Школи в София за подготовка за НВО в 7 клас

• 204 132
  • 941
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Тя е и бивш преподавател по БЕЛ от 91 НЕГ.
Еха, евалата, че е здрава и още работи, някога ми преподаваше в НЕГ. Преди години бях чувала, че работи в  някаква школа "Космос" или нещо подобно..

# 841
Г-жа Рамацоти, много благодаря за споделеното за Йонова. Аз сега съм в дилема къде да записвам шестокласничката и сериозно се замислях за нейната школа, въпреки че не харесвам този входящ тест в нейните групи и подбор на добре подготвени деца. За сега е при Нела Димова в Междучасие, но не мисля, че ще се разберат с нея. Брат й беше тих и изпълнителен и нямаше сблъсъци с госпожата, но малката е съвсем различна. Очаквам искри да прехвърчат и да има ревове. Така като гледам и Йонова не е нейният човек. Дайте моля ви името на школата на тази госпожа Йорданова.

# 842
Дайте моля ви името на школата на тази госпожа Йорданова.
“Школото”

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 09:34 от Щастлива съм!

# 843
Коя е школата?

# 844
Написах ви я по -горе

# 845
За индивидуално обучение и подготовка в малки групи препоръчвам нашата учителка- Даниела Каменова.
Страхотен подход, много лъчезарна и позитивна, успява да мотивира и да запали ученика за още знания.
Открихме я едва втория срок, но дъщеря ми ходи с удоволствие и напредна много. Заобича предмета, което беше на косъм с предишната учителка,  с която някак не успяха да си паснат, а с нея се подготвя кака й и бях доволна.

# 846
Здравейте, може ли мнение за подготовката в DaVinchi kids в Младост след 5-ти клас!

# 847
Здравейте, може ли мнение за подготовката в DaVinchi kids в Младост след 5-ти клас!
Синът ми беше в Да Винчи от 5 до 7 клас включително и мога с ръка на сърцето да кажа че съм изключително доволна от подготовката по БЕЛ и Мат. Всеки лев си заслужаваше.Синът ми изкара 88 н БЕЛ и 94 на Математика.

# 848
  • София
С Нела Димова и моя седмокласник не се разбра, аз я харесах, но той категорично отказа да ходи при нея. Кирил Тодоров в Междучасие бих похвалила, намери явно подхода към моето магаре и ходеше с удоволствие при него, не видях много да се напъва в къщи, но ме изненада с много добър резултат.
Та освен ние, трябва и децата да си намерят техния учител.

# 849
С Нела Димова и моя седмокласник не се разбра, аз я харесах, но той категорично отказа да ходи при нея. Кирил Тодоров в Междучасие бих похвалила, намери явно подхода към моето магаре и ходеше с удоволствие при него, не видях много да се напъва в къщи, но ме изненада с много добър резултат.
Та освен ние, трябва и децата да си намерят техния учител.
Все едно говорите за моята дъщеря. Тя също не се разбра с Нела Димова.  На третия път категорично  отказа да ходи при нея. но за сметка на това, при г-н К. Тодоров ходеше с желание.

# 850
Моите деца са много доволни от Йонова. Дъщеря ми смята, че е един от добрите учителите, които е срещнала в живота си и я направила грамотна. Племенницата ми също изкара 96 точки тази година при нея. От К.Тодоров не сме доволни и се преместихме навреме.

# 851
Моята е доволна от Нела Димова, малко ме изнервя когато урокът е на друго място и трябва специално да попиташ в коя стая, щото не се сетила, че ти е гръмнала главата преди НВО-тата и само номерът на стаята ти е на дневен ред. За Йонова имаме също добри отзиви.

# 852
На Йонова й е много силна граматическата част - структурирана, с правила и примери, поднесени по запомнящ се начин, но е по-слаба литературата. Затова за дете, което пише (стилистично) добре, ще е много полезен курсът при нея. За дете, което разчита от нейните литературни анализи да се научи да пише добре, обучението би било по-неефикасно.

# 853
  • София по рождение
Детето ми посещаваше ОТ. С две ръце препоръчвам по БЕЛ Поли Петкова. По МАТ невероятната Бистра Баирова.
Балът му беше 479.75 и влезе в НЕГ на първо класиране.
Много пробни изпити и работят по техни материали - учебници, работни тетрадки и куп упражнения. Има електронни ресурси колкото щеш. Дават парола. Всичко влиза в цената. Плаща се на три вноски. И двете са спокойни и диалогични. Ако дете закъснее за час, Петкова незабвно пише в групата къде е и защо не идва. Взискателна и много достъпна за комуникация по всички канали. В същото време имаше някак родителско отношение.
Няма напрежение, няма безкрайни денонощни домашни. По едно време си мислех, че малко ги жалят.
Няма какво повече да кажа, освен  че зависи и от желанието и мотивацията на детето.
Когато изпитът мина им писах да кажа какво и как е написало детето. После пак, когато излязоха оценките. Някак тъжно ми е, че няма да имам контакти с тях.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 00:38 от helli_sun

# 854
При нас се разчиташе изцяло на Йонова за литературата. Не са чели от някъде другаде.Резултатите близо до 100-те точки мин. година, бал 496 (за езиковите). Но трябва учене вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт