"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 387
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
"И дъщеря му Симона намира свой начин да избяга от сътресенията, без да си дава сметка за последствията." - Симона да не вземе да се напие или надруса? Thinking

# 676
Аз доколкото разбрах Сабина е искала да контактува с тях, но те се отрекли от нея и не искали да я видят и чуят.
Пък и мен ако някой ме бие повече няма да ми види очите, не мисля, че тя има някаква вина.

# 677
  • SF

Галя пък какво му харесва на Бранко,идея нямам  newsm78
Мъчно ми е за Ина,но и тя има някаква вина,а брат и е  Sick
От мъжете Марио и Митко ми допадат,ако може и двамата да се обръснат и Митко да махне татуировките още повече  Mr. Green Другите не ме грабват,в Коко нищо "възбуждащо" няма,как му се връзват тези момичета на акъла идея нямам  ooooh!

Да не забравяме, че Галя преди това си харесваше Драго??? Така ли се казваше момчето, което просеше на улицата, а после се ожени за богата испанка, в чиято къща е бил прислужник?
Непрекъснато повтарят колко красив е Бранко, а той не става по-красив. Simple Smile
Дани е с криви очи, Марио с криви зъби. Едното око на Дани е поне един сантиметър по-надолу от другата. Не гледа директно в камерата и почти винаги го показват в профил при близките кадри. Отдалече пак гледа малко настрани.
Коко няма брада. Нечистоплътен ми е той.

# 678
Бранко преди беше много готин, ама сега е остарял.  Confused

# 679
За по-предните коментари :Когато Ирина беше при баба Гинче каза нещо от типа "Да не би да е обикалял кръчмите и да се прибира рано, нищо ново." Т.е.за това май се разделиха той не става, не тя!

# 680
Много благодаря на всички за инфото Hug

Митко ми е много смешен с тези шеги дето ги пуска тука-таме. А с тоя акцент е много сладък.

# 681
Митко ми е много смешен с тези шеги дето ги пуска тука-таме. А с тоя акцент е много сладък.
Joy Това си е чист диалект, не е никакъв акцент!

# 682
  • Mediterraneo
Joy Това си е чист диалект, не е никакъв акцент!

Шуменски, доколкото разбрах.

# 683

Галя пък какво му харесва на Бранко,идея нямам  newsm78
Мъчно ми е за Ина,но и тя има някаква вина,а брат и е  Sick
От мъжете Марио и Митко ми допадат,ако може и двамата да се обръснат и Митко да махне татуировките още повече  Mr. Green Другите не ме грабват,в Коко нищо "възбуждащо" няма,как му се връзват тези момичета на акъла идея нямам  ooooh!

Да не забравяме, че Галя преди това си харесваше Драго??? Така ли се казваше момчето, което просеше на улицата, а после се ожени за богата испанка, в чиято къща е бил прислужник?
Непрекъснато повтарят колко красив е Бранко, а той не става по-красив. Simple Smile
Дани е с криви очи, Марио с криви зъби. Едното око на Дани е поне един сантиметър по-надолу от другата. Не гледа директно в камерата и почти винаги го показват в профил при близките кадри. Отдалече пак гледа малко настрани.
Коко няма брада. Нечистоплътен ми е той.
Този Бранко изглежда 20+ години по-възрастен от Галя.
А Бранко и Драго не могат да се сравняват по външен вид, според мен. Драго беше къде, къде пред другия, макар да го играеше беден Peace

# 684
Според мен Бранко е по - хубав от Драго. Особено преди беше..

Скрит текст:

# 685
Аз съм на 25 години. Този Бранко и на снимката от горния пост изглежда като 40-45 годишен, а мен такива мъже трудно биха ми харесали. Да не говорим, че има нещо мазно и гнусно в горната снимка.
Разбира се, има го и момента, в който всеки харесва различни типажи мъже и аз лично бих предпочела някой с външния вид на Драго, пред Бранко, макар и двамата да не се доближават до идеала ми за мъж Peace

# 686
На мен Драго ми харесваше  ,бяха готини с Галя  Naughty Тоя Бранко ми е много грозен  ooooh!

# 687
Не знам от ролите ли е или не, но аз нито един не харесвам като мъж от тоя СЕРИал.
Всичките ми мязат на стриптизьори.

# 688
Аз съм на 25 години. Този Бранко и на снимката от горния пост изглежда като 40-45 годишен, а мен такива мъже трудно биха ми харесали. Да не говорим, че има нещо мазно и гнусно в горната снимка.
Аз съм на 35, но този Бранко няма начин да го харесам дори и да съм на 50. Ако трябва да избера някой от мъжете в сериала, това ще е Митачето...не че е точно мой тип, но от наличните, той най-много ми допада.

# 689
Аз от наличните бих избрала Митака или Марио, въпреки че по принцип нито един не е точно мой тип в живота Laughing Не знам какъв е този дефицит на хубави мъже в сериала. Или както писа някой по-горе, може да е от ролите..

Общи условия

Активация на акаунт