Лидл ::80::

• 115 382
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Имам едно питане - има едни буркани с аспержи... Някой опитал ли ги е?
Хем ми се иска, хем не ми стиска да ги пробвам.
У дома нямам "подкрепа" за нетипични храни и вероятността да стана горд собственик на гадни неща не е малка... Та ако някой е опитал точно тези аспержи, ще съм благодарна за мнението му - каквото и да е то!

# 211
Аспержите са хубави - от някоя тематична седмица съм купувала преди. Но са кисели, поне аз такива съм срещала. Аз предпочитам сурови за малко на тиган с зехтин са идеална гарнитура за червено месо.

# 212
Дайте мнение за тиганите другата седмица. Чудя им се, а бих искала и от двата вида, че оребрен нямам (май квадратният е такъв), а имам един керамичен Делимано-пълен буклук-не стига, че залепва, пък и дъното му се изкриви.

# 213
Дайте мнение за тиганите другата седмица. Чудя им се, а бих искала и от двата вида, че оребрен нямам (май квадратният е такъв), а имам един керамичен Делимано-пълен буклук-не стига, че залепва, пък и дъното му се изкриви.

И на Лидл залепва, имам и така си седи щото ми писна.

# 214
  • Mostly in my mind
Аспержито от буркан и на мен много ми киселее при все че обичам кисело. И аз ги предпочитам сурови със зехтин и сол на грил тиган. Но скоро май не са пускали.  newsm78

# 215
Аспержите и за моите разбирания са ужасно кисели.

# 216
  • София
Тиганите другата седмица са чугунени, това означава че ще са по тежки вероятно, чугуна си има разни тънкости, но цената е повече от добра, много вероятно ще отнеса и двата, зависи как са на пипане на живо  Peace

# 217
Тиганите, които съм си купувала от Лидл, винаги са били супер  Peace Тефал замина в кофата след кратко ползане, но на Лидл много ги харесвам
Чугуненият пише че има покритие отвън и отвътре. Како е това покритие обаче, че не разбирам много много  newsm78

# 218
Благодаря за информацията относно аспержите!
Ще пропусна дегустацията им - не съм фен на киселяка....
Ще чакам пресните.

# 219
Тези аспержи изглеждат значително по-добре от едни белени, пак в буркан, които купих от Кауфланд. Ужасни на вкус и кашави. Бих се прежалила с тези, аз обичам кисело.

# 220
  • София
Тиганите, които съм си купувала от Лидл, винаги са били супер  Peace Тефал замина в кофата след кратко ползане, но на Лидл много ги харесвам
Чугуненият пише че има покритие отвън и отвътре. Како е това покритие обаче, че не разбирам много много  newsm78
Отвън е цветен емайл, от вътре също има покритие, както някой чугунени тигани - отново емайл, колко е незалепващ зависи от употребата, примерно в моя чугунен тиган правя омлет без да залепне, пека месо, риба, отново не ми залепва, но в началото ми отне време да се спогодим.

# 221
Много съм разочарована от Лидл, исках да взема на детето дрешки и отидох в 12 часа. За моя изненада, от всички видове дрешки за момиченца, бяха останали само размер 110-116. Не мога да им разбера логиката, защо зареждат голямо количество от един номер, а от останалите по няколко броя, които явно се изкупуват с отварянето на магазина? Беше пълно с майки с дечица, които си тръгваха с празни ръце. Явно трябва да чакаш магазина да отвори, за да вземеш това, което си харесал.

# 222
  • Дъблин
Може би зависи от магазина. Аз отидох към 11 и имаше всичко от всички номера, поне от момичешките, защото тях гледах. Взех бялата жилетка и по един комплект клинчета, блузки, пижама и чаршафите на сладоледи и мъфини. Блузките са доста уголемени, добре че взех 98-104 и пак ще са големи за 5-годишната ми дъщеря. Сравних жилетка 110-116 с блузка в този размер, жилетката се губеше пред огромната блуза.

# 223
Аз отидох при отварянето на магазина сутринта. Отидох първа на дрешките и с изненада установих, че от момчешките дънки има по един брой от размер и цвят. От блузките ми харесаха комплекта с оранжевото, имаше само 1бр. 86-92, и една жена ми го взе под носа. Взех от следващия номер 98-104, но са огромни...

# 224
И аз отидох за дрехите (блузки), но имаше само 110/116 и 2-3 бройки от 86-92; от размер 98-104 нямаше почти никакви бройки (имаше 1-2 от червените блузки, но не ми харесаха). Не знам дали са заредили малко бройки или всички за изкупени (отидох в 10.30ч)?!

Общи условия

Активация на акаунт