Ebay 96

• 67 842
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Един глупав въпрос и от мен
Какво означават символите след снимката на артикул, имам платени няколко и до снимката има различни символи, звезда, звезда с моливче, чакам най скъпата си пратка и на нея нищо не й пише ило всети от три трите, моля за инфо Embarassed

# 181
  • Пловдив
Един глупав въпрос и от мен
Какво означават символите след снимката на артикул, имам платени няколко и до снимката има различни символи, звезда, звезда с моливче, чакам най скъпата си пратка и на нея нищо не й пише ило всети от три трите, моля за инфо Embarassed

Звездатата с пликче е получен фийдбек от продавача, звездата с моливче е фийдбек от теб, само пликче - пратката е изпратена, символа на английския паунд / или в каквато валута пазаруваш/ - означава, че артикулът е платен, това са символите.Можеше да ги видиш като поставиш курсора на мишиката върху тях - излиза инфото.

# 182
Явно в браузъра е приблема, защо инфо не ми излиза.
Ок когато е платен и би трябвало да е изпратен на 16.03 трябва ли да е маркиран някои от тези знаци?
Благодаря

# 183
  • Пловдив
Явно в браузъра е приблема, защо инфо не ми излиза.
Ок когато е платен и би трябвало да е изпратен на 16.03 трябва ли да е маркиран някои от тези знаци?
Благодаря

По принцип, продавачът не е длъжен да маркира изпращането и някои не го правят, но платената покупка винаги си е маркирана.

# 184
Аха ок, явно не го в направила,че взех да се паникьосвам вече, благодаря Simple Smile

# 185
  • Sofia
Не съм отворила кейс, само запитване към продавача. Но щом исках да си напиша моя отговор, излязоха 2 опции - или да изпратя съобщение или: "Close this request
If you're satisfied with the seller's reply, or if you received your item, you can close the request". Пратих само съобщение.

Получило се е така, защото без да искаш, всъщност, си отворила кейс. Още преди да изпратиш съобщението, когато Ebay те пита каква е причината да искаш да се свържеш с продавача и ти отбележиш "I didn't receive my item", и продължиш нататък, автоматично се отваря кейс срещу продавача за неполучена пратка. И аз така бях отворила веднъж по погрешка. Party Трябвало е да отбележиш "I have a question about using my item or I want to send the seller a message" и щеше да имаш възможността само да си разменяш съобщения с продавача, без нищо друго. Peace

# 186
  • София
Здравейте момичета.
Имам въпрос към вас, надявам се да ми помогнете.
Купих нещо на търг и при опита ми да платя излиза следният надпис: The sellers can't accept payments right now. Contact them for help.

Писах на продавача, той казва че при него проблем няма. Писах да ми изпрати инвойс- също не мога да платя. Питах го какво да правя-той ми казва-платете. След което спря да ми отговаря. Писах на ибей -и те не ми отговарят. Не мога да вдигна диспут,защото реално плащане няма.
Как да постъпя? Много съм коректна, и до сега нямам такъв случай......   ooooh!

# 187
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Имам въпрос към вас, надявам се да ми помогнете.
Купих нещо на търг и при опита ми да платя излиза следният надпис: The sellers can't accept payments right now. Contact them for help.

Писах на продавача, той казва че при него проблем няма. Писах да ми изпрати инвойс- също не мога да платя. Питах го какво да правя-той ми казва-платете. След което спря да ми отговаря. Писах на ибей -и те не ми отговарят. Не мога да вдигна диспут,защото реално плащане няма.
Как да постъпя? Много съм коректна, и до сега нямам такъв случай......   ooooh!

Проблемът не е в продавача, не е и в теб, системна грешка е някаква в самата платформа, на съпорта на ибей копира ли им съобщението, което виждаш?

# 188
  • София
Копирах да, но и те не отговарят.
Дали им пиша на правилното място? Да не бъркам аз нещо.....?  newsm78

# 189
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, моля за извинение ако вече е задаван въпроса, но нямам време да чета. Малко безрасъдно и прибързано постъпих -  харесах едни обувки от търговете, хареса ми и цената и май ще си спечеля и търга, че никой не наддава  Rolling Eyes . Както и да е. Не погледнах начина на плащане, свикнала съм до сега да плащам с карта или пей пал и въобще не обърнах внимание, че продавачът иска Barzahlung bei Abholung  ooooh! . Стоката съм я заявила при посредник в Германия. Но до колкота знам, превозвачите не поемат такава услуга. Дайте съвет моля. Как да постъпя, как да платя.  baby_neutral

# 190
  • Пловдив
Здравейте, моля за извинение ако вече е задаван въпроса, но нямам време да чета. Малко безрасъдно и прибързано постъпих -  харесах едни обувки от търговете, хареса ми и цената и май ще си спечеля и търга, че никой не наддава  Rolling Eyes . Както и да е. Не погледнах начина на плащане, свикнала съм до сега да плащам с карта или пей пал и въобще не обърнах внимание, че продавачът иска Barzahlung bei Abholung  ooooh! . Стоката съм я заявила при посредник в Германия. Но до колкота знам, превозвачите не поемат такава услуга. Дайте съвет моля. Как да постъпя, как да платя.  baby_neutral

Ако превозвачът не извършва взимане от адрес/ плащане пак тогава , единствения ти шанс е продавачът да прояви разбиране и да се уговорите да ти изпрати стоката, а ти да му платиш по банков път или Pay Pal.

# 191
и на мен това ми хрумна, но реших да попитам първо тук, з-то сигурно и на друг му се е случвало подобно нещо.
Значи евентуално да се свържа с превозвача и да му преведа парите с молба да платят когато пристигне стоката при тях.

# 192
  • Пловдив
и на мен това ми хрумна, но реших да попитам първо тук, з-то сигурно и на друг му се е случвало подобно нещо.
Значи евентуално да се свържа с превозвача и да му преведа парите с молба да платят когато пристигне стоката при тях.

Първо пиши на продавача, не се знае дали изобщо ще му се занимава с изпращане щом е отбелязал такава опция.Това е и причина да няма други желаещи.

# 193
тук не става въпрос за изпращането, продавача е отбелязал цена за изпращане, а за плащането, че е с наложен платеж, т.е. плаща се при пристигането на стоката при превозвача

# 194
  • Sofia
тук не става въпрос за изпращането, продавача е отбелязал цена за изпращане, а за плащането, че е с наложен платеж, т.е. плаща се при пристигането на стоката при превозвача

Ако по случайност превозвачът ти е GGBG, няма да имаш никакви проблеми с това. На мен преди време ми заплатиха голямо ДДС на място, на куриера на DHL, а в последствие, когато стоката пристигна в Б-я, аз им възвърнах сумата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт