ДръЩе на ниво прЪвУписТъ в итернеД - 102

• 47 757
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

що ме викаш?

# 631
  • Mediterraneo
свободно да изкажеме мнението си, да похвалиме, да критикуваме, да попитаме.

# 632
  • София
Цитат
в един легем

# 633
Цитат
источна Европа

# 634
Цитат
в която се инплантира ембриона.
играе роля в инплантацията.

# 635
  • София
Идвам да ви инплантирам една Пуйтеса, упс, пуйдеса:
Скрит текст:
Цитат
Този вестник го пазя много отдавна ,когато бях в Молдова. При българите. Отиването ми беше с цел за празниците.за24 май.С румъница които често им досаждаше на хората. Въпреки обстоятелствата и условията , кадето се научих да ям супа борш, защото са бедни хората и там се яде тази супа. Това е между другото. Но спомените кото ми останаха за Деректора научилището и Анна Пагор други хора българи не съм разговарела . Един поед. Май се казваше Димитър и друго не помня. Забнов несе изрази добре. Много хора искревяват историята и фактите.Нямам намерение да оставам в историята нито се подмазвам .Просто запазих вестника и нищо друго. От хората каквовпечетление? Там ми говриха на румънски ,катоаз не разбирам..
Кристална мисъл, съчетана с брилянтен изказ... освен всичко друго.

# 636
  • Mediterraneo
все още не сами платили

маниполация

# 637
  • София
Цитат
белйо, нощтници
Цитат
каму ли

# 638
Цитат
Обърнете внимание и на българския и най-вече на пунктоацията.
Цитат
Може ли да я напишиш.

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 19:24 от Анонимен

# 639
  • София
Цитат
Когато задържиш този бутон изкача меню

# 640
Цитат
налудничево

# 641
От друг форум, от една и съща потребителка. Това е малка част от творчеството ѝ -
Цитат
някой да ми каже конкретна ясновитка от която е дуволен а некакви хора почват да се подигравта
Цитат
Ако обичате хората които ми пишете да не търся янсовитдка , перстанете!
Цитат
И ние засложаваме да се веселим
Цитат
Как може да говорите така против поп-фолка при положение че това е най распространения жанр в България!!! Вие сигорно сте много прости щом не можете да почуствате и уцените тези песни
Цитат
аз редовно го опотребявам тоя израз защото така се претпазвам от уроки
Цитат
Просто не ви ублазявам- такива грехове имате сички вие дето пишете така против тези хора които помагат на сумати страдащи като мене. Но ГОСПОД ще ви накаже че плюете така против ясновидците защото той одгоре всичко вижда и после ще си плащате за грешките, затова подобре спрете докато е време. аз си намерих ясновидка дето ми развърза вече късмета и нещата почват да се управят при мене постепено разбира се. отведнъж не става, тя жената деиства дистанционо в определен час и аз усещам като работи върху мен и съм много щаслива
Цитат
справедливоста е въстержествувала
Цитат
Велинград да процъвтява

много добре ни претставя града
Цитат
аз ще се потпиша веднага

# 642
Цитат
Ле, леее

не виждаме и по дълго от собствения си нос

крещендото на много от вас
Цитат
трудните етапи свързани с поземнати операции

# 643
  • ту тук, ту там
Някой може ли да ми каже как е дадена в новия правописен речник думата "суитшърт"?

# 644
Някой може ли да ми каже как е дадена в новия правописен речник думата "суитшърт"?
Както си я написала.

Общи условия

Активация на акаунт