Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 223

• 68 940
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета!  Hug

Снощи бях така newsm24

и съответно тази сутрин си поспах... Mr. Green
А после не смогнах да ви изчета, какво остава да напиша, боже, боже...  Laughing

Първо - за разследването на Баги  Hug на снимката на Онур. Мисля, че си права. Ти си разчела надписите, сградите и ...дъжда... Laughing
Тъкмо се чудех, защо, аджеба, ще публикува снимка на връх Свети Валентин - как мисли под дъжда,и без намек, има ли някой с него.  newsm78
Явно, използвайки познатите прийоми, ни е задал загадка, а Баги  Hug я разгада! Браво! Браво!  thumbsup

Канти  Hug засега разгледах само картината, и аз открих 6 думи - по реда на откриването:
novel
page
story
book
read
word

но пък още не съм прочела това в скрити...  ooooh!

Сега погледнах и ТТ, и в последния туит, който видях, пишеше

Цитат
#tubabüyüküstün  @YaseminOzbudunM @TubaBustun She is  the winner of our hearth 😍 only the one 👌 the best 👍

https://twitter.com/tourilef/status/699184853087100928

http://turkiyegenclikodulleri.com/index.php

В ТТ се радват, но никъде не е официално потвърдено... Rolling Eyes
На посочения сайт гуги преведе, че на 1-ви март ще обявят победителите и къде и кога ще бъде церемонията по награждаването.  Naughty

Опитвам се да се сетя, какви още гатанки задавате, но после отговори не давате!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Надин  Hug познах ли, че точно Дениз сравняват с вино или сгреших?  newsm78
Още нямаме анкета...  ooooh!

За другите работи - в друг пост!  Peace
Приятен ден и успешна нова седмица!  Hug

# 16
Здравейте Hug

Нова седмица,  с новини и без новини, интересна и усмихната да ни е  newsm53

Ехо, едно просто въпросче Wink Кое е общото при Туба и Григор?

Надин Wink

Цитат
#tubabüyüküstün  @YaseminOzbudunM @TubaBustun She is  the winner of our hearth 😍 only the one 👌 the best 👍

На посочения сайт гуги преведе, че на 1-ви март ще обявят победителите и къде и кога ще бъде церемонията по награждаването.  Naughty

Феновете декларират, че "Туба е победител в сърцата ни, единствената, най-добрата"
Значи победителката все още не е известна newsm78

Прощавайте Embarassed, изпуснала съм някъде нишката и се чудя това награда ли е или става въпрос за анкета newsm78

# 17

Надин Wink

Баги, ето общото за днес:  Първата ни ракета Григор Димитров се уреди с чанта уникат от един от спонсорите си. Той я показа в "Туитър" като се снима с известния дизайнер Ким Джоунс, който е артистичен директор на марката „Luis Vuitton“.

Линка, права си...описанието е за Денис и е много точно сравнението между нея и виното. После ще потърся точните дучмички Grinning

# 18

Надин Wink

Баги, ето общото за днес:  Първата ни ракета Григор Димитров се уреди с чанта уникат от един от спонсорите си. Той я показа в "Туитър" като се снима с известния дизайнер Ким Джоунс, който е артистичен директор на марката „Luis Vuitton“.

Линка, права си...описанието е за Денис и е много точно сравнението между нея и виното. После ще потърся точните дучмички Grinning

Надин, да беше сложила чантичката на Гришо или поне бадж на  Ким Дж.  ooooh!Дето се вика аз Гришо не познах, та Ким ли  Wink Как да открия "лесното" общо  Sad

# 19

Надин Wink

Mr. Green

Надин, да беше сложила чантичката на Гришо или поне бадж на  Ким Дж.  ooooh!Дето се вика аз Гришо не познах, та Ким ли  Wink Как да открия "лесното" общо  Sad

Марката е написана на якето на въпросният господин Wink

Още се чудя дали да гледам този сериал, ама убавеца от снимката ми секва всякакви мераци Sad Как пък не избраха някой готин като за моята възраст, не че ги няма по други сериали Crossing Arms

# 20
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Линка HugБаги Hug,ще чакаме 1март за резултата!

За загадката на Канти Hug,не открих всички думи! За зададената от Надин Hug,се досетих,но вече сте писали.Видях,че се вижда малка дръжка на чанта в ръката на Григор и за това предположих,а и на якето има надпис! Peace

Снощи Кенан Имирзалъолу се е сгодил за Синем Кобал! Peace

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 16:24 от Zlatina3

# 21
Вече имаме анкета!  newsm44 newsm68 newsm44
Благодаря, Ринка  Hug!

И аз гласувах. Peace
Много моля, момичетата, които се двоумят, да направят един компромис, и да изберат двойка, все пак!  Mr. Green Благодаря!  Hug Поне да видим какво е моментното състояние!  Simple Smile

И едно кафе, за поспаливците като мен днес... ooooh!

Някои от красивите ни двойки...

# 22
Надин smile3511 Не бадж ми трябва, а очила

# 23
Скрит текст:
Здравейте Hug

Нова седмица,  с новини и без новини, интересна и усмихната да ни е  newsm53

Надин Wink

Цитат
#tubabüyüküstün  @YaseminOzbudunM @TubaBustun She is  the winner of our hearth 😍 only the one 👌 the best 👍

На посочения сайт гуги преведе, че на 1-ви март ще обявят победителите и къде и кога ще бъде церемонията по награждаването.  Naughty

Феновете декларират, че "Туба е победител в сърцата ни, единствената, най-добрата"
Значи победителката все още не е известна newsm78

Прощавайте Embarassed, изпуснала съм някъде нишката и се чудя това награда ли е или става въпрос за анкета newsm78

Баги  Hug това са някакви награди, които се определят от публиката в 44 категории.
Ето миналогодишните победители

http://turkiyegenclikodulleri.com/kazananlar.php
В нашата категория е спечелила Съранай, а при актьорите - Чагатай

Турските момичета в ТТ много се вълнуваха и искаха тази победа. Не знам защо. Може би е престижна.
Още не са обявили официално победителя, но до последно Туба водеше.

Ето обяснение и за самия конкурс, май се провежда за втора година... newsm78

http://turkiyegenclikodulleri.com/hakkimizda.php

И още нещо интересно от ТТ, за Бурак - Хюсеин аби

Сега играе в нов сериал "Göç zamanı"- В ТТ публикуваха тази снимка. Това не е ли сериалната майка на Хасрет?  newsm78 Интересно и тя ли играе там?  newsm78

И един късометражен филм с Бурак бей и майката на Йомер и Хюсеин от КРА,

Филмът е само 13 мин, и е със субтитри на англ., който му се гледа...
Анотацията отдолу си я преведох с гуги и гледах малко от филма, да видя що е това късометражно игрално кино...
Честно казано резултатът ме изненада, но сами вижте.  Peace

Ето къде е показван
2013 Rotterdam Film Festival, Rotterdam, Holland
2013 "Find Your Way" Solo Exhibition, Pi Artworks, Tophane, Taksim
2012 Oaxaca Film Festival, Oaxaca, Mexico
2012 Brooklyn Film Festival, Brooklyn, USA
2012 Cannes Film Festival, Cannes Court Metrage, Short Film Corner, Cannes, France

Редактирам се, че забравих да напиша, че резултатите на анкетата са 7:8 ! Знаех си, че ще е оспорвано съревнование... Много съм любопитна кой ще спечели!  Simple Smile Колкото пъти вляза в темата, и погледна резултата, толкова пъти разликата е само 1 глас!  ooooh!

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 19:23 от Lina_4

# 24
ЛинкаHug за отговора на анкетата. Както и за късометражния филм на Бурак. Изгледах го. Много мудно, а идеята не ми се изясни - две ми се въртят + че ми се дояде печено пиле. То и мама Елван допринесе за това възприятие - kато я видя и си представям нещо безлично и лепкаво Whistling

В другия проект на Бурак - да, дамата е друга от любимите ми майки - Сеймето.

Тази съм я виждала:
но тази - не newsm78

# 25
ЛинкаHug за отговора на анкетата. Както и за късометражния филм на Бурак. Изгледах го. Много мудно, а идеята не ми се изясни - две ми се въртят + че ми се дояде печено пиле. То и мама Елван допринесе за това възприятие - kато я видя и си представям нещо безлично и лепкаво Whistling

Тази съм я виждала:
но тази - не newsm78

Вярно, Баги  Hug по ориенталски бавен, и също по ориенталски - с не твърде изяснено послание. Ако това е пример за късометражно игрално кино - не, не ме кефи... Sick

И отново да, втората снимка скоро се появи и веднага влезе в колаж!
http://www.muhsinakgun.com/tuba-bykstn/

Никога не съм се интересувала специално от Одри Хепбърн. Харесвам я, но преди Туба личния живот на актьорите не ме интересуваше, дори и тези, които харесвах много, ме интересуваха само с ролите и героите си.
Напоследък научих, че Одри се е снимала във "Война и мир", а сега ми попадна и един кратък разказ на нейия син (дори не зная колко деца е имала  ooooh!) за отношението на ОХ към Истанбул.
От тук го прочетох, на англ. е, но да е жив и здрав гуги (да живей!  Laughing)

http://www.theguideistanbul.com/article/audrey-hepburns-love-aff … explained-her-son

Любопитно ми беше...

