Ebay 96

• 68 037
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
   Всъщност, аз се замислих, че май с предишния си пост неволно те подведох – не съм сигурна, че има начин да "пишеш" на американския Ebay – май контактът с тях се осъществява директно по телефона, но нека някой по-запознат от мен се изкаже. Peace

# 271
   Всъщност, аз се замислих, че май с предишния си пост неволно те подведох – не съм сигурна, че има начин да "пишеш" на американския Ebay – май контактът с тях се осъществява директно по телефона, но нека някой по-запознат от мен се изкаже. Peace

с една дума - изгорях! На там вървят нещата май

# 272
  • Sofia
   Можеш да пробваш да им звъннеш, ама предвид високите тарифи на презокеанските разговори, едва ли е добра идея. Rolling Eyes

Пробвай да разцъкаш из профила си, може би ще попаднеш на някоя опция, която да ти бъде от полза?

За съжаление, наистина не е трябвало да чакаш толкова време, преди да се поинтересуваш какво става с пратката ти. Според мен, си изпуснала сроковете за защита.

# 273
   Можеш да пробваш да им звъннеш, ама предвид високите тарифи на презокеанските разговори, едва ли е добра идея. Rolling Eyes

Пробвай да разцъкаш из профила си, може би ще попаднеш на някоя опция, която да ти бъде от полза?

За съжаление, наистина не е трябвало да чакаш толкова време, преди да се поинтересуваш какво става с пратката ти. Според мен, си изпуснала сроковете за защита.
Благодаря за информацията. Ще пробвам да видя ще успея ли нещо да направя.

# 274

Благодаря за информацията. Ще пробвам да видя ще успея ли нещо да направя.
Влез си в профила през http://ebay.co.uk и от там се опитай да се свържеш с Ebay.

# 275
  • Sofia
   Да, от .co.uk сайта би могла да се свърже посредством чата – дано се съгласят да ѝ окажат съдействие, макар поръчката да е направена през американския сайт.

# 276
  • София
Здравейте, моля ориентирайте ме в кой и-бей да се поровя за детски велосипеди 24", май не съм в правилната тема Blush

# 277
Момичета когато се опитам да кача обява, ми изписва това

It looks like you've reached the number of items and amount you can list. You can list up to 0 items and £0.00 in total sales this month

За първи път ми е Embarassed опит да направя обява, като цяло съм нова в ебай
Моля за помощ Confused

# 278
  • Пловдив
Момичета когато се опитам да кача обява, ми изписва това

It looks like you've reached the number of items and amount you can list. You can list up to 0 items and £0.00 in total sales this month

За първи път ми е Embarassed опит да направя обява, като цяло съм нова в ебай
Моля за помощ Confused

Има лимит за обяви, който явно си надвишила, според мейла .  newsm78
Щом си изцяло нова обаче, значи още нямаш рейтинг и съответно нямаш право на обяви за продажба. Първо трябва да направи рейтинг като купувач.

# 279
Аха а колко неща трябва да купя за да мога да продавам, никъде не намерих инфо

# 280
с една дума - изгорях! На там вървят нещата май
Ако си платила с ПейПал, не си изгоряла - отваряй диспут.

Аха а колко неща трябва да купя за да мога да продавам, никъде не намерих инфо
Няма такова условие.
Да не би да се опитваш да листнеш обява с международна доставка?

# 281
  • Пловдив
Вече няма такова условие ли, чудесно!Сменили са си политиката значи.

# 282
Да с международна доставка, няма ли да стане?

# 283
   Да, от .co.uk сайта би могла да се свърже посредством чата – дано се съгласят да ѝ окажат съдействие, макар поръчката да е направена през американския сайт.

Поразрових се малко и в профила в PAYPAL пише, че е изпратено още на 03.01- възможно ли е да е в митницата и да нямам съобщение?

Track your shipment
    03 January 2016, Marked as shipped
    Status: Shipped

Transaction ID
    8V352680J6457850K

# 284
  • Sofia
   Ако поръчката ти е била на стойност над 30 български лв., би могла да е на митницата, но по принцип стоките не остават за дълго там. Мисля, че максималният престой беше 3 седмици, но може и да греша, разбира се. Peace

Общи условия

Активация на акаунт