ДръЩе на ниво прЪвУписТъ в итернеД - 102

• 47 490
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Да, приз за мех  Laughing .
Цитат
Съвсем отскоро записах втора специалност към българската си филология - украинска. И сега  в главата ми цари огромно мазило.
Аз мислех, че се казва ма́зало...
Цитат
Отидох при генеколог
Цитат
разпечатани от целуфана парфюми

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 16:14 от Ензим®

# 106
# 107
  • София
Цитат
За цитонна маска или микробиология на влагалиен секрет ти трябва гинеколог.

# 108
Цитат
Летен панталон,тип чарълстон
копувани

# 109
Цитат
аджаба

# 110
Цитат

Още ли има хора, които не знаят, че не е цитонна маската? Mr. Green И че не е маска изобщо, ами е маЗка?  Joy

# 111
  • ту тук, ту там
Аха. Една приятелка веднъж ми казва: "Цитоната ми е ОК"!  Shocked
А дотогава не я мислех за глупава.

# 112
  • София
Ензим®, rain_bs, не осакатявайте постовете, като ги дробите на думички. Човек не може да получи цялостна представа така! Joy hahaha
Цитат
Съвсем отскоро записах втора специалност към българската си филология - украинска. И сега  в главата ми цари огромно мазило. В украинския имат латинско и (i), но мозъка ми по никакъв начин не го регистрира като буква в украинския, а просто латинско и, съответно след него минавам на латиница и редовно не можеш да разбереш аджаба какво точно съм искала да напиша. Развих и сходен проблем още по странен, когато пиша на латиница, понякога след i продължавам на кирилица защото си казвам на ум, внимавай какво пишеш, продължи на кирилица и става истински тюрлю гювеч накрая.

# 113
Ензим®, rain_bs, не осакатявайте постовете, като ги дробите на думички. Човек не може да получи цялостна представа така! Joy hahaha
Цитат
Съвсем отскоро записах втора специалност към българската си филология - украинска. И сега  в главата ми цари огромно мазило. В украинския имат латинско и (i), но мозъка ми по никакъв начин не го регистрира като буква в украинския, а просто латинско и, съответно след него минавам на латиница и редовно не можеш да разбереш аджаба какво точно съм искала да напиша. Развих и сходен проблем още по странен, когато пиша на латиница, понякога след i продължавам на кирилица защото си казвам на ум, внимавай какво пишеш, продължи на кирилица и става истински тюрлю гювеч накрая.

Ха така, хубава работа свърши!  Laughing

Новост е явно мазилата сега вместо да си ги слагат на/по главата, ги имплантират да си царят на спокойствие вътре в нея.

# 114
Цитат
велнесштаин яаке носено е само едн зима в отлично състоуание с регулирасти копчета и качулка

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 18:59 от Анонимен

# 115
Цитат
мусолюманин.

# 116
  • Шотландия
Цитат

Още ли има хора, които не знаят, че не е цитонна маската? Mr. Green И че не е маска изобщо, ами е маЗка?  Joy

аз мислех, че това е грешка от автоматичен редактор на телефон или таблет  newsm78 На мен ми се е случвало такива небивалици да ми напише, ако не гледам...  ooooh!

# 117
Цитат

аз мислех, че това е грешка от автоматичен редактор на телефон или таблет  newsm78 На мен ми се е случвало такива небивалици да ми напише, ако не гледам...  ooooh!

Голям си оптимист! Joy

# 118
Аз съм си изключила коректора на телефона, но на таблета не става Crossing Arms . Такива безумия ми предлага понякога, че ако не гледам, ще съм бетер пуйтесата, не, още по-зле, няма въобще да ми се разбира написаното Joy .

Цитат
съпруга ми приема децата като свой  
родени в исми месец
 пистоянно
 възраста си
Цитат
и ме омоляваше да го купим
Цитат
атмосверата

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 21:43 от Ензим®

# 119
  • София
Ензим, изпревари ме Simple Smile
Ето нещо от ФБ
Цитат
Има ла съм
И нещо от тук
Цитат
неочаквах
Цитат
Май не си чувала, че марката Био се закупува срещу сулидна сума, затова и такива продукти са много по скъпи, истинските Био продукти или да го кажем малко по чисти са от някоя баба и дядо на село от тяхната солствена продукция, не се лъжете с тези етикети Био защото няма такова нещо!

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 20:14 от Малко Сладко Коте

Общи условия

Активация на акаунт