Лидл ::80::

• 115 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Направих френския специалитет. Нищо особено по мое мнение. Свинско намазано с горчичен сос. Самото месо има леко странен вкус. Не ми хареса, че при приготвянето пусна страшно много вода и според мен от 1,2кг останаха 700гр месо. Също и че отварянето не е измислено много добре и всичко се омазва с горчица.

# 181
  • WonderLand
Непокорна, Avalon, блгодаря за отзивите, ще се престраша тогава за пантофките  Hug

# 182
  • София
С мека пета са, специално ги погледнах.
И до тук спираме с това колко са хубави за прохождане и ходене изобщо, обувки за фасон в количката са Wink Високи са явно заради сезона.

# 183
  • Русе
За тези, които си купиха пюрето от кестени - попаднах на интересна идея

# 184
  • Варна
С мека пета са, специално ги погледнах.
И до тук спираме с това колко са хубави за прохождане и ходене изобщо, обувки за фасон в количката са Wink Високи са явно заради сезона.
Казах, че не съм ги виждала на живо и за това какво виждам на снимката и какво не. А всеки търси различно нещо за детето си. Може на някой да допадат.

Какво излезе сполучливо от френската седмица, че утре ще ходя.

# 185
  • Пловдив
Доволни ли сте от хлебопекарната? На каква цена последно е пускана? С две бъркалки ли е?
Мисля да си взема, та дали да чакам тяхната или да се насоча към друга марка...

# 186
Днес взех от картофените ноазети, мъжа потвърди че са много вкусни  Peace

# 187
  • Sofia
Някой беше писал в предишната тема,че тортелоните не били вкусни,месото било пихтия....но те не са с месо,а с рикота и спанак.Много ги харесваме в къщи.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 09:59 от Doli

# 188
  • Варна
Тези на промоция-да, но явно има и месни.

# 189
Три вида са.

# 190
Доволни ли сте от хлебопекарната? На каква цена последно е пускана? С две бъркалки ли е?
Мисля да си взема, та дали да чакам тяхната или да се насоча към друга марка...
Имам хлебопекарната от година и съм доволна, купих я за 100 лв.д две бъркалки е. Като забележка мога да отбележа, е бъркалките много бързо се пообелиха, но те са консуматив. Използвам я често, основен хляб и пухкав хляб, ползвам и отложен старт.

# 191
  • Бургас
Вчера най-после стигнах до Лидл. Синът ми хареса мъжките клинове и взехме последната останала L-ка. Аз погледнах дамските, но наистина са тънки и прозират. Като плътен чорапогащник са.
От френската седмица взех само макароните, защото с наближаването на пролетта детето е решило да влиза във форма и само гледа кое с колко калории е. Инак обичайното зареждане - сирене / в това число и от зърнестото, за наличието на което съм благодарна, че ме "светнахте" /, мляко и т.н.

# 192
Харесах си от новата брошура дънките, по-тъмната пола и блузката в жълто.
Дано да е такова хубаво жълто като на снимката.
Дънките не ми се виждат съдрани.

# 193
  • Пловдив
DeiziL, тъкмо щях и аз да пиша отзив за хлебопекарната, който 1:1 се припокрива с твоя. От къде намираш резервни бъркалки?
Имам хлебопекарна на Silvercrest от година. Моята е иноксова отвън. За до 1250 гр. хляб с 2 бъркалки и 12 програми.
Ползва се постоянно. Правила съм кексове, тесто за пица, различни видове хляб и сме много доволни. Само на бъркалките незалепващото покритие се протриват бързо.

# 194
Детските клинчета бива ли ги?  Rolling Eyes
Също и за лаврка да питам, пресен ли е, че малката ми е замрънкала за риба  Tired

Общи условия

Активация на акаунт