Ebay 96

• 67 750
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Точно където трябва
Има ли възможност да прочета някъде кога даден продавач е бил последно онлайн?

# 91
  • Sofia
   Мисля, че не.

# 92
Здравейте!
Спечелих търг с минимална сума 0,99 паунда. Получих съобщение от продавача, че канселира търга и да не плащам. Получих и съобщение от ибей, че продавачът прекратява търга. Обяснението на продавача е смешно и си мисля, че го прави заради ниската цена на търга.
Има ли право да стори това? Харесват ми артикулите, които спечелих, и бих искала да си ги получа.

# 93
  • Sofia
Харесват ми артикулите, които спечелих, и бих искала да си ги получа.

Той, щом отказва да ти ги прати, така или иначе, няма как да бъде задължен. Peace

# 94
  • София
Но пък в същото време, ти, като купувач, биваш задължен да си платиш, ако цъкнеш Buy it now, дори и без да искаш, иначе може да получиш страйк. После казват, че ebay бил много client friendly Simple Smile
Извинете за офтопика, не се сдържах.

# 95
Когато пратката пристигне до пощенски клон, колко време може да престои там без да се върне или да последва нещо санкциониращо?

# 96
Когато пратката пристигне до пощенски клон, колко време може да престои там без да се върне или да последва нещо санкциониращо?
20 дни

# 97
Благодаря за отговора.

ПП: Относно курса на обмен между валутите, за съжаление този от моята банка изобщо не е измежду опциите. Има само на на ebay и на продавача:
1. Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
2. Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer.

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 09:18 от un-known

# 98
Здравейте,имам проблем с немски продавач.
Спечелих обява,в която Пейпал беше опция за плащане.После изчезна.
Понеже никога не наддавам на обяви без ПейПал и изрично гледам,няма как да съм се объркала.
Натискайки бутонче след бутонче (признавам от незнание) - ми излезе,че съм направила банков превод и дотам.
Преглътнах няколко пъти и реших,че ще прежаля 10-те евро трансфер.
Германецът обаче вчера ми е пратил съобщение кога ще му платя.
Изпратих скрийншот с обявата,в която има плащане с ПейПал - той твърди ,че никога не е имал Пейпал.
Разбирате,че отваряйки обявата сега,тя вече няма такава опция.

Не ми се разправя повече с него.Ако поискам разваляне на сделката,какви са последствията за мен?

Другият вариант е да го докладвам на Ибей,но нито немския ми е толкова добър,нито ми се обяснява,артикула в обявата не е нещо,за което примирам да имам.

# 99
  • Пловдив
ОРИДЕЛ, няма как да си направила банков превод през ebay.Най-вероятно е съобщение, което те уведомява, че следва да направиш трансфер към сметката на продавача.
Вариантите ти са два :
1.Искаш разваляне на сделката и се надяваш продавачът да приеме.Ако откаже, че ти лепне страйк и ще бъдеш ограничена от търговете на определени търговци.При три страйка може да ти изтрият акаунта.
2.Ползваш някоя от транспортните фирми, които извършват такава услуга срещу скромен процент от сумата.

# 100
Благодаря !!!
Интересно откъде се появи ПейПал плащането ,когато наддавах...
След това просто изчезна като опция,направих скрийншот съвсем ясно се вижда...
Май ще е втория вариант Peace   Иначе-язък за 100 % -ия ми feedback...

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 17:25 от ОРИДЕЛ

# 101
Искам да си купя бебешка количка, но се страхувам дали всичко ще е ок като дойде и дали тук ще ми вземат допълнително пари като я получавам.Моля някой който знае повече да ме светне.

# 102
  • Sofia
Искам да си купя бебешка количка, но се страхувам дали всичко ще е ок като дойде и дали тук ще ми вземат допълнително пари като я получавам.Моля някой който знае повече да ме светне.

А? newsm78

# 103
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Имам поръчана стока на 27.януари със срок на доставка - Feb 18, 2016 - Mar 15, 2016.
Как да разбирам срока в който мога да пусна кейс или диспут?
 ''11.Срокът за кейс в Ebay е 30 от датата на доставка , а срокът за диспут в PayPal е от 45 до 180 дни ''
От коя дата да броя:
 - 27.01- на поръчката
 - 18.02- начален срок на доставката
 - 15.март- краен срок на доставката

Благодаря  bouquet

# 104
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile
Имам поръчана стока на 27.януари със срок на доставка - Feb 18, 2016 - Mar 15, 2016.
Как да разбирам срока в който мога да пусна кейс или диспут?
 ''11.Срокът за кейс в Ebay е 30 от датата на доставка , а срокът за диспут в PayPal е от 45 до 180 дни ''
От коя дата да броя:
 - 27.01- на поръчката
 - 18.02- начален срок на доставката
 - 15.март- краен срок на доставката

Благодаря  bouquet

От крайния срок.

Общи условия

Активация на акаунт