Ebay 96

• 67 949
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
И това, че не дава да се разбере колко лв., а само колко $, € и прочие са взети от сметката, също е неприятно.
PayPal, откъде да знае колко ще ти вземе банката?

# 421
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте, не пазарувам често от ebay. Имам следния проблем: наддавах за 5 различни артикула - ДВД-та от един и същ продавач. Оказа се, че не съм прочела правилно описанието им и ги имам. Грешката е моя. Освен това всяко ДВД е с отделна доставка, а за обща ми изчислява доставка за 1 кг. което е абсолютно невъзможно 5 двд-та да тежат 1 кг. Свързах се с продавача и му обясних, че не съм, прочела добре описанието на дисковете и го помолих, да развали сделката. Той отказа. Знам, че ако не платя ще ми се запише в акаунта като минус, но 5 не платени артикула причина ли са да ми затворят акаунт. Какво мога да направя? Предварително ви благодаря!  bouquet

# 422
При положение, че продавача отказва да развали сделката, нямаш много полезни ходове.
Чела съм тук, че при три страйка се затваря акаунт, а ти си купила пет артикула. Не зная дали ще ги смятат един артикул-един страйк, това в случай, че вземеш решение да не платиш.
И аз съм наддавала за разни неща, без да догледам хубаво обявата и имам всякакви артикули, които няма да ми влязат в употреба  Crazy
Последната ми издънка е една жилетка XXXL, при положение, че съм размер М  Embarassed
Платих си, не искам да си развалям 100% положителен рейтинг.

И един въпрос: PayPal вече трета седмица не излиза със становище за моя неполучена пратка. Много време не съм имала такива проблеми, но по спомен преди по-бързо се разрешаваха нещата. Някой с по-скорошен опит?

# 423
Скрит текст:
При положение, че продавача отказва да развали сделката, нямаш много полезни ходове.
Чела съм тук, че при три страйка се затваря акаунт, а ти си купила пет артикула. Не зная дали ще ги смятат един артикул-един страйк, това в случай, че вземеш решение да не платиш.
И аз съм наддавала за разни неща, без да догледам хубаво обявата и имам всякакви артикули, които няма да ми влязат в употреба  Crazy
Последната ми издънка е една жилетка XXXL, при положение, че съм размер М  Embarassed
Платих си, не искам да си развалям 100% положителен рейтинг.

И един въпрос: PayPal вече трета седмица не излиза със становище за моя неполучена пратка. Много време не съм имала такива проблеми, но по спомен преди по-бързо се разрешаваха нещата. Някой с по-скорошен опит?
Благодаря  bouquet

# 424
Здравейте имам питане- поръчах си една стока от Хонг Конг на адреса ми в българия днес виждам че ми изписва че стоката е доставена с ДНЛ на адрес в Боливия просто съм изумена.

Last scanned date    Thursday, 2. Jun. 2016
Package location    COCHABAMBA
Dispatch status    Delivered
Postage carrier    DHL
Tracking number 8190485951
Delivery message Delivered - Signed for by

Предполагам нищо няма да получа да си правя диспута а?

# 425
  • Пловдив
Здравейте имам питане- поръчах си една стока от Хонг Конг на адреса ми в българия днес виждам че ми изписва че стоката е доставена с ДНЛ на адрес в Боливия просто съм изумена.

Last scanned date    Thursday, 2. Jun. 2016
Package location    COCHABAMBA
Dispatch status    Delivered
Postage carrier    DHL
Tracking number 8190485951
Delivery message Delivered - Signed for by

Предполагам нищо няма да получа да си правя диспута а?

Пускай диспут с искане за пълен рефънд.

# 426
Пускай диспут с искане за пълен рефънд.

Ако получа друга стока аз ли трябва да заплатя връщането ѝ? Излиза ,че трябва да си заплатя за това, че продавача не ми е пратил каквото е поръчано.

# 427
Проследяването на бг пощи продължава ли да НЕ работи след като пратката напусне страната? В пощата жената ми се кълнеше, че работи перфектно, но очаквам фийдбек за две сделки, сумите вече са разполагаеми, а купувачите си мълчат и не ми поставят оценка, та се чудя не са си получи ли нещата, не са доволни или просто не им се оценява.
За Англия ли пътуват?

Не беше ли задължително да имаш пейпал в ибей? Купих нещо уж, изписа ми даже, че съм го платила, а не съм. Продавача се свърза с мен и ме пита защо съм го маркирала така. Той приемал само банков трансфер, а не ми е дал данните си. Това е така, обаче заглеждайки сега подробностите пише, че ибей не гарантира тази сделка. Абсолютни новости за мен. Мислих, че щом нещо се продава през тях, то те гарантират за всичко. Сега, някой да вземе да ми каже как е на италиански: "Ти луд ли си бе? Това дърво вече съм го яла."

# 428
  • Пловдив

Не беше ли задължително да имаш пейпал в ибей? Купих нещо уж, изписа ми даже, че съм го платила, а не съм. Продавача се свърза с мен и ме пита защо съм го маркирала така. Той приемал само банков трансфер, а не ми е дал данните си. Това е така, обаче заглеждайки сега подробностите пише, че ибей не гарантира тази сделка. Абсолютни новости за мен. Мислих, че щом нещо се продава през тях, то те гарантират за всичко. Сега, някой да вземе да ми каже как е на италиански: "Ти луд ли си бе? Това дърво вече съм го яла."

Не е задължителен Pay Pal.Всеки продавач си описва методите на плащане, купувачът е длъжен да чете и ако го устройва - тогава да купува.Маркирането като платено може да е някакъв бъг сигурно, продавачът не е луд, той си е обявил условията предварително.

# 429
Да, обявил си е всичко, не твърдя обратното.
Някой всъщност купувал ли е по този начин? Защото аз преди много години направих такава грешка и изгорях с 500 лв. Дали сега пък няма измислен гарантиран начин с банков превод всичко да е ок. Сумата е доста висока.

# 430
  • Sofia
... продавачът не е луд, той си е обявил условията предварително.

Точно! Peace Много продавачи не приемат плащане с PayPal – особено тези в немския Ebay.

# 431
имам въпрос отново, само по телефон ли мога да се свържа с Customer Service? или може и по  e-mail? как да го направя? по моя въпрос продавача каза, че ще ми анулира покупките, но не знае как и да се свържа с ebay. Става въпрос за немския ebay. Благодаря!

# 432
  • Пловдив
имам въпрос отново, само по телефон ли мога да се свържа с Customer Service? или може и по  e-mail? как да го направя? по моя въпрос продавача каза, че ще ми анулира покупките, но не знае как и да се свържа с ebay.
Кажи му да ти пусне кейс за разваляне на сделката, няма нужда да се свързваш с никой, а така и той ще се освободи от такси за продажбата.

Карамелена, има момичета, които пазаруват в немския ибей чрез банков превод.За малки суми не си струва този начин, имайки предвид таксата за международен банков трансфер.

# 433
Много продавачи не приемат плащане с PayPal – особено тези в немския Ebay.
И как се пазарува тогава? На доверие?
Става въпрос да 350 евра.

# 434
явно не знае как, а и аз не съм много веща Sad

Общи условия

Активация на акаунт