Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 228
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Имам, да. Като казах "Ееее, ама що не са близнаци???" и Стаменов щеше да ме удуши Mr. Green

Кристи, до 13 г.с. тайничко се надявах да изкочи още едно сакче отнякъде  Mr. Green а ЧХГ-то ми беше толкова ниско в началото  Blush

Ама моето беше 970 Mr. Green Аз затова до последно бях сигурна!

Иветино, чакам я аз тая снаха, че Кей я изтървах - много ще й порасне девойката, докато се пръкне моичкият. Така че нямаш избор, твоята мома ще е Mr. Green

Доре, Мохини, Начита, Викче, Стефа, Идакор, много благодаря момичета Heart Eyes

# 556
Кристи, ти си си имала основание, моето беше само блян Simple Smile

# 557
Момичета, д-р Тихомирова прави ли трансфери? Прехвърлиха ме при нея за проследяване на 10-ти ден за ЗЕТ и се чудя дали все пак д-р Стаменов ще направи трансфера или...

# 558
  • София
някой писа че и е правила трансфер, ама не помня кой  Rolling Eyes

# 559
  • София/Стара Загора
Ехааа, Кристи, страхотно...върна си аватара и ни зарадва с прекрасна новина...всичко ще е наред до края и ще си гушкаш дълго чаканото бебче  Hug Hug Hug

# 560
Благодаря, Бамба. Явно пак ме чака борба за трансфер от д-р Стаменов.Не искам да съм от "специалните", но за огромно съжаление оперативно скъсената ми шийка и крив канал стряскат другите лекари, а мен ми е време за "леката ръка", която да случи чудото.
Р.С. Кристи, честито и от мен и лека бременност Simple Smile

# 561
  • София
ами настоявай да ис при него.
отиди си при тихомирова както са те записали и направо си говори с нея какви са вариантите.
от мен мисля че тя сама се отказа, след две три издънки, а в интерес на истината ми беше много удобно да ходя при нея на прегледи, изобщо не се чака и не се налага да хабя по ден отпуск  Rolling Eyes

# 562
Simple Smile Като чух час 10 сутринта ми стана ясно, че съм при нея. Сега имам петте минутки време да я откажа и аз от себе си. Имам генетични и имунологични за коментар, така че вярвам, че ще се справя. А кръв за РММС може ли да се вземе с 72 часа интервал или е задължително да е през ден?

# 563
ами настоявай да ис при него.
отиди си при тихомирова както са те записали и направо си говори с нея какви са вариантите.
от мен мисля че тя сама се отказа, след две три издънки, а в интерес на истината ми беше много удобно да ходя при нея на прегледи, изобщо не се чака и не се налага да хабя по ден отпуск  Rolling Eyes

И мен ме прехвърлиха на Тихомирова на няколко пъти, но скръцнах със зъби накрая и се затръшках, че си искам Д-р Стаменов. За важните прегледи и манипулации компромис не бива да се прави.

# 564
При мен д-р Тихомирова каза коментарите с д-р Стаменов.
За трансфера  каза, че може да е ..или сряда или вторник.
Има ли някакво значение часа на поставяне на рвмсто, толкова ли е важен?

# 565
Герда, на теб не ти ли мина трансфера? Или аз се бъркам, че те чакаме с резултати?

# 566
Въпросът ми беше свързан с взимането на кръвта за обработка, но видях, че  миналия път съм дала първа кръв на 10-ти ден /денят за прегнил при мен/,а втората - на 12-сти ден. Поставянето му е било 3-4 часа след втората кръв. Мисля, че си подредих плана в главата.

# 567
Честито, Cristi! Сладък и пухкав финал! Много оптимистично ми става  bouquet

# 568
Гери, а този път ще има ли прегнил?

# 569
Terry8, благодаря Hug Да ти се връща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт