Ebay 96

• 67 187
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
   Ама за какво се кахърите, не мога да разбера? Laughing pepina, явно не си запозната с правилата на Ebay. Тази бележка, която продавачът се опитва да приведе като доказателство, не е от абсолютно никакво значение. Щом пратката ти не е пристигнала, отваряй директно кейс за неполучена стока и ще ти върнат парите. Изобщо не се колебай и не чакай. Не е твоя работа да правиш проверки. newsm10

Даже му лепни и един отрицателен feedback, като е толко' отворен. Mr. Green

# 706
Black Cat, благодаря, и аз така си мислех.

Все пак И-бей преди всичко се старае да е в защита на купувача.

И на мен ми бяха пращали подобна бележка преди години, но когато видях трикилометровата бланка на пощите, писах на продавача и той ми върна парите, а сам се зае да се оправя с пощата.

# 707
  • Sofia

Именно. Peace Инак, то е ясно, че продавачът ще изклинчи, по какъвто може начин, за да замаже положението.

# 708
  • София

Именно. Peace Инак, то е ясно, че продавачът ще изклинчи, по какъвто може начин, за да замаже положението.

Благодаря Ви момичета много ме улеснихте Simple Smile :*

# 709
Какво означава това: Exchange Bureau in Guangzhou, have been exported to open

# 710
  • Sofia
Какво означава това: Exchange Bureau in Guangzhou, have been exported to open

Може да попиташ тук.

# 711
Здравейте, нахлувам в темата с един въпрос. Надявам се да не се повтарям с останалите  Peace
Поръчах нещо от продавач, който е от Варна и изпраща с български пощи. Опитах се да се свържа с него и да поръчам лично, не през ибей, но не се получи. Стоката е за около 30$+15$ доставка. Въпросът ми е - след като пътува с български пощи и няма да излиза от страната, дали ще я спрат на митница?

# 712
  • Sofia
Въпросът ми е - след като пътува с български пощи и няма да излиза от страната, дали ще я спрат на митница?

Не, разбира се, стига стоката наистина да е пратена от Б-я. Peace Пратката ти може да бъде спряна на митница, само ако идва от страна извън ЕС.

# 713
Въпросът ми е - след като пътува с български пощи и няма да излиза от страната, дали ще я спрат на митница?

Не, разбира се, стига стоката наистина да е пратена от Б-я. Peace Пратката ти може да бъде спряна на митница, само ако идва от страна извън ЕС.

Ясно, много благодаря  bouquet

# 714
момичета, къде как мога да преследя пратка от китай?
Имам тръкинг номер

# 715
https://www.17track.net/zh-cn/track?nums=RJ835612230CN&fc=0

какво значи, че още не е излчзла от Китай ли? Rolling Eyes

# 716
  • Пловдив
https://www.17track.net/zh-cn/track?nums=RJ835612230CN&fc=0

какво значи, че още не е излчзла от Китай ли? Rolling Eyes

Според тракинга - така излиза.За проследяване на китайски пратки има отделна тема. Peace
И последователните постове се третират като спам, ползвай бутон " Редактирай".

# 717
Здравейте, пазарувам от ибей от доста време безпроблемно, но сега имам нужда от съвет. Спечелих на търг едни бебешки пижами, платих ги и продавача отбелязал, че ги е пратил. Сега ми пише, че е объркал пратката и ми пратил някакви обувки вместо пижамите. Иска да му върна обувките и тогава ще ми прати пижамите. Аз съм дала адреса на превозвач и все още нищо не съм получила, но му обясних, че грешната пратка ще трябва да я върна от България и това ще му струва повечко пари /трябва да чакам да получа пратката и тогава ще видя колко ще излезе/. Той обаче не може да разбере защо ще получи нещата от България като ги бил пратил на английски адрес. Много си иска обувки, пък аз си искам пижамите. Предлага да прати етикет за връщането, но за България май няма да важи. Как да съм сигурна, че ако му върна обувките ще ми плати пощенските и че ще ми прати пижамките? Дайте съвет какво да правя. Сигурно другата седмица ще получа с превозвача обувките му.....ще трябва й повече пари на превозвача да дам, защото ще е по-тежко. Грешката си  е на продавача, а аз ще си патя

# 718
  • Пловдив
Здравейте, пазарувам от ибей от доста време безпроблемно, но сега имам нужда от съвет. Спечелих на търг едни бебешки пижами, платих ги и продавача отбелязал, че ги е пратил. Сега ми пише, че е объркал пратката и ми пратил някакви обувки вместо пижамите. Иска да му върна обувките и тогава ще ми прати пижамите. Аз съм дала адреса на превозвач и все още нищо не съм получила, но му обясних, че грешната пратка ще трябва да я върна от България и това ще му струва повечко пари /трябва да чакам да получа пратката и тогава ще видя колко ще излезе/. Той обаче не може да разбере защо ще получи нещата от България като ги бил пратил на английски адрес. Много си иска обувки, пък аз си искам пижамите. Предлага да прати етикет за връщането, но за България май няма да важи. Как да съм сигурна, че ако му върна обувките ще ми плати пощенските и че ще ми прати пижамките? Дайте съвет какво да правя. Сигурно другата седмица ще получа с превозвача обувките му.....ще трябва й повече пари на превозвача да дам, защото ще е по-тежко. Грешката си  е на продавача, а аз ще си патя

Да, грешката е негова, но той праща до английски адрес и няма основание да ти плати пощнески от БГ, етикетът не важи.Рискът на пазаруването с превозвач.

# 719
Аз пък мога изобщо да не му върна прословутите обувки... и да се оправя

Общи условия

Активация на акаунт