Лидл ::80::

• 115 399
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Лаврак сме взимали от там, беше много хубав.
Харесва ми в Лидл, че месото се вижда добре през опаковката, че скоро имах неприятна случка от рибния щанд на Кауфланд.

# 196
Вече НЕ купувам никакво месо от подобни магазини, само месарски.
Но рибата специално са ми я хвалили затова питам Simple Smile

# 197
За солевите лампи мнения? Тази седмица ли са?

# 198
Как са пижамите от днес?!? Въобще дали ще се докопам до някоя след 5часа?!?

# 199
Аз ще ходя по някое време, надявам се да е преди обяд и ще пиша Simple Smile

# 200
  • София

Наирянка,

бъркалки и съд за печене съм купувала от сервиза "Бушона". С талончето от книжката съда за печене, който е в комплект с бъркалки беше 20 лв, а на свободна продажба е 25лв. Мисля, че продаваха и само бъркалки, но не помня цена. Сакаш беше около 7 лв.

# 201
  • София
Аз ще ходя по някое време, надявам се да е преди обяд и ще пиша Simple Smile
Изключително тънки Simple Smile
Много тънко трико. Видях ги от чисто любопитство.

# 202
  • София
Аз ще ходя следобяд, дано има спални комплекти с бухалчета и ракети. Ще видя и ако има останали клинчета за каката и блузки за малкия. Ако не, здраве да е, по- натам пак ще пуснат.

# 203
  • Перник
Аз имам хлебопекарната от октомври 2014 г. Ползвам я всеки ден, меся хляб, тесто за пица, питки, козунаци... Бъркалки и казанче си взех от сервиза - координати има в книжката на машината.

# 204
  • Пловдив
Благодаря за отзивите за тостера bouquet  Най-вероятно ще го купя.

# 205
И аз съм от доволните от хлебопекарната. Взехме я тази есен и хляба направен в нея повече ни харесва от този, правен в предишната ни Мулинекс.

# 206
Кога ще е тази хлебопекарна?

# 207
  • Mostly in my mind
Пижамките наистина са тънъчки, но пък десените са много приятни. За 11лв е добре. Simple Smile Пък и за кога вече по-дебели. Взех спално бельо с пиленцатата. Седи ми малко твърдо като колосано, но предполагам, че след прането ще е ок.

# 208
Здравейте!
Аз купих блузки - пак са уголемени, но като мерих с последните купени преди месец установих, че са се скъсили с около 1см при прането. Дънките с оранжевия ластик харесах, обаче са широки в кръста, връзките са само за фасон.
Лидълските детски пижами са хубави - ние имаме 3 в момента, ще купувам на есен пак.
Детските чаршафи са от твърдите, имала съм преди подобни и не омекнаха. Самото изтъкаване на плата е едро, отказах се.

# 209
Аз днес съм доволна от сутрешният пазар. Пижамите са тънки, но мен ме устройват. Долнището им е клин и това ми хареса. Взех един к-т блузки, и те са тънички, клинчетата също са тънки от тях взех 2 к-та. Жилетка една също, и един спален к-т с бухалчета. Това е. Аз съм доволна от дрехите от лидл.

Общи условия

Активация на акаунт