Лидл ::80::

• 115 423
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, вземали ли сте от пролетните дамски пантофки от Лидл. Видях, че пак са пуснали и си харесах, но им се чудя все още  newsm78
За кои пантофки става въпрос?

Не успях да намеря снимка, но става въпрос за пролетно-есенните обувчици тип пантофка. Видях, че в Лидл на бул. Черни връх, София имаше изложени за окло 20лв мисля, та се чудех как са като качество обувките от Лидл като цяло  Peace
Имам три чифта от балеринките и много ги харесвам, но мисля че бяха по-евтини.

# 166
  • Пловдив
Здравейте! Моля, за мнения за тостера, който ще е на промоция в събота. Хубав ли е, доволни ли сте?  Много ми хареса и се чудя дали да го купя. Благодаря!

# 167
  • Русе
Здравейте! Моля, за мнения за тостера, който ще е на промоция в събота. Хубав ли е, доволни ли сте?  Много ми хареса и се чудя дали да го купя. Благодаря!
Аз съм много доволна  Peace,вкъщи се ползва много често.

# 168
Да попитам и аз за тостера, заглеждам го винаги като го пуснат. Той е и гофретник, нали?

# 169

Благодаря, аз си имам такъв Sad

# 170
Дали ще пускат пак скоро пейката-ракла...миналата година я мислих, мислих и не взех, а сега така ми трябва...а и цената й беше страхотна
Скрит текст:

# 171
  • Асеновград
Да попитам и аз за тостера, заглеждам го винаги като го пуснат. Той е и гофретник, нали?
Имам го от предишното пускане доволна съм.Най често го използвам за гофрети.Стават много хубави.Различните рецепти изискват различно време за изпичане.Кога е готова най лесно се разбира по парата излизаща от него когато е затворен.Спре ли да излиза пара значи е готова.Тостера е хубав но мъничък нормална филия влиза само една в него. Пробвах и с квадратни филии черен но и с тях два тостера едновременно не се побират.Хубаво е че се заключва откъм дръжката, не се налага да се държи. Скарата идва малко слаба пилешко филе се изпича добре , но кюфтета и кебабчета не се изпичат бързо и залепват / пробвала съм с лидълски /. Иначе това че плочите се свалят е супер за измиване. Съхранявам свалените плочи увити в кърпи за да не се драскат. Няма регулатор на температура. Явно няма и защита защото веднъж пекох два часа и половина гофрети и не ми е изключвал. От плочите за скара изтича мазнина и влиза вътре към реотаните  което е кофти там много трудно се измива.А ако не го изчисти човек при следващо включване дими и мирише.

# 172
  • Русе
За тостера, още, когато го пуснаха по-миналата година, помня че имаше много доволни и много суперлативи за него. Peace

# 173
А имаше преди едни сирена  - с ананас, лук и още нещо. отдавна не съм ги виждала, не си спомням дали не бяха в редовния асортимент. Много ми харесваше това с ананаса.
И аз все за ананаса поглеждам но..... Confused

# 174
  • Варна
Дали ще пускат пак скоро пейката-ракла...миналата година я мислих, мислих и не взех, а сега така ми трябва...а и цената й беше страхотна
Скрит текст:
Утре ще ходя за подобраната детска. Няма да се учудя скоро ако пуснат и от тези.

Ще проверя и при нас (Варна) дали има пъзели останали.

# 175
Скрит текст:
Имам го от предишното пускане доволна съм.Най често го използвам за гофрети.Стават много хубави.Различните рецепти изискват различно време за изпичане.Кога е готова най лесно се разбира по парата излизаща от него когато е затворен.Спре ли да излиза пара значи е готова.Тостера е хубав но мъничък нормална филия влиза само една в него. Пробвах и с квадратни филии черен но и с тях два тостера едновременно не се побират.Хубаво е че се заключва откъм дръжката, не се налага да се държи. Скарата идва малко слаба пилешко филе се изпича добре , но кюфтета и кебабчета не се изпичат бързо и залепват / пробвала съм с лидълски /. Иначе това че плочите се свалят е супер за измиване. Съхранявам свалените плочи увити в кърпи за да не се драскат. Няма регулатор на температура. Явно няма и защита защото веднъж пекох два часа и половина гофрети и не ми е изключвал. От плочите за скара изтича мазнина и влиза вътре към реотаните  което е кофти там много трудно се измива.А ако не го изчисти човек при следващо включване дими и мирише.
Скрит текст:
За тостера, още, когато го пуснаха по-миналата година, помня че имаше много доволни и много суперлативи за него. Peace

Благодаря  bouquet
Искаме го най-вече за гофрети и сандвичи евентуално.

# 176
  • София

Взех и тези обувки. Много им е мека подметката. Не съм сигурна, че са ок за прохождане, но иначе са хубави.
Като ги гледам на снимка не са за прохождане, а са за "украса" и завършен тоалет и то не заради меката подметка, а заради меките пети.(пак казвам на снимката така изглеждат, на живо не знам)

Напротив, идеални са за прохождащи деца, за проходили не знам, но такива дето вървят само за предмети, те първа се изправят ще са им супер.

# 177
  • София
Т.е. петата е твърда - така ли?

# 178
  • Варна
В интерес на истината обувките изглеждат предвидени за прохождане поне по това, което виждам на снимката. Естествена кожа, височина за глезена, предпазване на пръстите, изглеждат и с хубава пета и ако са с мека подметка са супер. Никога до сега не съм обръщала внимание на обувките, но тези изглеждат хубави.

# 179
  • Дъблин
С мека пета са, специално ги погледнах.

Общи условия

Активация на акаунт