Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 223

• 69 133
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Надин Hug сори. Заблудила съм се  Embarassed

Честита победа на Гришо!  bg

Понеже ми изскочиха няколко материала за художници във ФБ ви слагам един интересен забавен материал Как да разпознаеш картините на прочутите художници: забавен интернет пътеводител Laughing

http://www.obekti.bg/chovek/kak-da-razpoznaesh-kartinite-na-proc … ternet-ptevoditel

Като допълнение към кафето на Вичи и Цвети Hug Hug сабхлем ви предлагам една притча от "Приказки за размисъл" на Хорхе Букай  Heart Eyes

Скрит текст:
Тъга и Ярост

В едно вълшебно царство, имало някога чудно красиво езеро. В прозрачните му и чисти води плували риби във всички цветове на дъгата. А на повърхността му се отразявали всички нюанси на зеленото...

До тази приказно красива лагуна стигнали Тъгата и Яростта, за да се изкъпят заедно. Двете съблекли роклите си и влезли голи във водата. Яростта, която бързала (Яростта винаги бърза) се изкъпала на бърза ръка - и тя не знаела защо бърза толкова - и още по-бързо излязла от водата...

Но Яростта е сляпа или поне не различава ясно действителността. И така, гола и припряна, излязла от водата и облякла първата рокля, която намерила. Не забелязала обаче, че роклята не била нейната, а на Тъгата. И така облечена като Тъгата, Яростта си тръгнала...

Много спокойна и невъзмутима, както винаги склонна да остане на мястото, на което се намира, Тъгата приключила с къпането си и без въобще да бърза - или по-точно, без да съзнава, че времето минава - излязла от езерото бавно и лениво. На брега установила, че дрехите й ги няма...

Както всички знаем, ако има нещо, което Тъгата не обича, то е собствената й голота. Така че облякла единствената дреха, която намерила край езерото и която принадлежала на Яростта...

Разказват, че оттогава насам, ние хората често се срещаме с Яростта - сляпа, жестока, страховита и ядосана. Но ако си дадем време да се вгледаме по-внимателно рабираме, че Яростта която виждаме е само маска. И под дрехата й всъщност се крие Тъгата...

Лека нощ!

# 31
Добро утро!  Hug

Попадна ми красива картинка за кафе и реших аз да открия деня в темата!  Laughing

Като си изпиете кафето, не е нужно Мелике да идва да ви гледана кафе, вече има виртуална гледачка за гледане на кафе! Laughing Ето, погледайте си... Mr. Green

http://lamqta.com/godishen-horoskop/gledane-na-kafe

На мен ми предсказа много хубави неща, дано се сбъднат, а това, което излезе и е хубаво, да се сбъдне за вас!  Praynig

Хубав вторник ви пожелавам, и някоя нова снимка от някъде...Simple Smile

# 32
Здравейте Hug
Мили дами ,:hug:Благодаря ви за всичко написано.  smile3501
Канти Hug за художниците,за притчата newsm10

Ринка HugБлагодаря за  анкетата.

Да започнем деня с мисълта, че всяка минута от него е шанс за промяна.
 Нека вашият вторник стане лек, вълшебен и пълен с вдъхновение ден.

Късометражния филм на Бурак, нещо не можах да го разбера,сякаш нещо липсваше,нещо не бе доисказано.Проблема навярно е в мен.

Линка Hug

Малко детски мъдрости.

Как се прави парфюм?

Парфюм се прави от вода, запушалка и парфюм. (5 г.)

Как успяват прелетните птички да летят ден и нощ хиляди километри?

Лястовичките, когато тръгват за топлите страни, по пътя се настаняват на щъркеловите крила и си почиват. Когато тръгнат на такъв далечен път, птиците си взимат ядене. Преди да отпътуват, стоят месец-два да си починат. (7 г.)

Как се разбират птиците или животните помежду си, когато ние хората си говорим и понякога не се разбираме?

Птиците и животните се събират и си говорят шепнейки, а на нас ни казват само “мяу”. (10 г.)

Рибите се разбират помежду си, когато правят мехурчета с уста. (8 г.)

Рибите се разбират чрез знаци. Майка им ги учи на азбуката на перките. (8 г.)

