Сега пак я лъжа пред лаптопа, клип след клип , всичко много бързо и омръзва, само ми бута ръката да ги сменям , откачам, откачам, Оммммм.....

Браво за уменията с вилица и лъжица! Дано происка скоро пак. Моят много иска, но е такова омазване, че сама не знам как издържам
) Научил се и да си обръща купата с храна върху стола и да маже с ръце, то отива по дрехите му, по седалката, абе безнадеждно мръсно е у нас Не стига това, ами нали се учим на гърне и редовно денем е без памперс, но ако забравя да го сложа навреме на гърне опикава друго място и сега и на пишкано мирише вкъщи
)За клиповете сме точно така- като ме види на лаптопа, мрън да се качи, после бута ръката с мишката да му пусна нещо, след 5 секунди казва "не" и иска друго и така 100 пъти. Не биваше изобщо да му показвам. Или вика "баба, баба" и иска да гледаме снимки.
С говоренето не сме много напред. Лесни неща не може или не иска да каже,а днес като му показах една гарга в южния парк и започна "гаага, гаага" с подобие на "р" дори. От едно казване запомни, а примерно "му" и "гу гу" не иска да каже още.
Мен напоследък много ме кефи майчинството, сигурно защото се връщам на работа
) а човек все търси това, което няма...
чак от инат прилягва и се тръшва на земята. Уж няма откъде да го е видяла , а го прави ?!