ДръЩе на ниво прЪвУписТъ в итернеД - 102

• 47 501
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Цитат
да накараш някой да се почувства като отрочето на крастава жаба и тъпир
То не бяха тЪпири, то не беше чудо! Joy

Всяко чудо за три страници време Grinning

# 76
Курифеи и курнизи, но пък
Цитат
много корназ
Flutter

# 77
  • Шотландия
Цитат
много корназ
Flutter

Това съм аз  Joy погледнах в речник в интернет и много изненадано установих, че се пишело кУрназ  Joy (много... нецензурно ми изглежда  newsm62)Благодаря!

# 78
Цитат
много корназ
Flutter

Това съм аз  Joy погледнах в речник в интернет и много изненадано установих, че се пишело кУрназ  Joy (много... нецензурно ми изглежда  newsm62)Благодаря!
Hug  Laughing

# 79
  • София
 Laughing Laughing Е то и аз съм патката с тЪпира Laughing Laughing Не знам защо до днес съм живяла с илюзията, че му викат така заради тъпата муцунка Blush Blush Blush

# 80
  НедеСтвен неОкротим тЪпир Очуди кОрназ прЪвописТни кУрифеи

Предлагам да събираме всички предложения за заглавия, написани в една тема, а да ги гласуваме в следващата. Така всички измишльотини ще имат шанс и нищо няма да се губи.

# 81
  • Испания

Предлагам да събираме всички предложения за заглавия, написани в една тема, а да ги гласуваме в следващата. Така всички измишльотини ще имат шанс и нищо няма да се губи.
Предложих същото миналата тема, но не се прие.

# 82
Пропуснала съм.

Жалко, мисля е разумно.

# 83
  • Испания
Пропуснала съм.

Жалко, мисля е разумно.

И аз мисля така, но...

Цитат
Не е ли по-добре да не се добавят заглавия, след като е пусната анкетата, и да се запазят за следващата тема? Така новите, които се появяват по-късно, нямат същия шанс да бъдат гласувани за заглавия, какъвто имат първите, които са включени. А има много сполучливи.  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=894869.msg32464766#msg32464766

# 84
Не, че не е разумно, ако имате предвид заглавията да се предложат за гласуване в един и същи момент.  Споменах само, че понякога се натрупват много заглавия и не е сигурно когато се събере списъкът за следващата тема дали той няма да е твърде голям и пак да не знаят за кое да гласуват. А така като се понапълни и се спираме малко. Не е толкова голям проблем естествено. Аз не съм против ако се реши да е както предлагате. Нека видим какво ще кажат и другите и авторката.

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 19:36 от rain_bs

# 85
  • Испания
Цитат
дано Рачков и Зуека имат марка в безумно тъпите скечове.

Joy

# 86
Цитат
дано Рачков и Зуека имат марка в безумно тъпите скечове.
Joy

Туй откъде иде, че днес нещо съм блокирала откъм разгадаване на пръвупистни тайни newsm78

маска....майка....шарка....малка.... Joy не мога...

Ааа, да не е мярка??

# 87
  • Испания
Мярка.

# 88
Пошегувах се по-скоро с двамата образи в техен стил, а и те носят много на майтап  Laughing, иначе загрях навреме за мярката. Но май не беше успешно.

Цитат
оплюва мъжът си
разсмя ме искренно
от доста време на сам
за уйкенда
Цитат
нещо между молка и сърбеж

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 21:59 от rain_bs

# 89
  • Испания
Цитат
Много рядко ми идват някой изцепки в повече