WIZZ AIR - 21

• 93 313
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Двупосочен

# 406
  • САЩ
Bradley Cooper цената само за София-Милано ли беше?

AdoraBelle това е идея за флекс-а. Ти ползващ ли карта за намаление. Ако след това променя, ми се зачита намалената цена и доплащам над нея нали така?

Най-ме изненада приятно за опцията за края на май Hug
Ще пътуваме 2. Кога е това горе долу? Направо ще чакам за тогава и взимам и отиване и връщане директно до Милано.

Най-е удобно до Милано, но много дебели цени Money

Ползвам, да.
Досега не съм ползвала флекс за по-евтин полет, но за по-скъп съм и общо взето става това: От цената (с дискаунта) на новия полет се вади това, което съм платила досега за предния (без флекса) и остатъка се доплаща.
Рождения им ден е на 19ти май. Ако ще се купуват тогава, най-добре да е на 18ти вечерта и да се купят веднага щом пуснат намалението, през деня цените не падат, напротив, а и сайта обикновено е толкова претоварен, че можеш да си скъсаш нервите, докато поръчаш.

Едит: не пропускай, че никой не гарантира, че и тази година ще празнуват. Последните 2 години имаше и взех безумно евтини билети, но това не значи, че задължително и сега ще го направят Simple Smile Прецени си риска.

# 407
  • София
AdoraBelle дано имам късмет и тази година пуснат промоция. Praynig
Сега да ви попитам, багажа ръчен и салонен при проверката не трябва да са на едно нали? Смятам да взема ръчен(фотоапарат) в раница и салонен(по-голяма раница).

# 408
  • САЩ
AdoraBelle дано имам късмет и тази година пуснат промоция. Praynig
Сега да ви попитам, багажа ръчен и салонен при проверката не трябва да са на едно нали? Смятам да взема ръчен(фотоапарат) в раница и салонен(по-голяма раница).

Имаш право на 1 багаж при теб - или голям салонен багаж (платения), или малък (безплатния). Аз имам privilege pass , който ми дава и дамска чанта да внеса, но ако няма - то тогава трябва да е един само.
Чекиран може толкова парчета, за колкото платиш  Peace

# 409
  • София
AdoraBelle  Tired добре, а малкия до колко кг трябва да е? За големия салонен разбрах, че трябва да е до 10кг bouquet

# 410
  • САЩ
AdoraBelle  Tired добре, а малкия до колко кг трябва да е? За големия салонен разбрах, че трябва да е до 10кг bouquet

За салонния багаж няма ограничение за килограми, а и да е имало някакво, никога не ми се е случвало да го мерят от Wizz. Там е важен размерът. Има едни розови стойки на летището, от едната страна за малък, от другата - за голям, багажът ти трябва да пасва целия в пространството на стойката, ако не се побира или стърчи - тогава има проблем.

Можеш да прочетеш детайли тук: https://wizzair.com/bg-BG/useful_information/baggage

# 411
  • София
Да, зная ги, но от всичко прочетено ми се струваше, че има ограничения.Явно няма. За малкия ръчен предполагам също. Peace

# 412
  • Лом
Да, зная ги, но от всичко прочетено ми се струваше, че има ограничения.Явно няма. За малкия ръчен предполагам също. Peace
                                                                                                                                                                                      Здравейте Питанката ми е за този прословут фотоапарат Мога ли да го взема в ръчния/безплатен/ багаж?Само с една раничка ще пътувам .Да не ми го метнат в кофата ,че струва майка си и баща си

# 413
Е как ще ви го метнат в кофата? Фотоапаратите могат да се пренасят в ръчния багаж. Даже е препоръчително. Ако е по-голям, може да ви накарат само да го извадите от раницата, докато минете на скенера, както и лаптопа, ако носите.

# 414
                                                                                                                                                                                      Здравейте Питанката ми е за този прословут фотоапарат Мога ли да го взема в ръчния/безплатен/ багаж?Само с една раничка ще пътувам .Да не ми го метнат в кофата ,че струва майка си и баща си

А това, което ние правим е - плащаме Priority Boarding - 8 лв на човек, на посока, и носим допълнителна бройка ръчен багаж, в случая фотоапарата.

# 415
Здравейте дами , аз нахлувам с един тъп въпрос. Ще пътувам до държава с часова разлика , часът на билетът ми за връщане по коя часова зона е , нашата или тяхната , нищо не откривам на сайта на летището.

# 416
  • София
Часовете за излитане и кацане се дават по местното време. Часът на билета Ви за връщане е по тяхно време.

# 417
Часът на тръгване е винаги според мястото на излитане.

# 418
  • Варна
Здравейте дами , аз нахлувам с един тъп въпрос. Ще пътувам до държава с часова разлика , часът на билетът ми за връщане по коя часова зона е , нашата или тяхната , нищо не откривам на сайта на летището.
Обявеното време винаги е локално, т.е. местно време Simple Smile

# 419
Мерси за бързите отговорите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт