Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 223

• 69 133
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Хайде, работят по филма. Туба до Мехмет Гьонсур.

П.П. Ай, на четвъртия съвсем не мога да схвана името. Embarassed -  #İstanbulKırmızısı #TubaBüyüküstün #HalitErgenç #MehmetGünsür #Nejatİşler

Това намерих за него, ама нещо ми жълтее "медията".

https://www.vatandanhaber.com/haber/10057/nejat-islerden-carpici … haber-hayati.html

Спокойна съм, спокойна съм..ммм...Имало анкета и не съм благодарила на Рина за темата. Embarassed newsm51

На някой/я мечтата е да я види във филм с тоз' Неджати. Thinking

П.П.П. Панталонът е в тон с работното заглавие на филма.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 19:33 от sabina_m

# 46
В ТТ забравиха за момент КН, иначе само такова виждах в сряда вечер  Joy Joy Joy
Феновете на Мурат и Туба са общи, май... Laughing

Тук, като гледам, само турци...
Исках хамериканци да има... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 47
Една черно-бяла.

Линка, какво е КН, че не следях ТТ?

Втора.

# 48
Една черно-бяла.

Втора.

Кралицата на нощта, сериала на МЙ.
Я погледни анкетата, Аси надмина КРА. Винаги съм знаела, че МЙ има повече почитателки от ЕА.   Peace

# 49
Скрит текст:
Една черно-бяла.

Втора.

Кралицата на нощта, сериала на МЙ.
Я погледни анкетата, Аси надмина КРА. Винаги съм знаела, че МЙ има повече почитателки от ЕА.   Peace

Благодаря! Hug Аз пък мисля, че рядко има фен на ЕА, който да приема партньорките му. Wink

Статията в Чили е стара.

http://www.lun.com/LunMobileIphone//Pages/NewsDetailMobile.aspx? … id=0&IsNPHR=0

# 50
Че тук не е необходимо да я приемат. Туба е една. Само партньорите различни. Тук си личи, кой е влязал в сърцето на зрителя.  Laughing

Туба защо не е с очила?  newsm78

# 51
Привет пленителки Hug
Няма нужда да пиша за кого гласувах,нали Wink
А Сабинка е в грешка-аз приемам всички партньорки на Енгин Peace

# 52
Привет пленителки Hug
Няма нужда да пиша за кого гласувах,нали Wink
А Сабинка е в грешка-аз приемам всички партньорки на Енгин Peace

Диди  Hug ти си изключението, което потвърждава правилото!  Joy

# 53
Линка HugСаби Hug,благодаря за инфото от ТТ и новите снимки!

Е започнали са да се събират за филма ! Peace

Нежат Ишлер съм го гледала в Готова на всичко(Алийе-и с  Халит Ергенч),Златна клетка и игр.филм! Peace Беше се разболял сериозно,но се възстанови!Роден е на 29 февруари 1972г.! Peace
https://tr.wikipedia.org/wiki/Nejat_%C4%B0%C5%9Fler

Тази вечер има акция в туитър за КН и Мурат с хаштаг #muratyildirimgeceninkrali ! Peace

# 54
  Поздрав и от почитателките на МГ от Чили. Wink

деттодорова, мисля, че не съм в грешка от двегодишно наблюдение. Wink Написала съм "рядко има" и не съм се редактирала. Laughing

От майката на Туба:

Хубава вечер и специално на Злати - приятно гледане на КН! Hug

# 55
Онур преди 4 часа е харесал този клип:

Museo Atlantico сега е хит в мрежите, защото предстои откриването му на 25 февруари. Предполагам, че Онур го е пуснал, не защото е хит, а защото е свързан с екологията и бежанците.

Скрит текст:
Jason deCaires Taylor e ръководител на проекта   Museo Atlantico - първия съвременен подводен музей на изкуствата в Европа и Атлантическия океан. Разположен е край брега на испанския о. Lanzarote  (а той - в Атлантическия океан, край Мароко) на 14 м под водата и е достъпен за гмуркачи.

Сред групите фигури, инсталирани на дъното е и "Салът Лампедуза" - фигури на отчаяни хора, очакващи спасение. Той е вдъхновен от картината на френския художник-романтик "Салът Медуза"
(Lampedusa е остров до Сицилия, през който има трафик на имигранти, има и бежански лагер)Авторът прави паралел между моряците, напуслнали кораба си след корабокрушение и настоящата криза с бежанците.

Работата не е замислена като мемориал на многото погубени живота, а за да напомня за колективната отговорност на нашето глобално общество.

