Пролет цветна наближава, августинче смело проговаря!

• 77 746
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Имам проблем - започна да ми изтича кърма Shocked Точно преди година спрях да кърмя и до сега не е имало - е при натиск са излизали по две, три капчици, но сега започна сама да си тече и то доста. Няма напрежение в гърдите, но често ми се образуват петна по тениските. Чудя се защо така newsm78 То е ясно, че съм за доктор, но той ще ми изпише хормони, а ми се иска даа опитам първо с някакви природни средства да спра кърмата.

# 286
Кремолин, дано някой се включи с мнение, аз нямам идея!

Днес бяхме на доктор, педиатърката го гледа и му се чуди. Гърлото не е червено, гърдите са чисти. Май май ще се окажат зъби - погледна му венците и каза, че 4 са тръгнали да излизаглт. Успя да види май и нещо назад, може и кътник да напира. Иначе днес като се прибирахме ми вдигна 38.5 - никога не бих предположила. Детето си вилнее като здраво. Даже успя да разсипе кафето на сестрата. Въобще като боледуване засега минава леко, температурата не я усещаме, даже се чудих дали да давам панадол, но дадох, защото много го болят венците и да не се мъчи и с темп, и с венците. Хремата е супер отвратителна и постоянно тече. Но спането е големият кошмар. Миналата нощ си буди през половин-един час с ужасен рев, хиляда пъти пусках прахосмукачката да смуча сополи. Днес съм труп, а досега се опита няколко пъти да се събуди, но за щастие още спи - и хърка.  Макар че го очаквам всеки момент да подкара вчерашния цирк.

Яслата е в лозенец - аладин. Първоначално ни хареса, но мнение още нямам. Той ходи само веднъж все пак. За държавната и ние май нямаме почти никакви шансове, но все пак се надявам да успеем.

# 287
  • Точно където трябва
danny_p, ние сме със сополи от миналия понеделник. Прозрачни, но не минават от нищо. Не спим и това е. Щом легне и се запушва носа. А тя поцоква за да заспи и се буди на 1-1,5ч. А с тоя нос няма как да се случи. Приспивам я на ръце и като я оставя на леглото се буди и така...вече съм зомби. Аз слагах Ксилометазолин и после Тобрекс. Първия го спрях, четох че се получава зависимост. Второто е антибиотик, но нейните сополи не са жълти и съответно не помогна. И аз мисля, че е от зъбите, но ако ще мине чак когато излезнат ще се гръмна. Дърпам сополи и това е. А те не са вече толкова много, но хърка все едно всичко е пълно.
Отделно, сестра ми е със сополи от преди детето. На нея не и никнат зъби  Laughing Дали пък не е някоя мутирала, неизлечима хрема?

# 288
  • София
Здравейте! Втори ден съм на работа и още свиквам Simple Smile Странно чувство да минеш в режим работен
..
Вие как се адаптирахте?
Лек ден мами!

# 289
  • София
Дани, съжалявам за сополите Дани. Сменихте ли яслата? Водят ги болни и сополиви и от там е всичко Sad
Нашата цуца 18 ден ходи , наред е иначе, но си поплаква сутрин....

# 290
  • София
И аз се чудя за мутирала хрема Simple Smile......иначе за течната бистра хрема може с коларгол да действате, ама яко цапаница......ние сега сме с Максидекс, но то е само с кортикостероид и съответно пък наще си жълтеят и се чудя дали да не пусна секрет, та да се види....но пък има един два сопола дневно...вече не ги дърпам. Спи спокойно с отпушен нос и един два пъти дневно се изкашля влажно. Лудница.

# 291
Сменихме я, но не е сигурно дали е от яслата това. Капя виброцил и днес са забележимо по-малко. Но пак си текат. Тази нощ спа горе-долу ок, но аз му сложих голяма възглавница, за да е по-изправен. И смучем сополи час по час с прахосмукачката. Добре, че позволява вече, иначе голям зор щях да видя.

# 292
  • Пловдив/София
Здравейте! Втори ден съм на работа и още свиквам Simple Smile Странно чувство да минеш в режим работен
..
Вие как се адаптирахте?
Лек ден мами!

