Школи в София за подготовка за НВО в 7 клас

• 204 397
  • 941
  •   1
Отговори
# 630
Някой има ли опит с онлайн курсовете в Междучасие? По-  удобен вариант са , но дали са ефективни?

# 631
Не мога да дам съвет от личен опит - дано се включи някой, който е посещавал техни онлайн курсове. Но съм убедена, че до голяма степен ефективността им зависи от характера на детето.  Моето в годините доказа, че единственото онлайн нещо, което работи е индивидуални уроци. Иначе онлайн е бил на курс по английски език, освен училището по време на ковида и при него резултатите не бяха такива, каквито на живо. Но той много се разсейва, все нещо цъква да провери на компютъра, получил съобщение на телефона и хоп, да го види, през прозореца зяпа, все намира оправдания да не си пуска камерата (не знам и учителите как преподават пред един екран с инициали на деца). Докато като е на място - ще не ще внимава и слуша. Освен това на място учителят може да види дали всичко записва, дали си е написал домашното или на момента нещо измисля, като проверяват тестовете и поправят, учителят дава и допълнителни разяснения - не знам, може и онлайн да ги има тези неща. Лично за мен - само на живо е вариант за моето дете.

# 632
Здравейте, спряла съм се на Междучасие за 6 ти клас ,но търся мнение за госпожа В. Матеева по математика/ по  БЕЛ е г-жа Н. Димова-с отлични отзиви от тук в темата/. Може да споделите и за екип от Регалия.
За Веди евентулно също екип за двата предмета.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 17:49 от tatianabojan

# 633
Здравейте, спряла съм се на Междучасие за 6 ти клас ,но търся мнение за госпожа В. Матеева по математика/ по  БЕЛ е г-жа Н. Димова-с отлични отзиви от тук в темата/.
За Веди евентулно също екип за двата предмета.
Във Веди нямаш право да избираш учители. Те разпределят децата по групите.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 17:28 от Костадинова31

# 634
Костадинова31, благодаря, не знаех!

# 635
Аз доста се колебаех, но накрая избрах Междучасие. Късмет в избора Ви.

# 636
Цитат

Миналата година, когато звънях на Веди, за да проучвам, ми казаха, че входящият изпит е задължителен и на база резултатите на детето, то се разпределя автоматично в дадена група. В Междучасие входящият изпит не е задължителен и сам избираш при кого да се запишеш.
Моите колебания тогава бяха, че във Веди не мога да избера учител (то и да можех, нямах информация за никого), но пък групата е по-еднородна откъм знания (не един да се бори за 50 точки, друг да се ядосва на 90). А в Междучасие имах препоръка за конкретен учител и страхотни отзиви за него, но пък се колебаех дали деца с различни ниво на знания ще могат да учат ползотворно.
Успех, каквото и да изберете!

# 637
  • Враца
Имам само опит от Междучасие, БЕЛ 7 клас, г-н Кирил Тодоров. от Веди нямам наблюдения.
Мога да кажа, че притесненията за разнородните възможности на децата са излишни. Господинът си върви с високото темпо, дърпа групата напред. Информацията е поднесена напълно разбираемо и може да бъде асимилирана лесно.
Децата са респектирани и не си пречат, не се и разсейват.
В същото време господинът умишлено дава еднородни домашни, за да им стане пределно лесно да пишат теза. След 10-та теза вече няма какво да ги затрудни.
Гледала съм и на живо, слушала съм и онлайн урок от този преподавател.

# 638
Имам само опит от Междучасие, БЕЛ 7 клас, г-н Кирил Тодоров. от Веди нямам наблюдения.
Мога да кажа, че притесненията за разнородните възможности на децата са излишни. Господинът си върви с високото темпо, дърпа групата напред. Информацията е поднесена напълно разбираемо и може да бъде асимилирана лесно.
Децата са респектирани и не си пречат, не се и разсейват.
В същото време господинът умишлено дава еднородни домашни, за да им стане пределно лесно да пишат теза. След 10-та теза вече няма какво да ги затрудни.
Гледала съм и на живо, слушала съм и онлайн урок от този преподавател.

Дъщеря ми много харесва г-н Кирил Тодоров. Ходи с удоволствие на курсовете. В началото я бях записала при г-жа Нела Димова. Въпреки позитивните мнения , след два урока при нея ,дъщеря ми категорично отказа да ходи. Така бях принудена да сменя групата и попадна при г-н  К. Тодоров при който ходи и до днес. Става въпрос за 6 ти клас.

# 639
Някой знае ли как всъщност дете се записва точно при Конова в 7 клас. Звънях за 6-ти и няма места при нея още от януари. Ако за 6-ти няма от началото на годината, списъкът с чакащи за 7-ми сигурно е със записване от раждането Simple Smile Някакъв изпит ли държат и само най-добрите са в нейния курс или критерият е друг?

# 640
Някой знае ли как всъщност дете се записва точно при Конова в 7 клас. Звънях за 6-ти и няма места при нея още от януари. Ако за 6-ти няма от началото на годината, списъкът с чакащи за 7-ми сигурно е със записване от раждането Simple Smile Някакъв изпит ли държат и само най-добрите са в нейния курс или критерият е друг?
За първи път чувам за тази госпожа.

# 641
  • София
Някой знае ли как всъщност дете се записва точно при Конова в 7 клас. Звънях за 6-ти и няма места при нея още от януари. Ако за 6-ти няма от началото на годината, списъкът с чакащи за 7-ми сигурно е със записване от раждането Simple Smile
Благодаря, че предупредихте. Хич няма да ги чакам да се родят, ще запиша внуците отсега, че да няма изненади след 20-30 години.

# 642
За първи път чувам за тази госпожа.

Упс..Елмира Йонова съм искала да напиша.

# 643
Йонова прави изпит за кандидатите за 7клас.
Този изпит не е само за деца, които посещават нейния курс в 6клас

# 644
Точно това ме интересуваше. В момента има свободни места само при друг учител, но часовете някак не са ми удобни. Ако запиша детето на друго място в 6 клас и на изпита за 7-ми се представи добре, ще говземе ли въпреки че не е бил в тяхната школа? Кога се провежда този изпит - в края на 6 клас ли? Не намирам информация.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 11:00 от sunlight_eli

Общи условия

Активация на акаунт