Хубав ден и дано някоя новинка ни споходи. bouquet

# 33
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нов ден - пролетно настроение  Simple Smile

Канти  Hug много ми хареса притчата за яростта и тъгата  Peace

Линка  Hug не само картинката ти с кафе ми хареса, а и това което ми предсказа ''гледачката'' - как сега да нe ми е весело и щастливо...  Laughing

Да се възползваме максимално от хубавото време и да се насладим на топлите слънчеви лъчи, не съвсем типични за сезона  Simple Smile - прекрасен ден за всички да е!  Peace

Вичи  Hug

# 34
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка,Канти,Баги,Надин,благодаря за всичко споделено от вчера! Hug Hug Hug Hug

Линка HugВичи HugЦвети Hug

Увеличава се броя на гласувалите в анкетата! Laughing

Арзу Гамзе Кълънч играе в ролята на Севги в göç zamanı! Peace

Скрит текст:

Приятен ден,момичета! bouquet bouquet bouquet

# 35
  Здравейте! Hug
Сутрин имам време само да ви изчета с кафето и се мятам в тръстиката. Hug
Чък на надинкова за снощната победа при жестокия вятър. В сряда - пак.

Хубав ден! Hug

Туба в чилийската преса:

# 36
Здравейте Hug

При нас не е слънчево, в сивата гама е, но пък, като влезох в темата при ятото, се почувствах така Hug

Канти, знаеш ли идеята ти за антипилешкото послание на късометражния филм най-идейна и подплатена ми се вижда: героят на Бурак - изчезналият баща на момиченцето, сякаш изкупва вината на създателя на бройлерите, а "мама Елван" както винаги неразбираща и не твърде чувствителна към хората около нея, насилва по своя натрапчив начин Thinking  Въпреки това послание, пак ми се дояде пиле Wink

Благодаря за материала "Какво трябва да знае един второкласник". В първия момент реших, че е поредната недомислица - Ван Айк във 2ри клас ooooh!, но като стигнах до края, се възхитих на любознателността и ентусиазма на Виктор и преди всичко на Госпожата му, успяла творчески да заинтересува и провокира децата  smile3501 Дано има повече такива учители,  а и родители, активно ангажирани с образованието на децата си Praynig

Една от предложените от Виктор картини "Жената в златно" на Г. Климпт (не помня по какъв повод, но в темата сме писали за "Целувката" му) ми припомни за едноименния филм за историята на картината.
Филмът не е шедьовър, но е много добре и изискано изпипан. А едно от посланията е справедливост без отмъщение.Звучи направо утопично на фона на дизитата, чиито двигател е отмъщението. Може би и затова си спомняме с умиление за ПС.
Потърсих го, за да ви го предложа, а го изгледах пак с удоволствие.  Ето и линк:
http://online-filmi.info/load/drama/woman_in_gold_zhenata_v_zlatno_2015/4-1-0-506

И една Туба, не знам откога и къде е newsm78 Гуги ме прати в мамата, в стара наша тема Wink. И преди време сме се  newsm78  Дали не е от времето на Аси? Може пък сега някой да открие отговора.

И от мене един проект - Как да множим и разнообразяваме красотата и да я превръщаме в екзотика.
http://www.obekti.bg/chovek/krasotata-na-smesenata-krv-edin-prek … otografski-proekt

Хубав ден Hug

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 12:00 от Bagi

# 37

Хубав ден и от мен!  Peace Hug Почвам с водачите от временното класиране, за мен очаквано  Wink
Баги, за снимката на Туба мога само да кажа, че ми прилича на летище Rolling Eyes И се доверявам не само на очите, а и на сърцебиенето ми, защото имам стрес от подобни обекти и мога да ви напиша книга "100 смешни и не дотам истории на Надин по световните летища" Mr. Green Mr. Green

Докато чакаме новини, да ви сложа клипче, което ме впечатли и е съвсем топло, няма и един час в You Tube:

# 38
Онур преди 4 часа е харесал този клип:

Лятоска на море -Бодрум - Канарските острови? Thinking

Изглежда се е включил в някакъв екип за дублаж. В линка - третият плеър първи ред отляво-надясно.

Скрит текст:
Duygu Başara Ajans @duygubasaraajns  1 d.
Onur Saylak artık dublaj kadromuzda! #dublaj #seslendirme #dubbing Dinlemek için 👉🏻 http://www.duygubasara.com.tr/dublajlar.aspx?H=O&tip=204

http://www.duygubasara.com.tr/dublajlar.aspx?H=O&tip=204

# 39
 Привет Hug
Сабинка Hug  пак уловила нещо Laughing

Най-впечатляващите снимки на морски вълни.

Скрит текст:

За тонус

# 40
Здравейте! Hug Hug Hug

Саби HugБаги HugНадин HugВичи Hug,за новините в пресата,снимки и клипове! bouquet

Поздравче с нов клип-Asi & Demir - Asi Dizi

https://youtu.be/RSIIO6fw5PI

# 41
Прибирам се след дълга пролетно -лятна  ooooh! ooooh! ooooh! разходка, надниквам в темата, и що да видя - един глас разлика!  Joy Joy Joy
Оспорвана борба... Laughing

Баги Hug благодаря за филма. Прекъснах писането в темата, уж да го гледна... и го изгледах с интерес!  ooooh!  Много ми хареса! Изобщо нямаше нужда от мишка гледаш открай-докрай! Забележителен! Peace
Благодаря, че го сподели!  bouquet

Винаги има какво да се види в темата! Винаги е интересно. Ето, сега Сабина  Hug е сложила интересен анонс за подводен музей, споделен от Онур. Защо го е споделил? Подсказва ли ни нещо? Или просто му се е видяло интересно?  newsm78 Загадка...
Разгледах с интерес и сайта с актьорите, които дублират.
Ще ми припомни ли някой, как се казваше гласът на Мурат Оджа?  newsm78 Искам да го чуя...