На мен първите дни ми бяха много изцеждащи емоционално. Не толкова, че имах работа (в началото е по-организационно), но срещите с нови/забравени стари хора, всеки ти казва нещо, адаптираш се според човека, и висенето на монитор по 9 часа..Всичко това води до изтощение, което още си изпитвам някои дни. Но поне 2 вечери в седмицата Зайо остава при баба си и имаме глътка въздух след работа. Драмата ще е като започне ясла и има водене и взимане по 2 пъти на ден, бързане, боледуване, изобщо не ми се мисли, а тогава би трябвало да взема и по-отговорна позиция...амаа ще дойде времето да се оплаквам Simple Smile)

# 293
Здравейте,рядко се включвам, но сега ще драсна някой ред.За сополите моето диване не дава да слагам капки, нито помпа, това което помогна е клеева тинктура на един памучен тампон и държа до носа да подиша малко и след това с пръстите притискам нослето от основата към върха да излезнат.Бързо да се оправят всички.А развитието е в застой.Не говори вика само Ъъъъъъ и тати, рядко казва мама.Беше свикнал на гърне, но сега само като го види и пищи и не го иска.Започна да става гомям инат и само командва.С яденето е кошмар ,но пък има коремче и бузки и затова не се притесявам, че не ще да яде.Лека вечер Simple Smile

# 294
  • Пловдив/София
Ние с гърнето имаме обратния проблем. Тръгнем да излизаме, каже "ак", сложа го да седне. Той се заиграе и не върши нищо. Тръгна да го вдигам- истерии, пищи и сочи гърнето. Ако бързам за работа, закъснявам, защото не мога да го вдигна и да сложа памперс...Не съм вярвала, че има проблем "прекалено седене на гърне", ама на. Според мен защото казваме браво като пишка и иска да си свърши работата, но не винаги има какво и може 1 час да седим, когато най-бързаме...

Моят е слаб по тяло, но има бузи и гуша и мисля да го слагам на диета  Laughing

# 295
Каква диета, мойто диване не иска да яде ooooh!

За сополите за щастие дава да ги вадим с прахосмукачката, дава да капя капки, няма проблеми в това отношение - засега.

Иначе за работния режим в началото ми беше много трудно да си спомня как се работеше Simple Smile но бързо свикнах да си ходя на работа, в сравнение с дребния си е почивка Simple Smile

# 296
  • София
И моята работа в сравнение с дребния е почивка Simple Smile в началото наистина от контакта с хората и хаоса си объркан и изтощен, но после се свиква......просто нещата не са същите, преди си се прибираш и всичко е песен. може да не сготвиш, а да ядете каквото има или да поръчате, може да оставиш чистенето, пране, гладене за друг път, но сега малкия трябва да има ядене, да има чисти дрехи за яслата, по възможност изгладени, че да не се излагаме Simple Smile и ако може да не вирее в мизерия Simple Smile Хайде моя работен ден свърши, потеглям към нас, че и яденето трябва да се сложи Simple Smile

# 297
  • Пловдив/София
И моята работа в сравнение с дребния е почивка Simple Smile в началото наистина от контакта с хората и хаоса си объркан и изтощен, но после се свиква......просто нещата не са същите, преди си се прибираш и всичко е песен. може да не сготвиш, а да ядете каквото има или да поръчате, може да оставиш чистенето, пране, гладене за друг път, но сега малкия трябва да има ядене, да има чисти дрехи за яслата, по възможност изгладени, че да не се излагаме Simple Smile и ако може да не вирее в мизерия Simple Smile Хайде моя работен ден свърши, потеглям към нас, че и яденето трябва да се сложи Simple Smile

Да бе, ще гладя дрехи за 2 годишно, абсурд. Той не носи ризи и панталони с ръб все пак Simple Smile) И другите неща ги гледам през пръсти, иначе ще полудея. Ако е мръсно и разхвърляно- като заспи ако имам сили оправям, ако не- и утре е ден. Ядене- гледам да има,но ако няма, малкият яде кисело мляко с хляб (примерно), а ние си поръчваме като заспи. Единственото неудобство е, че след работния ден не си почиваш, а имаш да храниш, играеш, приспиваш и т.н. и не можеш да излезеш една бира да изпиеш на хубавото време (понякога излизаме с него, но ако се приберем след 21ч, такива драми и истерии прави от преумора, че не знам дали ще си го причиняваме редовно...). Нооо с яслата и боледуването пак казвам ще е друго, сегашното са бели кахъри.

# 298
Аз му изгладих тениските. И купихме две много чаровни ризки, обаче и тях ги гладих и съжалих hahaha Аз, която не му гладих като новороден даже. Ама какво да се прави, не мога да го пусна измачкан на ясла - срам!
Ох, оставям ви и лягам, защото съм ужасно недоспала заради тези сополи. Спокойна нощ!

# 299
  • София
И аз бях спряла гладенето, но като почна ясла не мога.....блузки, долнища, бодита, пижамка....не мога да го пратя смачкан, че и мен ме е срам, а реално чифт дрехи не се повтарят два дни....лудницата е пълна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт