Ebay 96

• 67 854
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
тук не става въпрос за изпращането, продавача е отбелязал цена за изпращане, а за плащането, че е с наложен платеж, т.е. плаща се при пристигането на стоката при превозвача

Я дай линк към търга, моля те, че да го видя със сигурност..на мен ми изглежда като плащане при получване, но да не е лично взимане от място.

# 196
  • В подножието на Сините камъни
ползвам Габиели, но и при другите ще се пробвам
ето http://www.ebay.de/itm/311568197906?_trksid=p2055359.m1431.l2649 … IDX%3AIT#payCntId

# 197
  • Пловдив

Видях, продавачът приема и банков трансфер.

# 198
банков трансфер - те ще ми поискат сигурно колкото е стоката

# 199
  • Пловдив
банков трансфер - те ще ми поискат сигурно колкото е стоката

Говори с превозвача, ако извършват такава услуга, да платят вместо теб, ти ще им преведеш парите предварително срещу някакъв малък процент.

# 200
Така ще направя, благодаря ви момичета за бързата реакция  bouquet

# 201
Здравейте, юрочетох няколко страници, но не попаднах на това, което търся. Когато напиша в ибей рокли или близи ми излизат много хубави и свежи модели и всичките от Китай. Някой може ли да ми препоръча добър продавач, на когото стоките да съвпадат с картинката ? И някой получавал ли е сполучливи блузки и роклички за по 10-25 лв?

# 202
Здравейте, юрочетох няколко страници, но не попаднах на това, което търся. Когато напиша в ибей рокли или близи ми излизат много хубави и свежи модели и всичките от Китай. Някой може ли да ми препоръча добър продавач, на когото стоките да съвпадат с картинката ? И някой получавал ли е сполучливи блузки и роклички за по 10-25 лв?

Китайските продукти винаги на картинка изглеждат чудесни, но в малко случаи реалността се покрива с картинката  Laughing
Продавач не мога да препоръчам, имам стотици пратки от Китай, но рискувам собствените си пари и не бих подвела друг човек.
И да, получавала съм прекрасни блузи и рокли и за по-малко от 25 лв, но не от Китай, а от европейски продавачи на европейски марки дрехи  Peace

# 203
... и май ще си спечеля и търга, че никой не наддава  Rolling Eyes

Просто "някой" трябва да наддаде, примерно дружка, за по-сигурно от друг компютър (друг IP). Rolling Eyes

ПП: Сега се сетих, че има анулиране на наддаване, наскоро даже го ползвах. Линк: http://offer.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?CancelBidShow

# 204
... имам стотици пратки от Китай, но рискувам собствените си пари...

Мен преди всичко ме притесняват пощите и чак на второ място недобросъвестни продавачи, още повече, ако са с висок рейтинг и дълъг стаж като такива. Случвало ли ви се е из България пратката да "изчезне"?

# 205
Имам 1-2 изчезнали пратки за последните пет години, но си върнах парите за тях.
Скоро ми донесоха мой пакет, който са доставили на друг човек и беше разпечатан. Той, обаче, излязъл добросъвестен и го върнал в пощата. Пощальонката ми го донесе у дома и се скъса да се извинява, явно се притесни да не пусна жалба  Laughing

# 206
  • Sofia
Мен преди всичко ме притесняват пощите и чак на второ място недобросъвестни продавачи, още повече, ако са с висок рейтинг и дълъг стаж като такива. Случвало ли ви се е из България пратката да "изчезне"?

Да, неведнъж, но какво от това? Нали съм платила с PayPal и се ползвам със защитата на Ebay – просто си получавам парите обратно. Simple Smile

# 207
Да, неведнъж, но какво от това? Нали съм платила с PayPal и се ползвам със защитата на Ebay – просто си получавам парите обратно. Simple Smile

И аз ползвам тях. Значи, ако не получа стоката (а тя иначе е пратена и дори вероятно в България) повдигам кейз (case ли е това?) и ми връщат парите, без да е ясно къде е стоката?

# 208
  • Sofia
   Да, точно така. Peace Отваряш кейс в Ebay или повдигаш диспут в PayPal – можеш да направиш това само на едно от двете места, но то на практика е едно и също. При Ebay решението се взима доста по-бързо, в рамките на няколко дни.

# 209
Че то това било готино.
Значи в първия ден, в който е изтекъл срока, в който стоката трябва да пристигне, мога да повдигна кейз, че не съм я получил. Те сигурно се свързват с българската поща, за потвърждение на същото, и парите ще ми бъдат върнати в същата сметка, от която съм ги изпратил?

Общи условия

Активация на акаунт