Ето две винчета - да видите колко  е добра в роля Туба, като прави незабележими от нас при гледане погледи на устни, очи и т.н., но които, като 25 кадър, остават в съзнанието и дават усещането за привличане, страст, любов...   Heart Eyes
https://vine.co/v/e5560YIrJBE

А и колко добре жестикулира извън роля!  Laughing
https://vine.co/v/ivZlDLIwIQr

# 42
Атлантически океан, подводни снимки в клип ... дали Онур не ни казва нещо за тунела под Ла Манш newsm78 Тъй като ги чакам в Лондон, дали пък не са на път по него thinking:

# 43
  • Пазарджик
Прибирам се след дълга пролетно -лятна  ooooh! ooooh! ooooh! разходка, надниквам в темата, и що да видя - един глас разлика!  Joy Joy Joy

Баги Hug благодаря за филма. Прекъснах писането в темата, уж да го гледна... и го изгледах с интерес!  ooooh!  Много ми хареса! Изобщо нямаше нужда от мишка гледаш открай-докрай! Забележителен! Peace
Благодаря, че го сподели!  bouquet

Винаги има какво да се види в темата! Винаги е интересно. Ето, сега Сабина  Hug е сложила интересен анонс за подводен музей, споделен от Онур. Защо го е споделил? Подсказва ли ни нещо? Или просто му се е видяло интересно?  newsm78 Загадка...
Ще ми припомни ли някой, как се казваше гласът на Мурат Оджа?  newsm78 Искам да го чуя...

Ето две винчета - да видите колко  е добра в роля Туба, като прави незабележими от нас при гледане погледи на устни, очи и т.н., но които, като 25 кадър, остават в съзнанието и дават усещането за привличане, страст, любов...   Heart Eyes

А и колко добре жестикулира извън роля!  Laughing

Кая Аккая дублира оджата. Има брат близнак - Сарп Аккая и сестра Есра Аккая.

Здравейте момичета!  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 16:32 от guga51

# 44
Скрит текст:
Прибирам се след дълга пролетно -лятна  ooooh! ooooh! ooooh! разходка, надниквам в темата, и що да видя - един глас разлика!  Joy Joy Joy

Баги Hug благодаря за филма. Прекъснах писането в темата, уж да го гледна... и го изгледах с интерес!  ooooh!  Много ми хареса! Изобщо нямаше нужда от мишка гледаш открай-докрай! Забележителен! Peace
Благодаря, че го сподели!  bouquet

Винаги има какво да се види в темата! Винаги е интересно. Ето, сега Сабина  Hug е сложила интересен анонс за подводен музей, споделен от Онур. Защо го е споделил? Подсказва ли ни нещо? Или просто му се е видяло интересно?  newsm78 Загадка...
Ще ми припомни ли някой, как се казваше гласът на Мурат Оджа?  newsm78 Искам да го чуя...

Ето две винчета - да видите колко  е добра в роля Туба, като прави незабележими от нас при гледане погледи на устни, очи и т.н., но които, като 25 кадър, остават в съзнанието и дават усещането за привличане, страст, любов...   Heart Eyes

А и колко добре жестикулира извън роля!  Laughing

Кая Аккая дублира оджата. Има брат близнак - Сарп Аккая и сестра Есра Аккая.

Здравейте момичета!  Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря ти, Гуга  Hug!  Hug Навестявай ни по-често. Надявам се, че си гласувала. Peace

Намерих името Kaya Akkaya на латиница, обаче го няма в сайта. Там са само двама мъже с буква К и единия от тях е KENAN ECE. Прочетох в руските форуми, че се касае за радиопредавания - дублиране или радиопиеси и четене на книги и т.н. Избират чрез кастинг хора с ясна дикция, отчетливо и разбираемо произношение...  Peace

Като казах Кенан Едже, та се сетих за "Питай сърцето си" и като по поръчка няколко снимки излязоха в ТТ

Невероятни природни картини! Толкова красиво е сниман този филм! Хич да не му гледаш съдържнието, само природа да гледаш, и пак си доволен! Красота!  Heart Eyes

От Ферзан бей

Туба си е в Истанбул

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 18:22 от Lina_4

Общи условия

Активация на акаунт