"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 420
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • густо майна Филибето
Това под прическата е важно Wink Нека е някоя грозотия с тази посредствена прическа....
Много си ходят с Митето Wink

# 631
Този изнасилвач Марио защо не е в анкетата ?
А, и да - сериалът може да бъде еталон за помия.

# 632
Стела и Марио са си лика-прилика. Подли, гнусни и неприятни. Стела като замина на турне с музиканта се зарадвах, че няма да я гледаме известно време. Те пък взеха, че я върнаха. Тя какво си мисли, че като разкара Теди и Марио ще бъде само неин. Друг път.
В последните епизоди Коки го изкараха по-голям сваляч от Дани и Митко взети заедно. Laughing

# 633
Аз най-накрая разбрах какво ме дразни в Дани - формата на устата му и специфичната му захапка, също и като запремята тази коса. Много далеч е от секс-символ, за какъвто се опитват да ни го пробутат в сериала, то само с едно тяло не става....Относно Бранко, мисля си че ще се пробва да сваля Рая, тя ще го отреже, но Галя ще научи и може да се развали приятелството между тях.

# 634
На мен Бранко ми е адски познатт..  #Crazy Участвал е някъде ама къдеее ???

# 635
Аз проспах вчерашния епизод.....ех това гнусно Симонище...

# 636
http://www.bnews.bg/article-71642

# 637
На Митко бившата жена е с естествени устни, ама друг път...

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 21:51 от Марена

# 638
http://www.bnews.bg/article-71642

Хаха, верно , че е този!!! Познавам го от преди поне 15 години, тогава изнасяха шоу в едно заведение в Слънчев бряг! Много одъртял бе, ама то и аз не съм вече първа младост  Joy

# 639
Аз най-накрая разбрах какво ме дразни в Дани - формата на устата му и специфичната му захапка, също и като запремята тази коса. Много далеч е от секс-символ, за какъвто се опитват да ни го пробутат в сериала, то само с едно тяло не става....
Да, много се чудих как пък баш тая вдлъбната физиономия ни я представят за секси пича на бозата. Thinking

# 640
Мен ако питате, Марио е по-хубав от Дани Laughing

# 641
На Марио мустака ми е адски противен.  Sick Sick Sick

# 642
Мен ако питате, Марио е по-хубав от Дани Laughing

Така е.

# 643
На Марио мустака ми е адски противен.  Sick Sick Sick
+1  Sunglasses Sunglasses

# 644
Дани печели зрителска симпатия със секси тяло, непринудено поведение и положително излъчване.  Иначе, в лице,не е красив, но има запомняща физиономия, което се цени в шоубизнеса.

Общи условия

Активация на акаунт