Комплексът е замислен и като изкуствен риф: подводните скулптури ще привличат и насърчават растежа на растения и животни, символизиращи симбиозата на хората с природата.
Много представители на морския живот търсят подслон от хищници, така че те естествено гравитират към подводните обекти. Като водолаз Тейлър знае, че ако поставите обект под вода, той много бързо ще бъде колонизиран.

Екипът на Тейлър избира само места, които той описва като пусти. Понякога той позиционира скулптурите си като метод за отклоняване от области, които са пренаселени с туристи, така че да ги примами далеч от тези крехки и опасни морски зони.

Скулптурите са изработени от много инертен тип морски цимент, проектиран да издържи в продължение на стотици години. Творецът избягва използването на метали, защото те са корозивни и замърсяват околната среда.

Цитат
Ето две винчета - да видите колко  е добра в роля Туба, като прави незабележими от нас при гледане погледи на устни, очи и т.н., но които, като 25 кадър, остават в съзнанието и дават усещането за привличане, страст, любов...   Love
https://vine.co/v/e5560YIrJBE
Линка, затова всички лудват по двойката, в която играе. Партньорите са чувствени на макс - други истерии около тях няма и преди, и след Туба, а публиката дълго след сериалите си живее в свой сериал и не се отказва, въпреки живота. Wink

Виждам, че докато си пусна поста (от следобед съм го започнала, ама все някой ме прекъсва), са се появили снимки. Още не съм ги разгледала. А нещо писано покрай тях има ли newsm78

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 21:03 от Bagi

# 56
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Днес сте напипали новина  Crazy - имаме снимки от започващите работа по Червения Истанбул  Simple Smile

Не очаквах да видя сред каста и Неджат, а пък и ми липсват сочени досега задгранични имена, ама... каквото стане - това ще е.  Peace

Но пък Туба е сладка - като малко момиченце  Simple Smile

А колкото до туитнатият от Онур клип за подводните статуи... що си мисля, че има връзка с бежанците  newsm78
Днес слушах по радиото и за някакъв китайски автор, който прави инсталация от събраните около остров Лесбос спасителни жилетки, та... реших, че може би има връзка между тези неща.  Thinking

п.п. Аз докато пиша и... Баги  Hug май е намерила нещо за връзката с бежанците.  Peace

# 57
Баги  Hug мерси за инфото!  Hug Бях чела нещо за тази подводна галерия, но не съм се задълбочавала.
И докато Муратуба са заети със КН, то ЕнТу не спят!  Joy Joy Joy

Да, всеки сериал си живее и след свършването си някакъв, непонятен за мен, живот,. . Явно в сърцата на феновете остава... Mr. Green

# 58
Сабинка, а какво е писала? От снимка гуги не превежда Sad

Цитат
Цвети, много е сладка и естествена, а и скромна. От мястото й на масата - в ъгъла няма да разбереш, че е ГГ. Тя си е такава, не се бута да е в центъра, за да се покаже коя е.

А султанът си е султан, начело на масата е седнал Wink Като гледам, и другите партньори също са заели централните места. Още една дама - вероятно майката на ГГ, също е оставена в ъгъла Whistling А може би турските етикет и идея за кавалерство са различни от нашите newsm78 Или пък Туба са я сложили там, за да не ги разсейва  Thinking smile3503

Хубавото е, че още от първия ден ферзан бей се е постарал да ни направи свидетели, надявам се така и да продължи та да усетим цялата суетня около създаването на един филм.

# 59
Баги  Hug ориенталското е доста силно в комшиите, така че няма какво да се чудим... Сега прочетох в една от темите на ХЕ, че Туба не им е по сърце. Е, спокойна съм, и на мен ХЕ не ми е по сърце. Имаме надеждата и те, и ние, че няма да бъдат двойка във филма.  Peace
Още от Джансел съм чувала, че да играеш във филм на Йозпетек дори и най-незначителната роля, е изключително престижно и всеки актьор мечтае за това. Каквато и роля да има който и да е от актьорите, след като е бил поканен от Йозпетек, не мисля, че е могъл да откаже. Mr. Green Ще видим кой с кого и каква връзка ще има във филма. Като погледнеш, то си е каст само за главни герои  Joy - Нежат Ишлер, Мехмет Гонсюр, Халит Ергенч, а може и да се присъединят и обещаните хамериканци, кой знае... Wink

Вече официално са обявени победителите в конкурса за младежките награди

http://turkiyegenclikodulleri.com/index.php

Туба наистина печели

За радост на турските си фенове, които много искаха тази награда. Дано отиде на връчването, защото май се предава директно по ТВ.

Тази сутрин рано започнах и късно завърших.
Но беше хубав ден! Ще си го спомням с удоволствие!
Лека нощ!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт