Ebay 96

• 67 928
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Имам 4-5 такива кейса, никога не съм връщала, но да  - има такава опция.

# 481
Здравейте, да попитам, когато правите поръчка с free shiping ( без tracking number) имали ли сте проблеми - забавяне или загубване на поръчката?

# 482
  • Sofia
   На мен ми се е губила поръчка с тракинг номер, така че това не е индикатор. А и в крайна сметка, какъв е смисълът да се притеснявам, че пратката ми ще зачезне някъде по трасето? Нали, като отворя кейс, ще си върна парите. Sunglasses

# 483
   На мен ми се е губила поръчка с тракинг номер, така че това не е индикатор. А и в крайна сметка, какъв е смисълът да се притеснявам, че пратката ми ще зачезне някъде по трасето? Нали, като отворя кейс, ще си върна парите. Sunglasses

Какъв е този кейс и как се отваря? На първа страница май не видях линк  newsm78

# 484
  • Sofia
   Ами, Ebay работи на следния принцип (но запомни винаги да плащаш чрез PayPal) – ако се случи така, че не получиш пратката си в рамките на определения от продавача срок, имаш право да отвориш кейс (диспут) за неполучена стока. От Ebay при това положение ще отсъдят в твоя полза и ще получиш пълната сума, която си заплатила за артикула, обратно по сметката си. Т.е. няма да изгубиш нищо. Peace

А на първа страница има предостатъчно информация за всичко, касаещо платформата.

# 485
   На мен лично не ми се е случвало досега, но знам, че в общи линии такава е процедурата – връщаш стоката и ти връщат парите. Мисля, че много често от Ebay отсъждат да се случи именно това.

пощенските ми разходи са толкова, колкото самата стойност на покупката.
тях никой не ги поема, което значи танту за танту Simple Smile.
ще му снимам и пратя снимка, да покажа че не отговарч на поръчаното от мен.

# 486
Е, това не беше ми се случвало.   ooooh! Получих китайска пратка, но съвсем не е това, което е поръчано. Работата е там, че аз не мога да я разпозная коя точно е измежду поръчките ми. Не знам на кого да търся сметка?

# 487
  • Sofia
Е, това не беше ми се случвало.   ooooh! Получих китайска пратка, но съвсем не е това, което е поръчано. Работата е там, че аз не мога да я разпозная коя точно е измежду поръчките ми. Не знам на кого да търся сметка?

На самата пратка не е ли изписано името на фирмата или Ebay потребителя?

# 488
На самата пратка не е ли изписано името на фирмата или Ebay потребителя?

Нищо по което да го разпозная. Има китайски имена, а на Sender`s signature е написато wanglu, какъвто ми е непознат.

ПП: За заподозрените крайният срок е след 2 седмици. Ако ги получа и остане 1 неполучено, следва, че ще е то. До сега не съм слагал негативен рейтинг, но задето е опитал да остане анонимен.... Mr. Green

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 16:32 от vorfax

# 489
posledno да попитам за моите две рокли, които получих в неочаквано състояние.

Продавача ми предлага упорито да ги върна, като ми обясни, че сивия пакет отгиналния в който бяха трябва да бъдат поставени отново в него, с който пакет мога да ги пратя по пощата безплатно!!

Аз няма да чакам още 40 дена да ги получе обратно и се откзвам...
Освен негативен отзив и 0 звездички мога ли нещо друго да направя?.

Предложих му частичен рефунд, поне на едната рокля от двете.
НЕ!

За 122 покупки за първи път ми се случва да искам нещо Sad(

Ще чакам да ме посъветвате какво да правя.
Благодаря Ви!

# 490
Кристи, отвори кейс за стока не отговаряща на описанието. Предполагам в съобщенията до него си описала, че роклите не са това, което си купила. Към кейса по възможност прикачи и снимки. Ибей следи кореспонденцията и, ако той не предприеме мерки те ще вземат предид и съобщенията които сте си писали. При ритърн рикуест, при който стоката не отговаря на описанието пощенските разходи ще са за негова сметка.
Опитът ми е изцяло като продавач.

# 491
Кристи, отвори кейс за стока не отговаряща на описанието. Предполагам в съобщенията до него си описала, че роклите не са това, което си купила. Към кейса по възможност прикачи и снимки. Ибей следи кореспонденцията и, ако той не предприеме мерки те ще вземат предид и съобщенията които сте си писали. При ритърн рикуест, при който стоката не отговаря на описанието пощенските разходи ще са за негова сметка.
Опитът ми е изцяло като продавач.

Da, благодаря много.
Ще седна да прочета как се отваря кейс.
снимките къде да ги прикача.
Всъщтност едната покупка е коренна различна от това, което аз поръчах.
Пак ледена кралица Simple Smile, но друг модел.
А другата рокля е жълта и мирише на музей Simple Smile)), не знам как да го опиша.
Още е на терасата. И ухаее на сто години застояла стока, мухал.

Продавача ми писа, да ползвам ръцете си и да Я изпера!!!! Laughing
Да, но тя е за подарък , не е за мен роклята.
Няма как да я изпера и да я подаря!
Много ме подрани честно, как ми предлага вариянти само в негова полза.
За това не искам да го освободя така!

# 492
  • Пловдив
Кристич, казах ти още предния път - кейс за стока, неотговаряща на описанието, не знам какво му се връзваш, няма такъв номер с безплатно изпращане.

# 493
Кристич, ако е в английския ибей мога да помогна с отварянето на ритърн рикуест.
Отделно можеш да пишеш на Ибей, ако се държи нагло и обижда.
Ибей ще е на твоя страна.

# 494
Благодаря Ви, ще действам тогава...

много категорично ми заявчва, че е безплатно връщането , стига да пазя сисия пакет.

Благодаря ви още веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт