БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 69 114
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • Luxemburg
Днес направих торта Гараш. От останалите ми жълтъци мога ли да направя този кекс http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … 0%B5%D0%BA%D1%81? За него да сложа 6 жълтъка и 3 цели яйца. Дали ще се надигне според вас? Или да не рискувам, че ми трябва за РД за детето в детската?

# 406
Искам да направя мъфини с плодове/сладко и ядки.Малко помощ?

# 407
# 408
Когa се берат борови връхчетa? Рaно ли е още?

# 409
  • София-Младост
Когa се берат борови връхчетa? Рaно ли е още?
От интернет:
"берат се, когато излязат ЗЕЛЕНИТЕ, млади шишарки /около май-юни"

# 410
  • München, Deutschland
Преди имаше един до 35то училище и един на Христо Белчев. Този до 35то все едно беше друг ресторант - и откъм кухня, и откъм обслужване, и откъм обстановка. Имах чувството, че съм в кварталната пицария. Но доста отдавна беше това, сега може и да са го оправили.

Наште бяха в този на Христо Белчев преди месец и нещо-два и останаха много доволни.

# 411
# 412
  • София
Радвам се, че са ти харесали.

# 413
Вчера правих тази торта, толкова препоръчвана във форума! Ужасно тежък крем! Хем намалих захарта. Аз го направих във варианта с нишестето. Не знам все пак аз ли сбърках нещо или просто е въпрос на вкус, но комбинацията от класически млечен крем, маскарпоне и заквасена сметана ми дойде силно вповече!
Аз май с течна правих крема - течна животинска - не си спомням . Помня само тортата ,че се изяде за отрицателно време .

# 414
Зависи от количеството Simple Smile заквасената сметана за мен прави крема по-лек.Ама това си е мое мнение. Кремове в интернет бол.

# 415
  • Karlovo
Препоръчайте ми рецепта за спагети със сметана ,пилешко и кашкавал. На морето детето си поръча в едно заведение и не мога да намеря рецепта без жълтъци в нея .

# 416
Препоръчайте ми рецепта за спагети със сметана ,пилешко и кашкавал. На морето детето си поръча в едно заведение и не мога да намеря рецепта без жълтъци в нея .

лесно е - просто не ги слагай, а ползвай останалите продукти

# 417
  • Sofia
Това е положението според мен.  Simple Smile
Вчера правих тази торта, толкова препоръчвана във форума! Ужасно тежък крем! Хем намалих захарта. Аз го направих във варианта с нишестето. Не знам все пак аз ли сбърках нещо или просто е въпрос на вкус, но комбинацията от класически млечен крем, маскарпоне и заквасена сметана ми дойде силно вповече!
Аз май с течна правих крема - течна животинска - не си спомням . Помня само тортата ,че се изяде за отрицателно време .

# 418
Как да почистя перфектно реотаните на скарата. Стържа реотаните с една шпакла метална, но м/у тях нагара не успявам да го изчистя.

# 419
С телена четка

Общи условия

Активация на акаунт