Лидл ::80::

• 115 369
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
и аз много има харесвам сутиените,но никога,ама никога няма да ми станат Sad

# 256
  • Дъблин
А какви са размерите на комплектите? В сайта не видях информация.
Пликът е 150х200, а калъфката 50х70 см.
Като бройки не знам как са били, към 11 ч. имаше 15-тина от различните цветове, нямаше наплив там.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 18:11 от Smurfieta

# 257
  • на Мелмак
Аз взех пижама за голямата - беше последна бройка в 9.30.
Разни други джунджурии за ядене.
За дънките , взех от последните, които бяха пуснали - за работа са ми супер, неочаквах.
Бяха уголемени , но не ми се разшириха.
На мен ми трябват удобни дрехи и обувки , не официални и лидълските дънки ми дойдоха добре.
Ще ги видя теи от другата седмица и ако са същите ще си взема още едни.
Имам 2 тигана от лидъл - оребрен керамичен и обикновен керамичен - и от двата не съм доволна.
Залепват и отлежават на топло.

# 258

Аз взех сутиен, най-големия. Ужасно ми стяга, а е моят размер и го върнах.

# 259

моя размер го пускат само на обиколка,на чашка никога не съм виждала по-голямо от Д,аз съм Ф....има да си чакам.....

# 260
  • Пазарджик
Купих блузки за детето и клинчета. Блузките са ок, даже са малко уголемени. Ние сме 7 год, но р-р110/116 , всеоще ни става. Не мога да кажа същото за клинчетата. Купих к0к със синьо и розово , но синьото е с 1/2 педя по-къса и ще ги връщам, имайте едно на ум като купувате, че са по-малки. Ако някой му трябват да каже(от Пазарджик съм)

# 261

моя размер го пускат само на обиколка,на чашка никога не съм виждала по-голямо от Д,аз съм Ф....има да си чакам.....

Сега аз взех Е, но ми беше малък.

# 262
  • Варна
Във Варна на Владислав имаше всичко. Дрехи, пижами, чаршафи, мебели....

Забравих да взема маслото с морска сол  #Cussing out има ли го в постоянния асортимент или е само във френската седмица?

# 263
Тази вечер при нас мебели не видях Rolling Eyes аз ли пак съм недовидяла newsm78 Eдинственото "мебелно" нещо, бяха едни неща от мокет, които са за стълби.

# 264
  • Варна
А, не. Става въпрос за детските ракли и етажерки. С пирати и с понита бяха. Няма каталога да ги покажа иначе вземах раклата, че етажерката беше с много малки и меки кутии и дребния нямаше да се оправи.

# 265
Взех пижами за дребното, вече изпрани, облечени и заспиващи - много се харесаха Crazy Тя досега спеше с цели пижамки и настъпи голяма еуфория от промяната Flutter Следобяда имаше още всякакви номера - това в Пловдив.

Лаврак също взех и го хапнахме - вкусен е, но солен. Аз не добавям сол на печено месо, така че си е "фабрично" осолен, което не ми допада Naughty

Крушите наистина са много вкусни - за пореден път зареждам Peace Използвам да благодаря за препоръката, нямаше да ги пробвам насляпо Hug

# 266
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, от доста време ви чета и сега се навих и да пиша в темата Blush От както съм по майчинство, пазарувам почти само от Лидл, спечелиха ме с детските дрешки признавам.Искам да кажа на всички от София, че винаги всичко намирам, дори и неща който са от предишни седмици в магазина на св.Тройца- изключително далечен за мен. В понеделник исках да взема панталонки и бодита на детето р-р 86/92 отидох в магазина на Халите в 11часа и нямаше нищооо,само два пакета от бодита най- малкия размер Tired. Попринцип са ни най- близки магазините в Младост и Дружба, пратих ММ вечерта да провери и там нямаше нищо само р-р 110-116см ( напоследък забелязвам, че магазините са заринати с дрехи от този р-р  newsm78) Днес отидохме за по сигурно до св. Тройца, добре че ММ работи в близост до магазина Sunglasses та се навива- та имаше размери от всичко по много. Имаше и бодита и панталонки от понеделник и то от нашия номер 86-92 който по принцип бързо свършва, имаше от белите мебели доста, неща от минали седмици намалени-ММ намаза тениска страхотна черна с някакви надписи за 6лв. Дамски потници, сутиени, бикини от мин.седмица имаше пълно пале (така ли се казва) някакви дамски туники и блузи- даже не помня от кога са били. Май около Коледа, бяха пуснали детски картонени къщи за оцветяване- е и от тях имаше май по 19,90лв бяха. Имаше страхотни зимни космонавти, който дори не съм виждала 86-92см за 19лв- жалко че им мина времето. Накупих желетка, пижама и клинчета на дребната, на ММ дънки и близа, зеленчуци за салата и ориз и хоп 100лв. Я да ви питам-подрафтовите кошници от др.седмица преди не бяха ли по 7,50-7,90лв 2бр. newsm78 Сега са над 8лв. Нещо май цените вървят скоростелно нагоре и то при всички стоки ooooh! Който прочете ВСИЧКОТО това го поздравявам Blush hahaha bouquet

# 267
Приемам поздравленията Joy

Космонавтите и при нас са ги пуснали, май през ноември бяха в акция и взех на малката - чудна работа ни свърши през зимата Peace

# 268
  • Варна
Аз ходих следобед - към 17.30 часа. От момчешките дънки имаше цели 3 броя - два размер 86 и един 110. Почудих се малко и взех 110-ката... поне е с доста разтеглив ластик, и да се наложи да го свия ще се разпъва достатъчно. Дребното още не ще да пробва. Блузите сигурно 90% бяха комплекта с райето, а от този, който бях набелязала - тъмносинята с велосипедите и оранжевата нямаше нито един брой, нито един размер! От сините имаше 2-3 бройки. Интересно ми е някъде имало ли е оранжевите блузки? Взех и круши, но не сме ги опитали още.
Дънките другата седмица ще ида да ги видя, евентуално ще търся най-тъмните. Но пак ще стане късно следобед, така че... нямам много надежда Whistling

# 269
  • Варна
И аз да се поздравя и да кажа, че и при нас имаше къщи на 9,90лв и купих на малката сестра, че е луд фен на оцветяването. Вече доста ме навява на мисълта, че в големите градове имат магазин, който подсигуряват. Днес от центъра им ме пратиха на Владислад да си купя каквото искам като там имало много бройки и със сигурност ще намеря и факт е, че в 17:30ч имаше от всичко. Преди 2 седмици на Мир още не им бяха дошли нещата по обяд, а на Владислав имаше всичко и пак от кол центъра ме изпратиха там, а сега и в София магазин в който има големи количества и неща от минали промоции. Аз днес също забелязах, че гледах за пъзела с рамка, имаше неща, които даже не помня кога са пускали.

Общи условия

Активация на акаунт