Ebay 96

• 67 814
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ти за съдействието.... Все си мислех, че аз нещо може би грешно правя. Писах му, да видим...

# 166
  • Sofia
   Да, странно, и аз не виждам изобщо да има "Add To Cart" бутон. newsm78

marieta76, при това положение, ти как успя да сложиш първия артикул в кошницата?

# 167
   Да, странно, и аз не виждам изобщо да има "Add To Cart" бутон. newsm78

marieta76, при това положение, ти как успя да сложиш първия артикул в кошницата?
Еми просто натиснах бай ит нау, без да платя, върнах се да добавя втория артикул, отивам в кошницата, тя празна...Чудя се дали има значение от това, че аз съм с английска регистрация и от английския ибей, той е от Китай, плащането в евро, а обявата на испански ми изглежда:)...Ще изчакам да отговори, ако и той не се справи, ще платя две доставки и на честната му дума ще разчитам да ми върне парите за втората доставка...Ако имате някакви други идеи...

# 168
  • Sofia
   Ясно, сега те разбрах и мисля, че ми стана ясно къде бъркаш. Simple Smile Естествено, възможно е и аз да греша в разсъжденията си и да интерпретирам правилата на Ebay по погрешен начин, но ето какво си мисля във връзка с твоя казус – бъркаш двете опции: "Buy It Now" и "Add To Cart", а те, всъщност, нямат нищо общо по между си. Натискайки бутона "Buy It Now", ти на практика купуваш артикула, съгласявайки се безапелационно с условията, обявени в листинга, и задължавайки се да направиш плащане в определения срок. При тези обстоятелства, артикулът би трябвало да е в списъка ти "Items You Bought" – там го търси, не знам защо очакваш да е в количката, щом вече си го закупила. Peace Чрез бутона "Add To Cart" пък, добавяш неща в количката, за които вероятно се колебаеш дали, в крайна сметка, искаш да закупиш, или очакваш крайната сума от продавача (както е в твоя случай), но не си задължена да ги заплатиш – можеш да ги премахнеш от количката си на някакъв етап, ако пожелаеш. На теб ти трябва втората опция, но набелязаният от теб продавач не я предлага, няма такъв бутон просто. Peace

# 169
Когато ще купуваш два или повече продукта от един купуваш и няма Add to Cart, а Buy It Now първо пишеш на продавача, и в повечето случаи той/тя ти праща друга фактура с намалена цена, която заплащаш или просто после ти връща разликата в цената в ПейПал акаунта!

# 170
Благодаря ви много, момичета. Схванах картинката. Много е трудна кореспонденцията с китайците, едно им пишеш, друго разбират, съвсем трето отговарят...Разминава ни се и часовата разлика, и изобщо ще взема да си платя двете доставки и да приключвам сагата. С дни ще има да се влача да му обяснявам на китаеца какво да прави. Аз му искам фактура, той ми иска мейл...

# 171
NНомално е да ти иска мейла, за да ти прати фактурата Wink

# 172
Ходих, но няма пратка при тях.

Май проблема беше в българската поща. Стоката е била пристигнала, но галошите търсят по малкото ми име, а в България са превели на кирилица само фамилията ми ooooh!

# 173
Когато ще купуваш два или повече продукта от един купуваш и няма Add to Cart, а Buy It Now първо пишеш на продавача, и в повечето случаи той/тя ти праща друга фактура с намалена цена, която заплащаш или просто после ти връща разликата в цената в ПейПал акаунта!

Здравейте,нещо не ми стана ясно,извинявам се ако се повтаря въпроса ми,но 3 артику.а закупих,или поне така си мисля чрез натискане на бутона Buy it Now,като съответно ми поиска пейпал акаунта и платих,но нешата ги няма нито в ибей акаунта,нито в пейпал? Докато поръчка направена през Add to cart  бутона си присъстъва нормално.Въпроса е поръчал ли съм тея неща и къде да ги търся,най-малко искам да дублирам поръчката...
Предварително Благодаря!  bouquet

# 174
Поръчано е всичко! Просто друг път преди да кликаш на "закупи сега" няколко стоки от един купуваш му прати съобщение да се уговорите за пратката и разкилата в пътните  Peace

# 175
  • Sofia
Здравейте,нещо не ми стана ясно,извинявам се ако се повтаря въпроса ми,но 3 артику.а закупих,или поне така си мисля чрез натискане на бутона Buy it Now,като съответно ми поиска пейпал акаунта и платих,но нешата ги няма нито в ибей акаунта,нито в пейпал? Докато поръчка направена през Add to cart  бутона си присъстъва нормално.Въпроса е поръчал ли съм тея неща и къде да ги търся,най-малко искам да дублирам поръчката...
Предварително Благодаря!  bouquet

Честно казано, нищо не ти се разбира. Laughing Закупените артикули ги търси в "Purchase History" (намира се от ляво на екрана, като влезеш в профила си) – ако ги няма там, значи нещо не е както трябва.

# 176
  • в града на атомното слънце :)
Здравейте. Пратката ми трябваше да дойде до 18.03, но все още я няма и вчера писах на продавача. Тази сутрин имам отговор, в който ми пише да изчакам още 3-5 дена и след това да ако не съм го получила, да се свържа с тях в съответния срок. Аз съм ОК с това предложение. Въпросът ми е да затворя ли запитването и да оставя съобщение, че съм съгласна и съответно после наново ли трябва да пускам или само да пусна съобщение до продавача, без да затварям.

# 177
  • Пловдив
Здравейте. Пратката ми трябваше да дойде до 18.03, но все още я няма и вчера писах на продавача. Тази сутрин имам отговор, в който ми пише да изчакам още 3-5 дена и след това да ако не съм го получила, да се свържа с тях в съответния срок. Аз съм ОК с това предложение. Въпросът ми е да затворя ли запитването и да оставя съобщение, че съм съгласна и съответно после наново ли трябва да пускам или само да пусна съобщение до продавача, без да затварям.

Малко не можах да те разбера.Ако само сте разменили съобщения с продавача - няма какво да затваряш, то си стои като архив на комуникацията.Ако си отворила кейс за неполучена стока обаче - не затваряй нищо, докато не си получиш нещото или парите.Следи си внимателно и сроковете.

# 178
  • в града на атомното слънце :)
Не съм отворила кейс, само запитване към продавача. Но щом исках да си напиша моя отговор, излязоха 2 опции - или да изпратя съобщение или: "Close this request
If you're satisfied with the seller's reply, or if you received your item, you can close the request". Пратих само съобщение.

Благодаря, Горгона.

# 179
  • Пловдив
Не съм отворила кейс, само запитване към продавача. Но щом исках да си напиша моя отговор, излязоха 2 опции - или да изпратя съобщение или: "Close this request
If you're satisfied with the seller's reply, or if you received your item, you can close the request". Пратих само съобщение.

Благодаря, Горгона.

Рекуест и кейс е едно и също, не затваряй.

Общи условия

Активация на акаунт