Лидл ::80::

• 115 220
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Купих си солната лампа Grinning Не знам колко ще ми пречиства въздуха, но свети прекрасно, романтично някак Sunglasses

# 361
Чакам тъмните дънки и жълтата блуза другата седмица.

ooooh! Много изкушения има в Lidl, които ми развалят хранителния режим.

# 362
Зачетох се за тези солни лампи - ами дори да приемем, че имат някакъв ефект, то той е доста ограничен в пространството, освен ако не се вземе някоя голяма лампа, която пък стъпва доста тежко в портфейла, предвид съмнителните ползи.. Иначе я заглеждах заради хубавата светлина, може би ще е подходяща за бюро.

Източник: http://www.byalataorlitsa.com/zdrave-i-spa/content

Сега загледах и аз етажерката, може от някоя следваща акция да вземем за вкъщи, като се понатрупат дреболии. Наскоро прибрах бебешките играчки и останалото се подрежда лесно в наличните кутии от Икеа, но пък стоят на пода, което не е чак върха. Дано да са в симпатичен дизайн следващия път Praynig

# 363
 +1 за доматите на клонка, имат вкус на домат, което по това време на годината е рядкост.

# 364
  • Sofia
И аз вчера взех от тях,много са вкусни.

# 365
  • Варна
Май ще ходя утре за етажерка...  newsm78 някоя добра душа ще каже ли колко са големи кутиите. Малки ми се видяха на пръв поглед и изобщо не загледах по-подробно.  Иначе такива кутии имам от Джъмбо и не са никак стабилни, но може и защото са по-големи, а стените са меки.

# 366
  • Бургас
24/20/10см Peace

# 367
  • в ябълковата градина
За детската етажерка аз споделих мнение по-назад. Сладка е, но е много малка. Нямаше отворена когато взимах, а в къщи след като я сглобих, детето си я хареса. Сега съжелявам, защото мястото се зае, а играчките не са прибрани.

# 368
Да се запиша да следя за отзивите ви  Hug

# 369
Зачетох се за тези солни лампи -
Скрит текст:
ами дори да приемем, че имат някакъв ефект, то той е доста ограничен в пространството, освен ако не се вземе някоя голяма лампа, която пък стъпва доста тежко в портфейла, предвид съмнителните ползи.. Иначе я заглеждах заради хубавата светлина, може би ще е подходяща за бюро.

Сега загледах и аз етажерката, може от някоя следваща акция да вземем за вкъщи, като се понатрупат дреболии. Наскоро прибрах бебешките играчки и останалото се подрежда лесно в наличните кутии от Икеа, но пък стоят на пода, което не е чак върха. Дано да са в симпатичен дизайн следващия път Praynig
[/spoiler]

Вкъщи имаме една от доста време (не е купувана от Лидл) и ММ казва, че на нея се спи по добре от колкото без нея. Склонна съм да му вярвам, защото е с някакви алерги, аз нищо не усещам, спя като труп.  newsm78 #Crazy Laughing

+1 за доматите на клонка, имат вкус на домат, което по това време на годината е рядкост.

Подкрепям, наистина са хубави.

# 370
Зачетох се за тези солни лампи -
Скрит текст:
ами дори да приемем, че имат някакъв ефект, то той е доста ограничен в пространството, освен ако не се вземе някоя голяма лампа, която пък стъпва доста тежко в портфейла, предвид съмнителните ползи.. Иначе я заглеждах заради хубавата светлина, може би ще е подходяща за бюро.

[/spoiler]

Вкъщи имаме една от доста време (не е купувана от Лидл) и ММ казва, че на нея се спи по добре от колкото без нея. Склонна съм да му вярвам, защото е с някакви алерги, аз нищо не усещам, спя като труп.  newsm78 #Crazy Laughing

Светлината силна ли е?

# 371
  • София
За детските етажерки - следете и в Кауфланд, есента бяха 40 лв. Може някъде да има останали бройки
Преди бяха на такава цена и в Лидл.
А някога намаляват цените на останали бройки - купих лятото за 20 лв. от Кауфланд.
Има и на други места
https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=81395

# 372
nevituuu, не е силна, мека, приятна светлина, понеже е сложена от неговата страна, а той спи по леко, до сега не се е оплакал да му дразни.

# 373
nevituuu, не е силна, мека, приятна светлина, понеже е сложена от неговата страна, а той спи по леко, до сега не се е оплакал да му дразни.
Благодаря, и на мен за това ми трябва. Peace

# 374
  • София
Някой пробва ли вече кюфтетата и кебапчетата Стара планина? Добра ли е партидата?
Извинявам се, ако е писано, върнах 1-2 стр., ама нямам време да чета.

Общи условия

Активация на акаунт