ДръЩе на ниво прЪвУписТъ в итернеД - 102

• 47 732
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Цитат
козметичен шеф

# 616
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

милия шеф! милата козметика!

Гласувах за моето предложение от чист егоизъм. Blush
Но  признавам, че има и по-добри.  Peace

# 617
  • София
Цитат
словестните престрелки
Цитат
екшан

# 618
  • София
Цитат
безместният начин на хранене

банасирано

# 619
  • София
Цитат
йабълки
ooooh!

# 620
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Не е за смях, слагам го само заради многото правописни грешки.

Скрит текст:
Цитат
Здравейте търсих къде ли не да прочета нещо за духовете и реших да пиша тук дано някой ми помогне детето ми е на 17 години когато беше на 9 се отключи нещо в нея и започна да чува и усеща мъртви хора поне така ми казваше аз не поврявах но имам няколко случки който ме накараха да повярвам баба ми почина когато бях на 8 дъщерями никога не я е виждала един ден седяхме на терасата и озведнъж дъщерями побеля цялата трудно дишаше изглеждаше страшно изплашена и ми каза че е видяла една жена с черна забрадка и ме е била потупала по рамото и е казала всичко ще се оправи Веге така ме наричаше само баба ми тя ми я описа как изглежда а никога не я беше виждала изведнъж дъщерями получи пулс 180 е влязохме в болницата след няколко часа беше добре но я беше толкова много страх и само повтаряше че ще умре незнам какво да мисля някой казват че ние родитетелите сме с по голямо въображение от децата но с тези случки наистина почвам да вярвам.След тази случка с баба близо 9 години нищо не се е случвало нямало е други такива явления до преди година баща ми почина тя много трудно го прие когато правихме 40 дена от погребението от тогава дъщерями се влуши страшно много правиха и ЕЕГ изобщо не е добре ходихме на психолози психиатри и ми каза че е в последен стадии на лудост заведох я на гледачка всъщност на две гледачки и двете ми казаха че детето не е болно вижда духове но неиска да го приеме неиска да разговаря с тях страх я е и затова този страх я удря в главата вижда постоянно дядо си мигат лапмите в къщи и наистина е така разказвам си историята с цял ако някой може да ми помогне къде мога да я заведа или кой може да ми помогне ще съм ви много благодарна

# 621
  • Испания
Цитат
на рекламите като гледах ще има екшан!

Цитат
Чакам със силен интерес днешният епизод

# 622
пУетесата във ФБ:
Цитат
с другите ми нещта!Това е долазателство!

# 623
  • Mediterraneo
снимкй

# 624
  • София
Цитат
и съм отврътена
униклно отношение

# 625
Йабълки и снимкЙ ме разбиха. Joy hahaha

Търсех информация за специфични рибарски възли, та попаднах на това в риболовен форум. За клуп става дума Laughing :
Цитат
Аз си правя малко клубче на основното влакно и връзвам повода като при плувка . След няколко премятания клубчето на основното влакно
само се стяга и изчезва .

Много се затрОднявам с избора на заглавие, голям смях са всичките. Joy

И малко от пуйтесата. Пфф, сгреших, пише се поедеса, поед  tooth :

Скрит текст:
Цитат
Този вестник го пазя много отдавна ,когато бях в Молдова. При българите. Отиването ми беше с цел за празниците.за24 май.С румъница които често им досаждаше на хората. Въпреки обстоятелствата и условията , кадето се научих да ям супа борш, защото са бедни хората и там се яде тази супа. Това е между другото. Но спомените кото ми останаха за Деректора научилището и Анна Пагор други хора българи не съм разговарела . Един поед. Май се казваше Димитър и друго не помня. Забнов несе изрази добре. Много хора искревяват историята и фактите.Нямам намерение да оставам в историята нито се подмазвам .Просто запазих вестника и нищо друго. От хората каквовпечетление? Там ми говриха на румънски ,катоаз не разбирам..

Цитат
колкото за добри вяечетления незнам за мен това събите беше много хубаво и чест. Искам да търсиш сники. Анна пагор сигорно ги има от Двореца накултутата и от други места..

Цитат
Добровпечетление не просто сабитето беше важно. Дори не ми дадохте снимки.След като не ме поздрави . незнам какво да кажа.Може би ти не сиобщувал с тях.аххахахаххаха.

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 00:54 от Ензим®

# 626
  • София
Цитат
има глас, и голям артицизъм

И аз не съм избрала заглавие, още се колебая.  Laughing

# 627
  • София
Цитат
Издраел

# 628
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
А има ли някакво намаление на фон-дьотен на мейбалин или на спирали  ?февруаеи имаше на спиралите на мейбалин но испуснах ....... А сега ме интереаува за фон-дьотените ?

Rolling Eyes

# 629
  • София
О, мон дьо!

Общи условия

Активация на акаунт