Ebay 96

• 67 788
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Вярно ли е, че при покупка от ebay с PayPal автоматично взема 4% отгоре, без да го посочва в цената (стоката + доставката)?

Не, не е вярно.

# 151
Вярно ли е, че при покупка от ebay с PayPal автоматично взема 4% отгоре, без да го посочва в цената (стоката + доставката)?
Таксите на пейпал при покупка касаят само продавача.

# 152
Здравейте,продадох в ebay  но влизам в paypal  и не ми показва да са влязли някакви пари,имала съм и друг път подобно нещо но ми дава като чака плащане , а сега ми го дава като платено,странно защо не ги виждам?

# 153
Здравейте,
Получих за статута на доставка от Русия следното:
Почта Болгарии
Неудачная попытка вручения

Каква е процедурата сега?

# 154
  • Пловдив
Здравейте,
Почта Болгарии

Отиваш в пощата с личната карта и казваш , че има пратка, която не са успели да ти доставят на адрес.

# 155
Ще цитирам цялото:
Цитат
Почта Болгарии
18 марта 2016, 08:49 Болгария
Прибыло на границу Болгарии
17 марта 2016, 11:17 Болгария
Почта России
Ожидает отправку из России
13 марта 2016, 07:46 102972, Мр Лц Внуково ММПО Цех-2
Прибыло на границу России
12 марта 2016, 18:38 102972, Мр Лц Внуково ММПО Цех-2
Принято в отделении связи
09 марта 2016, 14:58 630099, Новосибирск

ПП: В пощата ми казаха да ида в понеделник, че не било ясно къде е пратката - в София (защо пък там?), на митницата или другаде, и да си нося номерчето, с което се проследява стоката.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 19:00 от un-known

# 156
Здравейте,

Днес при покупка в ибей малко се изненадах от промяна в процедурата на плащане. Имам две карти, вързани към Пейпал, и досега след първоначална авторизация с пейпал акаунта в страницата на ибей при преминаване вече към чекаута се отваряше прозорче на Пейпал и имаше възможност да избера с коя карта да платя - много удобно, когато в едната има пари, а в другата няма.

Днес, обаче, след като се логнах в пейпал през ибей страницата за чекаут (както нормално напоследък), не ми се отвори пейпал, където да си избера картата, а директно беше направено плащане от едната от картите ми, без да ме питат от коя да бъде то и без възможност за избор Sad. Това не ми е удобно никак.

Някой знае ли нещо за съвсем наскоро направени промени в чекаута на ибей и евентуално, къде мога да прочета повече за тях? Благодаря предварително  bouquet.

А, да, поразцъках опциите и на двете места, но не успях да открия вариант да си избирам пак картата преди плащане; напълно допускам обаче да не съм ги разцъкала докрай, така че ще съм признателна за всякакви насоки.

# 157
Здравейте,
Почта Болгарии

Не беше ли ти с пратката, поръчана до поискване в пощата?

Ако да, те как да ти я връчат? Трябва сам да идеш да си я поискаш, това е съвсем нормално.

# 158
Не беше ли ти с пратката, поръчана до поискване в пощата?

Ако да, те как да ти я връчат? Трябва сам да идеш да си я поискаш, това е съвсем нормално.

Ходих, но няма пратка при тях.

# 159
Здравейте, опитвам се да купя два артикула от един и същи продавач, за да му изпратя искане за фактура за комбиниране на пощенските, но нещо не се получава. Добавям единият продукт в кошницата и после като се върна да добавя втория, първия изчезва...и никъде не ми се появява отметката да му изпратя искане за фактура. Досега не ми се е случвало.....Моля за съдействие:)

# 160
  • Пловдив
Здравейте, опитвам се да купя два артикула от един и същи продавач, за да му изпратя искане за фактура за комбиниране на пощенските, но нещо не се получава. Добавям единият продукт в кошницата и после като се върна да добавя втория, първия изчезва...и никъде не ми се появява отметката да му изпратя искане за фактура. Досега не ми се е случвало.....Моля за съдействие:)

А сигурна ли си, че продавачът предлага комбиниране на пощенските?

# 161
Да, говорила съм с него, но просто не ми позволява да добавя два продукта в кошницата. Как ли не опитвам.

# 162
  • Пловдив
Да, говорила съм с него, но просто не ми позволява да добавя два продукта в кошницата. Как ли не опитвам.

Странно, пиши на съпорта.
И дай линк към продавача първо, да пробвам и аз.

# 163
http://www.ebay.co.uk/itm/181752928841?var=480701767506&ssPa … p3984.m1436.l2649

Искам да добавя и 37 и 38 номер от тези обувки в кошницата.

# 164
  • Пловдив
http://www.ebay.co.uk/itm/181752928841?var=480701767506&ssPa … p3984.m1436.l2649

Искам да добавя и 37 и 38 номер от тези обувки в кошницата.

Опитах и аз, но то в самия листинг изобщо няма опция да се добави в кошницата, не знам ти как си успяла първоначално.Пиши на продавача.

Общи условия

Активация на акаунт