Но пък е несравнимо , обожавам ги ...Позагубих се, защото пет месеца организирах сватба. Голяма беше и всичко да изпипам и така..Все сме навън, разходки. Създадох им еднакъв режим на хранене, бодърстване и спане иначе нямаше да се получат нещата. И при нас са обичайните неща - но най ме притеснява, че не иска да повтаря думички, не говори нищо , само някакви неща на китайско -индийски. Давам и срок до декември, да видя в яслата дали ще се пречупи и ще я водя някъде.. С памперса имаме напредък, но само я подканям през две минути иначе сама няма да си каже. А малкия е такава усмивка, вечно нахилен, защото кака му е много пестелива в това отношение- има баланс.
Той много я обича само я търси с поглед и и се радва на щуротиите, а тя почти не го забелязва, но се надявам нещата да се коригират скоро като проходи..Асти,
Всичко ще е наред, ще видиш
И моя скрининг беше рано, не е проблем. А за спането - много добре ми се отразява и на мен, аз от началото почнах и аз да дремвам, и сега все още го правя, даже ако пропусна и ми е криво после
. Ми то си ми тежи вече, ходя като патка, корема напред, кръста ме боли, вечер не мога да се обърна в леглото - абе страхотия