# 26
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Линка, Баги, Надин  Hug много интересни неща сте събрали и днес  bouquet

Канти, Вичи, Злати  Hug

Видях, че вече имаме анкета и дори гласувах, колкото и да ми раздвоено все пак избрах тази двойка, която най-много ме '''вкара'' в историята си и живеех с нея ден след ден. Е, вие ще се сетите коя  Wink - често съм го споменавала.  Peace

А иначе си ги обичам всичките от първата до последната, и чакам  Wink следващата вече.  Peace

# 27
Здравейте по вечерно време в новата тема! Hug

Рина, Hug
За теб!

Гласувах в анкетата. И аз, като Цвети за двойката, която ме плени. Heart Eyes

Спазвам традицията и отговарям по теста на Лина. Simple Smile
Скрит текст:
Вы невероятно проницательная женщина!

Вот еще несколько фактов, которые мы о вас знаем:

1. Вы всегда знаете, когда вам лгут.
2. Вы очень внимательны и живете полной, осознанной жизнью.
3. Вы - великий слушатель и идеальная "жилетка".
4. Вы обладаете серьезными организаторскими способностями.
5. Вы хорошо разбираетесь в незнакомых людях и незнакомых ситуациях.

Ваш девиз: Все, что нас раздражает в других, может нам помочь лучше понять себя.

Открих 6-те думи от картинката, та се вписах и аз в тези 10%. Laughing

Това набързо, а сега се връщам малко в старата тема, която завърши толкова романтично и опияняващо  Heart Eyes bouquet  newsm24 и после пак в новата да чета на спокойствие. book

Приятна вечер! Hug

# 28
Здравейте дружки и от мен в понеделник вечер

Въпреки, че няма някаква новина днес, все пак сте намерили доста интересни неща
Вичи, Цвети, Линка, Злати, Надин,Баги Hug Hug Hug

Ето - има приключила анкета, в която Туба е победител  thumbsup Така, че да се надяваме на награждаването на 1.03 да отиде на церемонията и да си получи отличието. А ние - естествено снимки и може би и някое интервю  Flutter

Днес Ринка Hug ни е подготвила анкетата. Да ви призная гласувах, като теглих чоп . Sunglasses  Не можех да реша коя двойка ми е по-по-най Rolling Eyes

Нямаме нови снимки от днес, но все пак се е появила нова-стара Peace
Линка,  Hug за отговора на анкетата. Както и за късометражния филм на Бурак. Изгледах го. Много мудно, а идеята не ми се изясни - две ми се въртят + че ми се дояде печено пиле. То и мама Елван допринесе за това възприятие - kато я видя и си представям нещо безлично и лепкаво Whistling

Тази съм я виждала:
но тази - не newsm78
Баги  Peace
Колкото до късометражния филм на Бурак предоставен ни от Надин - и аз се чудя каква му е идеята на филма? newsm78 Е, признавам си, че не го изгледах без помощта на мишката  Wink Но.. идеята не я схванах. Като резултат - на Баги й се е прияло пиле, мен ми се отщя  Mr. Green Дали пък това не е била целта на филма? newsm78 Wink
Линка Hug беше ми интересно да прочета за Одри Хепбърн и романтиката която я свързва с  Истанбул

По теста от снощи: не ви сложих отговорите, за да ви е по-интересно да потърсите думичките
Доколкото разбрах - Линка   thumbsup ги е открила и 6-те. Надин Flutter все пак със международния ти сериален опит вече поназнайваш добре английски слова  Whistling
Слагам отговора в скрити Peace
Скрит текст:

Понеже един от основните ни източници за информация е ФБ, знаете ли как е на турски ?  Laughing rotfImbo Муцун тефтер
Скрит текст:

Още малко усмивки в понеделник вечер от мен (нямате си на идея колко е вярно за мен това Whistling) hahaha Joy Laughing

Скрит текст:

А от този материал във ФБ съм много впечатлена Peace Написано от дете 2 клас за презентация на любима тема в училище.
5 картини, които трябва да познава всеки 2-класник – проект на Виктор Благоев
Научих доста неща от нея Embarassed  yes

Ето ви и линка: http://www.danybon.com/chastno-obrazovanie/5-kartini-presentacia … -blagoev-2-class/

ПП.Рали Hug докато пиша и ти си се появила А си намерила и 6-те думички  thumbsup

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 23:42 от kanti

# 29
Канти, само една лека поправка Grinning Късометражката я откри и сложи в темата Линка  Peace

"Давам пет" с усмивка на Сабинкова за победата на Гришо току що... и към креватЯ Joy

Общи условия

Активация на акаунт