В тази връзка исках да питам някой знае ли дали тези сушилни, които се продават (които изглеждат като перални) само сушат дрехите, но са изпомачкани като ги извадиш или дрехите излизат като изгладени???
преди най-хубавия празник за всички християни!

Не ме освирквайте. Идея нямам как ще се отбиваме. По цяла нощ суче и през деня си търси.
Не съм се притеснила.
Тези дни мисля да ги оставям по гащи само.
, но пък аз като мина с мокра кърпа и ми е готово дизенфекцирано
. Добре, че вече сме повече навън иначе нервите не биха ми издържали.
и познато. С играчки не се играе, само се ходи из стаите и се разместват разни неща от едно място на друго, и...се пипа всичко непозволено
Миналата седмица сложихме ваксина, последната, и от следващия ден се почна - по 3 пъти на ден, редичко. И вече не знам какво да го правя. Не е много зле работата, ама не е и нормално
Мисля днес да го огранича на ориз и солети, пък да видим до довечера как ще е.
Почти никакви не заглежда. От няколко дни съм му извадила животни, от онези гумените в Джъмбо, и си ги реди и им се радва. Целува ги, бие ги, голяма забава, ама за кратко. Другото са две книжки - една с животни пак и звуци, и онази за цветовете и формите, която Пипи препоръча - Пипи - мнооого благодаря
Знае всички вътре неща, каки, батковци, бисквитки, риби и т.н. Иначе се катери по столовете и масите, по дивана, тича из къщи безцелно и крещи и общо взето - това е 
Знае всички вътре неща, каки, батковци, бисквитки, риби и т.н. Иначе се катери по столовете и масите, по дивана, тича из къщи безцелно и крещи и общо взето - това е 
) ) Други не ги харесва още, сигурно му е рано. Но на много неща искам да го уча оттам, например за движението и светофарите има също книжка.
)
е как тогава в нас прави всичко на обратно
Баба му нали го гледа за по няколко часа, като вече се оправяше....ми вика, че се държи добре и после в момента в който вляза в нас се променя и почват лиготии и тръшкане за всичко...При лекарите е ангел.....отваря уста сам да му гледат гърлото и ушите и гък не казва, ама аз ако искам да погледна...........
, просто няма как. Около мен много хора казват, че не гладят- но те си знаят.