Ходихме на море и двамата се простудиха от студената вода цяло лято бяха здрави и точно когато трябва да тръгват на училище и градина болест.
Още е с памперс и не говори освен "ам ам" сигурно сме последните неговорещи в темата.
! 
Момчецето ми стана на 2 години на 27 август, но все още не е започнал да говори свободно, само 5-6 думи. Знам, че не може да се сравняват дечицата, но ми е интересно вашите говорят ли вече, кога са проговорили и колко думички знаят. Да споделя, че от юни месец ходи на ясла, но не забелязвам това да оказва напредък на говоренето му.

Ту се успокоявам, че не получавам хиляди , за да се върна на раб, ту се обвинявам, че + моето възнаграждение, все пак сем. бюджет е в + ,поне за почивките.
Голяма бяла птица
Като походи половин година и тръгнахме да се местим...и сестрата супер изненадана,, Той тъкмо свикна! " 

A зa болестите-тaзи годинa през месец,че и по-мaлко боледувaхме.Кaто стaнaхa нa 2 год. почнaх дa им дaвaм домaшен сироп от черен бъз и взех сребърнa водa зa пръскaне.По еднa ч.лъжичкa от сиропa и по едно пръскaне в ноздрa нa ден,дaно им се вдигне мaлко имунитетa,че нaпрaво незнaм с тия болести

За Коледа и Великден ще отнесат кафе, бонбони и т.н., но не мисля че от първия ден е "възпитателно" да им се носи нещо.
), това вече едва ли ще го дешифрират и ще си ходи жадна като за начало.