Ние много изостанахме с гърнето. Както си беше свикнала и го отказва категорично и истерично. Даже пробвахме и със седалка за тоалетнта, но и с това не я прикоткахме. Някакви идеи?
Давам го на айран, че още му е интересно да пие от чаша или със сламка. А от вчера пък му слагам направо млякото в купичка, слагам голяяям лигавник, давам лъжица и бягам на далече да не гледам какво прави
После бърша и мия половин час, обаче всичко е изядено 
Същата работа сме и ние, научен беше и се отказа. Не иска и на седалка. Чакам да се постопли и почваме пак ученето, да сме готови до края на лятото, че - живи и здрави - не ми се бършат две наакани дупета 
тази сутрин му дадох да си яде кус-куса сам и беше много щастлив. Ще го уча вече стабилно, че ми е писнало само да се чудя с какъв точно цирков номер да натъпча поредната лъжица. Баба му е по-упорита от мен в това отношение - детето трябва да си е изяло всичко, ако ще на челна стойка да подава храната.
няма ли да започне вече сам да си прави закуската 

) Да не ни буди с рев или писък "мама". Случва се понякога ако добре се е наспал, директно да дойде при нас (има дупка междъ пръчките). Много ми е мило, но 90% си е с рев буденето. А след следобедния сън е ужасен киселяк, по 30 мин се гушкаме и мрънкоти.

))
) )