Дани, ако няма други желаещи, ще пусна тема, но ми трябва пълен инструктаж....а ти май време нямаш.
Ако искате- АВГУСТ 2014 е далече - на две годинки сме вече! Или да е на яслена тема 
), пишкане, обличане и в колата. Днес стана в 6,50ч. и едвам я удържах до 7,30, за да я водя. Бяхме първи. Поговорихме със сестрата. Тя се гушкаше и не искаше да влиза, но после с един конструктор се улиса и аз избягах. Вече се усеща явно, че всеки ден я чака това и започва да дава задна, но пък там била спокойна и примерна. От понеделник ще я оставям и да спи там, пък да видим.
Но не знам дали е разрешено на другите места водене след закуска.
)
) ). Преди малко нарисувал един полукръг случайно и ми носи и казва "на!" (луна). Трябва да го запишем с някаква камера, толкова много бърбори и така сладко казва думите. Научи се да брои до 4 (макар че рядко го прави) и знае 5-6 букви. Имах нужда да кажа нещо хубаво, че ме побърква напоследък, много е кисел и иска постоянно внимание.
но ще отнеме време, докато и родители, и деца стигнат до този извод. Дребното си има приятелка вече там
аз го бях пуснала от раз на цял ден, даже в яслата ми се чудеха, но нямах друг вариант тогава.
но ще отнеме време, докато и родители, и деца стигнат до този извод. Дребното си има приятелка вече там
аз го бях пуснала от раз на цял ден, даже в яслата ми се чудеха, но нямах друг вариант тогава.
)