Ebay 96

• 67 863
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,с молба някой да ме напътства от два дена се опитвам да платя в ebay с пейпъл.Дава ми че не ми съвпада билинг адреса и ме отхвърля We can't process your payment. Please select a different payment method or check your payment details including your billing address..Написала съм английски адрес превозвач и като сменя българския адрес не ми дава да платя ,защото продавача не изпраща.Вдигнах ръце.Сигурно трябва някъде в ebey да сменя нещо ,но не знам къде.Помагайте ако можете.Благодаря

Здравей ако имаш два адреса - български и английски и ако продавача не доставя до БГ трябва да избереш английския това ти се дава като възможност когато искаш да платиш. Иначе не ти позволява да продължиш.
Когато избираш английския адрес пак ли така ти пише?
We can't process your payment. Please select a different payment method or check your payment details including your billing address.
избирам английския адрес на доставчика и не ми дава да платя изписва ми
Значи щом адреса е верен избораш неправилен начин на плащане - може да позволява плащане само с пейпал а ти да плащаш с карта или обратното, направи скрийншот да го видя да помогна.

# 556
Момичета поръчах нещо получих съвсем друго (подвеждащо описание) повдигнах диспут в ПП, получих рефънд, но сега в историята на поръчките ми в Ибей излиза неплатена стока, какво да правя в този случай?

# 557
изчезнаха ми покупките рокли, който трябва да поставя отрицателе фийфбак.
 Shocked Shocked Shocked

за 2014 покупките ми са в архив, роклите ги няма  Shocked Shocked Shocked

намерих го в пейпал  Laughing
странно защо го няма в покупките ми!!!
не се оттърва от мен обаче , сложих му фийдбакче отрицателно

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 13:50 от KRISTI4

# 558
Здравейте момичета, преди време писах за един проблем относно една моя поръчка, пуснах диспут и получих отговор след едноседмична кореспонденция, че едва ли не всичко е наред и че парите са ми възстановени. До тук ок, само че въпросът ми е следния.Останах изненадана като ми се изписа , че парите са ми възстановени по моята PEY PAL  сметка, което ме озадачи в предвид , че аз платих директно с моята кредитна карта, не през пей пал. Може ли някой да ми разясни, къде може би е проблема и има ли въобще такъв, тъй като ми е доста странно. Но ако все пак някой се е сблъсквал с нещо подобно, моля за помощ?

# 559
  • Sofia
   А парите върнаха ли се в картовата ти сметка, все пак?

# 560
The Black Cat , благодаря за въпроса, но това ще го видя едва другата седмица, като получа извлечението на сметката, тъй като е с кредитната карта на мъжа ми, а нямам онлайн банкиране, за да проследявам нещата. Там би ли трябвало да ги има когато го проверя, и другият ми въпрос е направих следваща поръчка на това което не получих от друг потребител и във пей пал системата излезе, че едва ли не ми ги приспадат от това което са ми върнали, това възможно ли е? Дори не ми поискаха ново въвеждане за плащане с кредитната карта.

# 561
  • Русе
Здравейте! Имам нужда от помощ, при това спешно.Разполагам с  1час Simple Smile Играя за един мотор за лодка в Ибей. Имаше опция купи сега, но тъй като бидовете достигнаха почти до обявената цена , продавача  махна опцията за къпуване своевременно и е разбираемо,естествено че би желал да вземе повече пари. Налага се да бидвам ръчно или със снайпер. Предпочтам снайпера и до момента винаги ми е бил от помощ. Сега обаче като въведа сумата в снайпер ми излиза червено поле със съобщение " Max bid must be numeric". Аз не въвеждам нищо друго освен цифри, като спазвам точката и запетаята, отделящи стотици ,десеттици и единици.
Някой да е имал подобен проблем?
Благодаря предварително за вниманието ви.

# 562
Някои пазарува ли от сащ за да си споделим доставката, става въпрос за screen protector  най-добре е с обща поръчка да се прати от сащ до сащ и после от сащ до бг с други неща или някоя изгодна фирма,няма го в бг за това само в EBAY.com usa.

джаста праста забрави относно снаипера играи си ръчно и работата спи
последните 20 секунди надаваш макс цена и печелишщ може и последни 10 ако си бърз.

Здравейте момичета, преди време писах за един проблем относно една моя поръчка, пуснах диспут и получих отговор след едноседмична кореспонденция, че едва ли не всичко е наред и че парите са ми възстановени. До тук ок, само че въпросът ми е следния.Останах изненадана като ми се изписа , че парите са ми възстановени по моята PEY PAL  сметка, което ме озадачи в предвид , че аз платих директно с моята кредитна карта, не през пей пал. Може ли някой да ми разясни, къде може би е проблема и има ли въобще такъв, тъй като ми е доста странно. Но ако все пак някой се е сблъсквал с нещо подобно, моля за помощ?

ето аз ще ти обесня,като бивш специалист в системите, когато ти се връщат пари те могат да бъдат върнати по 2 начина вариянт 1 връщат се по картата от която е платено, вариянт 2  дори и да сте платили от карта, парите ви могат да бъдат възстановени в пейпал баланса,ако ви ги върнат в баланса и ги изтеглите към картата си обаче ще имате такси, да уточня за това по-добре ги ползваите вместо да ги теглите за да не губите пари в излишни такси.

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 15:21 от Explore more

# 563
  • Sofia
Някои пазарува ли от сащ за да си споделим доставката, става въпрос за screen protector  най-добре е с обща поръчка да се прати от сащ до сащ и после от сащ до бг с други неща или някоя изгодна фирма,няма го в бг за това само в EBAY.com usa.

smile3506

# 564
Някои пазарува ли от сащ за да си споделим доставката, става въпрос за screen protector най-добре е с обща поръчка да се прати от сащ до сащ и после от сащ до бг с други неща или някоя изгодна фирма,няма го в бг за това само в EBAY.com usa.
Какъв е този протектор, който го няма в БГ, няма го и при други продавачи с безплатна доставка и страна различна от САЩ? Може ли линк, че ми стана интересно?

# 565
Някои пазарува ли от сащ за да си споделим доставката, става въпрос за screen protector най-добре е с обща поръчка да се прати от сащ до сащ и после от сащ до бг с други неща или някоя изгодна фирма,няма го в бг за това само в EBAY.com usa.
Какъв е този протектор, който го няма в БГ, няма го и при други продавачи с безплатна доставка и страна различна от САЩ? Може ли линк, че ми стана интересно?
на фирмата
TECH Armor е.

# 566
Скрит текст:
на фирмата
TECH Armor е.
Тук има и пак ще използваш превозвач, но от UK и ще ти излезе по-евтино, отколкото от САЩ.
https://www.amazon.co.uk/s?me=AQD3GQ30X2TDT

# 567
на 27 май направих поръчка.
До днес не ми пристигна.
Продавача е обещаващ, бързо отговаря и не е пестелив на думи.
Предлага ми да ги прати отново, но този път с въздушна поща.
Като ми дава 2 седмици срок, че ще пристигнат.

Но така няма ли да си изпусна срока, ако и номер 2 пратка не пристигне?

# 568
http://www.ebay.co.uk/itm/Humco-Turpentine-Pure-Gum-Spirits-4-OZ … :ddwAAOSwopdXMO-z

Би ли имало проблем доставката? Откъм пари е 28 лв така че не. Откъм "вид на продукта" може би?

# 569
  • Sofia
   Проблем по отношение на митницата ли имаш предвид?

Общи условия

Активация на акаунт