Ureaplasma urealyticam / parvum

• 1 562
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте на всички мами. Преди известно време писах че немога да забременея  вече от 1 година и ходих на преглед . Направиха ми цитона , микробиология и хламидий . Всичко ми е Ок ...само че имам Ureaplasma urealyticam / parvum . Това пречи ли на забременяването.. тъй като имам аборт преди 3 години..но лекарят каза..че всичко си ми е  нормално. Много ми е притеснено и чакам в най- скоро време да си запиша час отново в клиника Надежда - София за цветна снимка. Ако някой знае нещо-да пише. newsm45 smile3518 Weary

# 1
Преди да предприемете отново опити, задължително лекувайте инфекцията - консултирай  се с лекаря, взел микробиологията и недей да ревеш, лекува се с подходящи препарати за теб и ако трябва за партньора. Опитите се прекратяват до изчеване на инфекцията. Вместо да ревеш консултирай се с лекар!

# 2
Преди да предприемете отново опити, задължително лекувайте инфекцията - консултирай  се с лекаря, взел микробиологията и недей да ревеш, лекува се с подходящи препарати за теб и ако трябва за партньора. Опитите се прекратяват до изчеване на инфекцията. Вместо да ревеш консултирай се с лекар!

Във вторник съм на преглед..Просто исках да разбера дали е много сериозно. Всяка минута мисля за това...

# 3
Недей да мислиш за това, самата аз съм лекувала такъв тип уреаплазма, и се лекува, спират се опитите по време на лечението, след което се пуска контролна микробиология и ако всичко е наред продължавате , консултирай се с лекар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт