WIZZ AIR - 21

• 93 338
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Нова дестинация - Копенхаген  Simple Smile

# 361
  • София
Нова дестинация - Копенхаген  Simple Smile

ОЩЕ НОВИНИ

Wizz Air

София-Копенхаген

понеделник, сряда, петък

13 юни 2016

39.99 EUR/79.99 BGN

Копенхаген по всяка вероятност ще смени Малмьо.

Други:

Хамбург- Гданск

понеделник, сряда, петък, неделя

17 април 2016

19.99 EUR/79 PLN

Хамбург-Скопие

понеделник, петък

18 април 2016

29.99 EUR/1,799 MKD

Хамбург-Киев

Monday, Wednesday

18 април 2016

59.99 EUR/1,759 UAH

Wizz Air премества полетите от летище Любек в Хамбург, което дава нови възможности за горните връзки, както и много други.

# 362
Супер новини!  bouquet

# 363
Майко мила, добре, че купих летните билети преди 2 дни. С отстъпката ми струваха 275 лева на човек, в момента са 410 с отстъпка. Даже чрез приложението пак щяха да са по-скъпи.

# 364
  • HH

Wizz Air премества полетите от летище Любек в Хамбург, което дава нови възможности за горните връзки, както и много други.

Тези полети и досега ги имаше, но от Любек. Полета до София няма ли да го преместят и него в Хамбург? Летището в Любек от години е на загуба и в последно време се говори да го затворят и като гледах последния път мисля, че единствените които кацат на него са Уизз, а иначе от ноември и Райънеър пускат полет София-Хамбург.

За втори път се редактирам. Видях, че местят линията на 17 април, аз летя на 22 за София. В сайта на Уизз, в профила ми пише, че нямам резервации. И от Любек до Сф може да се резервира преди 17. Или ще преместят и тези полети от Хамбург или изобщо ще се откажат, защото те трябваше да стартират на 29 март.... Някой имал  ли е подобен проблем?

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 23:13 от К@тя

# 365
Момичета, имам закупени билети София -Хамбург/Любек/ за 29 юли, какво следва сега, закупени са през агенция, трябва ли нещо да се прави Sad

# 366
Логично е да се пита агенцията.

# 367
  • España (Плевен)
Момичета, следя евтини билети от Испания до България за летния сезон. Ако случайно попаднете на нещо и го споделите, ще съм благодарна...  Hug Hug

# 368
  • Пловдив
За Испания не се надявай да станат по евтини билетите. Чакаш 20% намаление и взимай.

# 369
Ако ви се занимава:
- прекачване в Бергамо, до Бергамо могат да се намерят билети до 100 лева дори за лятото без багаж, от там с Раян до колкото си искате дестинации в Испания, цените са от 20-25 евро, но определено ще излезе по-евтино от директен на Уиз от София  Grinning

# 370
Катя - аз също имах резервация за 22.04 - Любек - София. Получих днес мейл, че полета е отменен. Смених си го без проблем за 15.04, за обратния ще ми върнат парите. Както и да е, мен не ми пука, защото не съм обвързана с отпуски. Пак ни се провалят някои планове, но не е нещо страшно.
Обясниха ми, че няма да изпълняват полета от Любек до София,тъй като няма интерес. За от Хамбург не знам, но ако летят от тук ще бъда много щастлива, защото летището е близо до нас с С бана Simple Smile

# 371
  • HH
Катя - аз също имах резервация за 22.04 - Любек - София. Получих днес мейл, че полета е отменен. Смених си го без проблем за 15.04, за обратния ще ми върнат парите. Както и да е, мен не ми пука, защото не съм обвързана с отпуски. Пак ни се провалят някои планове, но не е нещо страшно.
Обясниха ми, че няма да изпълняват полета от Любек до София,тъй като няма интерес. За от Хамбург не знам, но ако летят от тук ще бъда много щастлива, защото летището е близо до нас с С бана Simple Smile на

Мерси за инфото. А не могат ли да ме пратят с друг оператор от Хамбург? Аз още не съм звъняла, на работа съм още. Но аз не мога да летя по късно, с връщането мога да направя компромис... Много тъпо се получи, те ще ми върнат някви пари там, предполагам без тези за великото членство, което след като няма да я има линията Хамбург-София никога няма да ползвам, щото няма да тръгна нито на Ганск, нито на Киев.

# 372
Момичета, ходих в агенцията от която купих билетите до Хамбург. Имаше полет София-Дортмунд за същите дати, цената на билета казаха , че оставала същата, само не знам с какво ще стигна крайна точка -Бремен. Хамбург си беше по-близо, като разстояние, ако някой знае за някакви влакове ще съм благодарна да сподели Praynig

# 373
Има влак от гарата в Дортмунд в 9.25 ч. (и така на всеки час и 25 мин.). Пътуването е малко под 2 ч. Цената е 19 евро при ранно закупуване онлайн, а на място 49 евро.

# 374
Има влак от гарата в Дортмунд в 9.25 ч. (и така на всеки час и 25 мин.). Пътуването е малко под 2 ч. Цената е 19 евро при ранно закупуване онлайн, а на място 49 евро.
Благодаря за отговора, излиза , че пътя ще ми излезе,  колкото самолетния билет.

Общи условия

Активация на акаунт