WIZZ AIR - 21

• 93 268
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Няма ограничение, само да не са полутечни (нутела, лютеница, меки сирена...)
Ок, благодаря ти.

# 451
  • след Околовръстното
Ок, благодаря ти.

Сирената и нутелата минават без проблем.

# 452
По този повод да ви разсмея малко- една баба отиваше на гости при децата си в Париж и беше сложила в ръчния багаж бурканче люти чушки. Взеха й го. Та и те имат марината и са ,,полутечни,, както казва Bradley. Пак си мисля, че си зависи от проверяващите.

# 453
  • Варна
Ще пътувам с ръчен багаж и исках да си взема приорити бординг само за мен заради допълнителния багаж (дамска чанта). При закупуване на билетите обаче не ми даде такава опция, можеше за тримата. При чекиране има ли опция само за мен или не?

# 454
  • София
Ще пътувам с ръчен багаж и исках да си взема приорити бординг само за мен заради допълнителния багаж (дамска чанта). При закупуване на билетите обаче не ми даде такава опция, можеше за тримата. При чекиране има ли опция само за мен или не?
Няма - всички или никой.  Confused

# 455
  • Германия
Ок, благодаря ти.

Сирената и нутелата минават без проблем.
Наистина ли??????

# 456
Случва се и недоглеждане

# 457
  • САЩ

Явно тоя месец няма да има 20% за всички дестинации Sad

# 458
Ще чакаме май месец покрай рожд. ден на уиз за повечко намаления  Peace

# 459
  • София
Здравейте, предстои ми пътуване с детето  - на 9 години, да очаквам ли че при закупуването на билетите и чекването на дете местата ни ще са заедно или трябва да ползвам опцията за избор на места?

# 460
  • САЩ
Здравейте, предстои ми пътуване с детето  - на 9 години, да очаквам ли че при закупуването на билетите и чекването на дете местата ни ще са заедно или трябва да ползвам опцията за избор на места?

Ако резервацията е рано, слагат пътуващите заедно един до друг. Ако са останали малко места обаче, твърде е възможно и да не са заедно. Но изборът на място е 3-10 лв. в общия случай, не е драма.

# 461

Ако резервацията е рано, слагат пътуващите заедно един до друг. Ако са останали малко места обаче, твърде е възможно и да не са заедно. Но изборът на място е 3-10 лв. в общия случай, не е драма.

Не разчитайте на това.

# 462
Записвам се да следя новините, винаги проспивам намалението!  Crossing Arms

Сега летяхме до Бергамо с Уиз, изхвърлиха ми всичката козметика в София.. в бързината не бях погледнала разфасовки и всичко отиде в кофата. Шампоан, балсам, мицеларна вода... ама аз съм си виновна.

# 463
А отново да попитам, кашкавал, салами, колбаси може ли да се превозват в малкия салонен багаж, за полет до Германия става въпрос Flushed

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 00:19 от tiffin

# 464
Ако купувате билетите от сайта на Уиз еър,ще видите веднага кои места ще Ви отреди системата и ще може да прецените дали да платите места.Местата са видими още в момента на закупуване на билетите,не се променят при чекирането,освен ако Вие не си платите нови места.

Общи условия

Активация на акаунт