Лидл ::80::

• 115 375
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Много съм разочарована от Лидл... Не мога да им разбера логиката, защо зареждат голямо количество от един номер, а от останалите по няколко броя, които явно се изкупуват с отварянето на магазина?

mishka88, не си права. В Лидл не зареждат дрехите по определена бройка от номер, а по съвсем друг начин. С очите си съм го виждала много пъти, а именно - от един модел дрешки има цялата номерация в кашонче - от най-малкия до най-големия. И отварят примерно 10 кашончета. Най-малките номера се разграбват за отрицателно време и остават накрая все големи. Просто интересът към малките номера винаги е бил по-голям. Днес ходихме към 9:30 ч. и може да се каже, че почти бях закъсняла. Взех последна бройка 86-92 от комплекта, който харесах. Масово бяха останали големите. В коша с намалени с 30% дрешки беше пъъъълно с блузки 110-116, бельо 134-140 и т.н. Просто... големите дечица си имат свое мнение и сигурно си избират дрехи от други магазини  Simple Smile

Иначе купих от детските пантофи, доста плътни и меки, баткото ги одобри.

# 241
Нищо не харесах от новата брошура... Blush

# 242
  • София
Аз бях в магазина в 8.10, около детските дрешки имаше 7-8 жени. Поне за момичешките мога да твърдя, че все още имаше от всички номера и модели. Взех 2 пижамки, к-т блузки и к-т клинчета. Жилетките не ми харесаха, много изкуствена материята.....

# 243
  • Дъблин
Обратното пък важи за бебешките дрехи, винаги остават най-малките, с размер 50-56. Още онзи ден бяха свалили всички бебешки дрехи от брошурата, а днес гледах в магазина доста останали панталонки 50-56. Учудващо имаше и доста 62-68, който размер май се носи най-дълго, поне при моите деца.

# 244
  • Варна
Да споделя за спалните комплекти от днес. Току-що извадих този, който купих, от сушилнята, изглежда чудесно все още Simple Smile Не се е смачкал както ми се случва с друго спално бельо, което имам. Цветовете са ярки след първото пране. Харесва ми  това, че и пликът и калъфката имат копчета. Само пликът ми се струва малко по-широк от стандартното, ще видим как ще е със завивка вътре.
Омекнаха ли? Назад се спомена, че са твърди.

# 245
  • София
Обратното пък важи за бебешките дрехи, винаги остават най-малките, с размер 50-56. Още онзи ден бяха свалили всички бебешки дрехи от брошурата, а днес гледах в магазина доста останали панталонки 50-56. Учудващо имаше и доста 62-68, който размер май се носи най-дълго, поне при моите деца.

Моето най-дълго носи 74/80 даже в момента е на този размер, на почти 11 месеца е, а го носи от 5 месечен. Та този и 86/92 са най-предпочитани

# 246
  • Дъблин
Да споделя за спалните комплекти от днес. Току-що извадих този, който купих, от сушилнята, изглежда чудесно все още Simple Smile Не се е смачкал както ми се случва с друго спално бельо, което имам. Цветовете са ярки след първото пране. Харесва ми  това, че и пликът и калъфката имат копчета. Само пликът ми се струва малко по-широк от стандартното, ще видим как ще е със завивка вътре.
Ами не стоят като колосани определено, но и не са толкова меки, колкото е примерно чаршафът с ластик, който също взех днес. За мен са ок, прекалено меките много ми се мачкат при сушене.

# 247
  • Mostly in my mind
Омекнаха. Simple Smile Сложих и омекотител и ги изсуших и аз в сушилнята. Добре са според мен, макар че да не са от най-меките наистина. Чудя се с какво чаршафче да комбинирам сега. Simple Smile
Другата седмица съм си набелязала само грил тигана.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 16:35 от Лолита

# 248
  • Варна
А какви са размерите на комплектите? В сайта не видях информация.

# 249
Вчера си намерих потници, останали от предишна седмица. Много се разпускат и затова си взех по-малък номер
Попаднах на това
http://www.flagman.bg/article/95880

# 250
  • Бургас
А как ви се сториха спалните комплекти като бройка?Дали ще свършат бързо,че днес не мога да отида до Лидл.

# 251
Не ми харесаха повечето дрехи, тънки и десените им бяха като на пижами  Peace
С две думи напразно се разходих Simple Smile
Чудих се за пъстървата, но не ми хареса визуално, май не е особено прясна  Rolling Eyes

# 252
  • Перник
Аз редовно купувам пъстърва, до сега винаги е била прясна  Peace
Дънките и блузите за следващата седмица изглеждат симпатични, да видим как ще са на живо  newsm78 Бельото също не изглежда зле, но ако размерите са същите, като на сутиените от предната седмица, нямам какво да сложа в тях  Blush

# 253
Аз пък не се побирам в техните размери сутиени, а ми харесват. Sad Взех един цикламен, най-голяма чашка и ми е малък, а хвърлих бележката и сега така си стои. Беше намален на 6 и нещо. Ако някоя дама иска такъв, да ми пише, с етикета си е.

# 254
А как ви се сториха спалните комплекти като бройка?Дали ще свършат бързо,че днес не мога да отида до Лидл.

Аз като бях на обяд, имаше само розови и точно тръгваш от щанда и дойде едно момче и изсипа цял кашон. Мисля че зареждат периодично.
В понеделник сестра ми ходи за бебешки обувки вечерта. Аз отидох във вторник следобед и имаше. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт