Само ми е странно от къде знаят, че ще я пускам на ясла. Пък и е пуснато с направление 2 дни след РД, затова реших, че е някакво за 2-те години. Сега ще звъня в градината да питам какво друго трябва - вероятно ПКК и урина, но все пак. А за тях полагат ли ми се направления? ЛЛ каза че не.
По темите - все още не яде, но и все още е на кърма
Повече ме притеснява, че доста тъпче боклуци, процентно са повече от останалата и храна. Иначе е дундичка сладка. После ще и кача няколко снимки.Водих я на Банско за седмица. То почивка не беше, но поне сменихме малко.
Нещо, което много взе да ме притеснява е, че много бие децата. По малките не - те са сладки бебета, гушкаме ги, цункаме ги и така. Но по-големите... Понякога даже се вдига на пръсти за да удари някое. Ей така, за спорта. Когато се скарат за играчка някак мога да разбера /не и да одобря, но все пак виждам причина. Но повечето е просто така. Мине ли покрай нея детенце се затичва и го удря. Не ми казвайте, че е период. Покрай нас има деца на тази възраст и са толкова кротки. Вече никъде не мога да отида с нея.Мислех, че като стане по-самостоятелна малко ще отдъхна, примерно да я пусна на пързалката сама и такива, а то...залепена съм до нея за да и държа ръцете. И вчера сутринта като и хванах ръцете да не удари едно тя го ритна. А следобед бяхме на РД, там имаше едно момченце, което поне на вид беше по-дребничко и се надявах да го вземе за бебе и да го гушка, но не. Накрая докато и държах ръцете, тя просто му се озъби ръмжейки

Вече търся теми за проблемни деца и сериозно се притеснявам за нея.
От 7-ми тръгва на ясла. По принцип е много контактна, но напоследък много ме търси, голям рев ще падне. Всичко ми се е свило.
|И говори много, ама много. Повтаря всичко и се съобразявам.

, не знам защо. Иначе идеятя за гърне до леглото е добра, ще трябва обаче показване няколко вечери.
аз можех да им кажа той как точно ми играе по нервите, но обратната ситуация не ми беше ясна

Понякогa се притеснявaм с тaя водa aмa сме го изследвaли,уж нямa проблем и кaзвaт,че е хубaво дa пие повече водa,но чaк пък по 2-3 литрa нa ден ми се струвa много