бившата жена на Митко.
Ерджан каза Сабина, да  Peace

...И майка й е една властна и дръпната...
Такава е само с по-слабите от нея, нормално поведение на малтретиран човек, какъвто е... Лошото е, че не го осъзнава и вместо да се радва, че дъщеря й се е измъкнала, се опитва да я върне обратно.

# 602
Лелеее ,не можах да я позная Ирина  Shocked
Че Ерджан не е ли циганско име ?

# 603
  • Sofia
преди не беше ли Момчил?

# 604
Лелеее ,не можах да я позная Ирина  Shocked
Веднага я разпознах по правените устнички, хубаво момиче, но не е устояла на модата.

За Ерджан, не помня как е казала преди да се казва, но нали турците  имат и български имена, може и Момчил да е. Иначе Ерджан съм го срещала в подфорум имена като турска фамилия, но нещата са много смесени, има и турски цигани Peace

# 605
САбина значи не го играе българка в сериала  newsm78

# 606
  • Свети Влас
Ерджан е турско име.

# 607
Вече се усещам, че гледам сериала, за да разбера колко още ще се издънят сценаристите  Mr. Green

Сабина затова толкова бързаше да узакони връзката си с Дани. То с такова семейство и брат  ooooh!

# 608
Някой ще даде ли промото за понеделника или инфото за следващата седмица? Нямам си представа откъде ги намирате.

# 609
Веднага я разпознах по правените устнички, хубаво момиче, но не е устояла на модата.
  Laughing Точно няколко поста преди твоя, дама, дето твърди, че лично я познава тази Петя, пише, че не си е правила устните, а винаги са си били такива.  Crazy

Ерджан си е чисто турско име. Имах братя съученици - Ерджан и Ерол.

# 610
И на мен ми е интересно това. Боби винаги се е държал сякаш има много заделени пари от бурните му години. Сервиза уж работеше много добре, все много коли имало за ремонт. Наемът му е висок, не е като да харчи много. Логично е да има някакви заделени пари. Но Андрей ги завлече, ипотекира сервиза заради бара, не взима наеми заради Андрей.
Сума пари за тестове. Не се изненадвам на сценката там със Симона. Кой знае какво е казала на лекарите, знам, че не са те бащите, просто ме е страх от баща ми да му кажа...

# 611
Някой да знае какво е истинското име на Ирина, че и харесах новата прическа, но никъде не намирам снимка?

Петя, стюардеса на Bulgaria Air  

"Стара" познайница и богата щерка от Бургас Laughing  Laughing

Аз я познавам в предната тема ви я бях описала . Такова същество като нея не съм срещала никъде.  Naughty И няма силикон в устните те винаги са били такива.
Barbed ето виж и прическата http://prikachi.com/images.php?images/353/8645353Q.png http://prikachi.com/images.php?images/354/8645354j.png
Благодаря ти, но аз нямам такава коса за съжаление. Хареса ми и ми трябва снимката на прическата и когато беше у леля Гинче (т. е в четвъртък епизода) там косата и е къса

# 612
Андрей тогава бая парички им взе.Лично Боби му даде доста! Та веднъж не се обадиха в полицията...а можеха да го намерят, не е непознат човек! Знаят му името , жена му или там каквато му беше онази ще знае някакъв адрес..Ама ЙОК бате .. Все едно изгубиха 2лв на пътя.Единствено Митко го ръчкаше отвътре ама и това се претупа на бързо

# 613
Някой да знае какво е истинското име на Ирина, че и харесах новата прическа, но никъде не намирам снимка?

Петя, стюардеса на Bulgaria Air  

"Стара" познайница и богата щерка от Бургас Laughing  Laughing

Аз я познавам в предната тема ви я бях описала . Такова същество като нея не съм срещала никъде.  Naughty И няма силикон в устните те винаги са били такива.
Barbed ето виж и прическата http://prikachi.com/images.php?images/353/8645353Q.png http://prikachi.com/images.php?images/354/8645354j.png
Благодаря ти, но аз нямам такава коса за съжаление. Хареса ми и ми трябва снимката на прическата и когато беше у леля Гинче (т. е в четвъртък епизода) там косата и е къса

Според мен е подстригана на пластове , със сешоара и подходяща четка  се  постига този ефект на прическа.(Моята коса е по-дълга , но когато се подстригвам я правя на пластове и и казвам да е на пръчици). Можеш и с преса за изправяне когато просто вземеш края на кичур и съвсем леко го завъртиш на пресата, но без да задържаш за да не се получи масур , точно за 10секунди.

# 614
САбина значи не го играе българка в сериала  newsm78
ако е помакиня то значи, че е българка, но ако е туркиня,значи не е българка

Общи условия

Активация на акаунт